DIE HARD 4.0(който не е гледал филма да не отваря)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 05 Юли 2007, 7:30

Много наивни елементи, особено пък за днешно време. Какви са тия работи - Uploading virus 100%, press any key to blow up the building...
Какъв тоя вирус бре... И кое точно се взривява в лаптоп? Или лошите тайно и предварително са извадили карантиите и са го натъпкали с С4?

Сцената в тунела, когато два тона кола лети срещу тях, обаче отскача като топка за тенис от друга кола? WTF? Що голфа в Перник не отскочи така от мерка? Измишльотини... А и нали се сещате с каква скорост трябва да се движи една кола, за да излети и да утрепа хеликоптер? С достатъчно малка, за да можеш да скочиш от нея в движение и да имаш две-три драскотини.

После па ми яхнал изтребител, попаднал в свредел ... ай стига бе ...

Супер наивен филм, издразни ме. Не мислех, че Брусчо ще се навие на тоя сценарий, ама нейсе.

П.П. Авторката - моля те, промени заглавието или първия пост, нека се знае, че тук издаваме елементи от филма, който не го е гледал да не чете, че няма да му е интересно.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Юли 2007, 8:29

A дали не ми е гот , тоя телефон нещо да ви напомня :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=5368 8) 8) 8)

Мойта кола и моя телефон - евала :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 05 Юли 2007, 9:34

Аз съм го гледал и спецялно на мене ми хареса ;)
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 05 Юли 2007, 11:56

!!Asen_X написа:Ако си чел за най-тъпите начини да умреш, сигурно си забелязал, че повечето са на американци. Сигурно се избиват и на паркингите и затова са направили еърбега да работи винаги :D

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ето това обяснява всичко....
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 05 Юли 2007, 12:02

Както каза колегата по-горе хареса ми защото отиваш да гледаш такива филми без да се ангажираш с мислене и т.н.Какво истинско има примерно в Хари Потър или във Властелина на пръстените?Велики филми ама за мен са пълна боза...В такива филми поне виждаш реалността (имам предвид хора,местоположение,ситуации) и дори малко да се попрекалили с каскадите те са направени до голяма част наистина...А не са 90% анимация и компютърни графики...Аз приемерно харесвам и Джеймс Бонд и други такива...ама не харесвам Междузвездни Войни и други такива измишльотини...там фантазиите са прекалени...Абе всичко около филмите е въпрос на вкус...
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 05 Юли 2007, 12:19

Аз съм със смесени чувства.Хареса ми определено ... с някой неща бяха доста прекалили ,но като цяло :yes: .

Всичко е въпрос на вкус,казало кучето и се близнало под опашката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..........

Мнение от Тоо Cool » 06 Юли 2007, 0:43

Еми вие изтънчени госпУда, като не искате фантазии и тем подобни си гледайте руските (с изключение на БУМЕР и още един два...) и български тотално малоумни кретении или френските сифилистични историйки! Истинското кино е едно и едно ще бъде завинаги-ХОЛИВУД-така, както трябва и да бъде!!!!

А иначе филма е просто ВЕЛИК! Брус Уилис ОТНОВО е върхът! Ф-35 е невероятен, а фирмите са ОТНОВО БМВ и Нокия 8) 8) 8) Ей сега се върнах от Арена-та и по пътя познайте кво слушах, докато простеех яко по улиците и всявах смут-"Fortunate Son" на Creedence Clearwater Revival разбира се!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 06 Юли 2007, 9:58

Филмчето определено кефи! Екшън+хумор винаги е била печеливша комбинация за добро забавление. Дядо Брус ме впечатлява за пореден път. Иначе се забелязват и грешчици из филма, но зрелището ги компенсира напълно. За грешките:

1. Ако аз пишех програми толкова бързо, колкото тия "гении", Майкрософт щяха да са в каменната ера, а аз - новия Бил Гейтс :mhihi:
2. Ама страшни хакери се извъдиха бре, т'ва рутери, т'ва хардуерни файъруоли за нищо ги нямат :mhihi: И като беха умрели всички сателити, как бе джанъм управлявахте всичко от камион и бус, при това без антени?
2. Тъпо е в тунел да караш без фарове - как нито един не ги беше пуснал и всички караха в тъмното :shock:
3. Ф-35 ги може тия въздушни маневри, но едва ли би се наврял в пътен възел. А и след повредата трябваше веднага да полети не по-зле от 30 тона гранит, вместо да се върти като пумпал.

Но в крайна сметка филмите са за забавление, това не са документални кадри и нищо сериозно не бива да търсим в тях. И като гледам колко малко хора бяха на прожекцията, се чудя какво толкоз му намирахме на Хон-Гил-Дон навремето, та ходехме да го гледаме по няколко пъти? Фантастиката там беше в пъти повече от DH 4.0 ...
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 06 Юли 2007, 11:46

Относно тази екстра с GPS, на практика може да се направи(даже го има).
Взимасе едно GPS'че с GSM модул с няколко входове и изходи от някоя фирма(СОТ) която винаги да има човек на разположение за да ви следи. Вързват се ходовете към у-вото(аларма, въздушни възглавници и т.н.), изкарват се изходите към някои релета които да могат да прекъсват функционалноста на колата. Ако има някакъв злом или злополука с колата, датчиците отчитат това и ви блокират колата и със sms или чрез gprs изпращ данните към фирмата която ви следи колата, Обаждат ви се към някой посочен телефон(може да не е някой нежен глас :confused: ), разпитват ви за да се уверят в някои неща, ако всичко е ОК изпращат обратно данни на у-во, то позволява старта и готово ;) .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38

Мнение от 100letov » 06 Юли 2007, 18:44

Филма определено беше мега як и много ме изкефи.
Даже кат се замисля ше ходя да го гледам пак :mhihi:
Honda CBR 954RR
BMW e38 730d

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: ..........

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 06 Юли 2007, 19:04

Не е лош но 3-ката беше по-готина. А това с вирусите беше пълна фантастика.
И едно 5 годишно дете може да ти каже че това е невъзможно. :lol: :lol:

Тоо Cool написа:Истинското кино е едно и едно ще бъде завинаги-ХОЛИВУД-така, както трябва и да бъде!!!!

Да бе какво говориш щом е Холивуд значи е най-доброто и от там не излизат лоши филми всичките са номер 1 :kuku: :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 06 Юли 2007, 21:07

100letov айде аз пак ще ходя,да се организираме малко :P
Изображение

U.S. MARINES
Аватар

.............

Мнение от Тоо Cool » 07 Юли 2007, 1:57

бмв маняк..... и не знам кво си (ебати малоумния ник...)-КАЗА ЛИ НЕЩО БЕ МИШО, ИЛИ МИ СЕ СТОРИ, ЧЕ НЕКВА МУХА ЖУЖИ ТУКА!!! Не се изказвай неподготвен мили малък смотан и надрискан дечко! :1:
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: .............

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 07 Юли 2007, 11:40

Тоо Cool написа:бмв маняк..... и не знам кво си (ебати малоумния ник...)-КАЗА ЛИ НЕЩО БЕ МИШО, ИЛИ МИ СЕ СТОРИ, ЧЕ НЕКВА МУХА ЖУЖИ ТУКА!!! Не се изказвай неподготвен мили малък смотан и надрискан дечко! :1:

Дреме ми кво мислиш за моя ник. :smoke: Малък ще викаш да не казвам на какво :!: Ще ти кажа нещо последно и няма да се занимавам повече със тебе плувай плувай ла*** зелено :weed:
Изображение

U.S. MARINES
Аватар

.........

Мнение от Тоо Cool » 07 Юли 2007, 11:50

Ми аи да ти кажа и аз нещо за последно преди да ти навра крак от маса в дупарата-майка ти е страхотна п****, да знаеш! Как можа така да и повредиш хубавата п**** като излезеш оттам!!!!!!!!!!!!!
10-10-81 - 07-12-2006

SEMPER FI!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата