Да дадем ли на Dizelboy да пише на латиница?
Модератор: Технически модератори
			21 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- Nickola
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: BMW E60 550
Да му да дадеме за известно време (напр. 3месеца) и  му броим активноста. Ако пише по-малко от 0.5 поста на ден - край на привилегиите! :0
Сега сериозно - мисля че момчето си е сериозно и знае българския много повече от други хора от форума, ама се прави на.. Аз лично мн се затруднявам когато чета на нещо на латино-български и обикновенно го пропускам. Не важи на неговите посове! :0
 Аз лично мн се затруднявам когато чета на нещо на латино-български и обикновенно го пропускам. Не важи на неговите посове! :0

Сега сериозно - мисля че момчето си е сериозно и знае българския много повече от други хора от форума, ама се прави на..
 Аз лично мн се затруднявам когато чета на нещо на латино-български и обикновенно го пропускам. Не важи на неговите посове! :0
 Аз лично мн се затруднявам когато чета на нещо на латино-български и обикновенно го пропускам. Не важи на неговите посове! :0- viper
- Crash Master
- 

- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
bmwfena написа:ех сега като дсзнам тоа пост с колко мъка си го писал как да не гласувамс 2те си леви ръце за тебеdizelboy написа:и4 ми недреме аз и без тва само 4ета ве4е по4ти не пиша няма от какво да се оплаквате

Още един участник в темата с бисерите

- prostia
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e28 e30 e38
медицината вече е доста напреднала а и чух в германия имало някви специалисти дето вадели ръцете от гъза фен ти трябва да кандидатстваш по някои социална програма за такава операцияbmwfena написа:ех сега като дсзнам тоа пост с колко мъка си го писал как да не гласувамс 2те си леви ръце за тебеdizelboy написа:и4 ми недреме аз и без тва само 4ета ве4е по4ти не пиша няма от какво да се оплаквате

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Х5
prostia написа:медицината вече е доста напреднала а и чух в германия имало някви специалисти дето вадели ръцете от гъза фен ти трябва да кандидатстваш по някои социална програма за такава операцияbmwfena написа:ех сега като дсзнам тоа пост с колко мъка си го писал как да не гласувамс 2те си леви ръце за тебеdizelboy написа:и4 ми недреме аз и без тва само 4ета ве4е по4ти не пиша няма от какво да се оплаквате

- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
prostia написа:медицината вече е доста напреднала а и чух в германия имало някви специалисти дето вадели ръцете от гъза фен ти трябва да кандидатстваш по някои социална програма за такава операцияbmwfena написа:ех сега като дсзнам тоа пост с колко мъка си го писал как да не гласувамс 2те си леви ръце за тебеdizelboy написа:и4 ми недреме аз и без тва само 4ета ве4е по4ти не пиша няма от какво да се оплаквате

ауу ти проста изкуфяла от пиене и изпростяла от тъпотии кратуно
 ауу ти проста изкуфяла от пиене и изпростяла от тъпотии кратуно  ти ли ми казваш това ти който не си изтрезнял от дни ти ли който си заприличал на гаргарон от пиене
 ти ли ми казваш това ти който не си изтрезнял от дни ти ли който си заприличал на гаргарон от пиене  
   ти ли който слушаш ъкълите на тоа БАГЕРИСТА тоа умник който копаейки с багера марка Болгар
 ти ли който слушаш ъкълите на тоа БАГЕРИСТА тоа умник който копаейки с багера марка Болгар  мисли най големите тъпотии на света
 мисли най големите тъпотии на света  
   нищо лично димитровградски говеда
 нищо лично димитровградски говеда  
   да сте живи и здрави
 да сте живи и здрави 

- TheBoss
- Полковника
- 

- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Фена и Стамбо. Това ви е за последно. При следваща храна на някой от двама ви ще ви трия мненията без предупреждение и ще ви предложа за забрана за писане 2 седмици. Писна ми от вашите детинщини. Уж сте големи хора, а като чета все едно съм в чата на 12 годишния си син.

21 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2