УРА! за съдебната ни система
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Георги Пейков, който уби таксиметровият шофьор ще получи със сигурност под 10 години затвор за предумишлено убийство.
Нашият гимнастик Мариан Пенев в САЩ ще получи най-вероятно 15 години за изнасилване, въпреки че се е признал за виновен.
Без коментар, както се казва...
Ако тая се признае за виновна, което най-вероятно ще стане, защото при нейният случай доказателствата за шофиране в нетрезво състояние са неоспорими, със сигурност ще получи доста под минимума...
Нашият гимнастик Мариан Пенев в САЩ ще получи най-вероятно 15 години за изнасилване, въпреки че се е признал за виновен.
Ако тая се признае за виновна, което най-вероятно ще стане, защото при нейният случай доказателствата за шофиране в нетрезво състояние са неоспорими, със сигурност ще получи доста под минимума...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
eddiebg написа:Георги Пейков, който уби таксиметровият шофьор ще получи със сигурност под 10 години затвор за предумишлено убийство.
За таксиметровия шофьор, няма какво да кажа. Познавах го лично беше страхотен човек. 10 години е нелепа присъда като знам в момента какво преживява семейството му. Присъдата мисля, че ще е 9 години, а адвокатката на тоя пробит люлински наркоман настояла за 5. Не знам как може да защитаваш такъв човек, но това е професия все пак.
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
WilliamsF1Team написа:eddiebg написа:Георги Пейков, който уби таксиметровият шофьор ще получи със сигурност под 10 години затвор за предумишлено убийство.
За таксиметровия шофьор, няма какво да кажа. Познавах го лично беше страхотен човек. 10 години е нелепа присъда като знам в момента какво преживява семейството му. Присъдата мисля, че ще е 9 години, а адвокатката на тоя пробит люлински наркоман настояла за 5. Не знам как може да защитаваш такъв човек, но това е професия все пак.
тоя случай .... е друга работа щото ме съмнява такситата да не го чакат тоя някъде след като излезне от затвора за да му направят главата тънка като фолио

иначе закон няма и никога няма и да има в тая "държава" има един от квартала ми който за 1 убит човек и едно дете със средни телесни повреди го осъдиха на 3 ГОДИНИ ОСЛОВНО ! няма какво повече да кажа ....
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
TheBlame написа:....
Според мен той като излезне няма да живее повече от 1-2 дни, НО ТОВА СА МОИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ...

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
За съжаление се опасявам, че нищо няма да се получи (надявам се да несъм прав), преди доста години имаше един случай на момиче във видимо надрусано състояние заколва момче с нож (момчето умира почти веднага след като му е прерязала гърлото), след което тя се укрива съответно имаше и подкупи и тн. към съда. И както всички се досещате тя си е на свобода и си се разхожда без притеснение. Така, че се съмнявам да стане нещо за съжаление. 

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
няма справедливост,няма...поне това да беше утеха за майката на Алекс...няма...и няма...иска ми се да организирам протест искам да направя нещо не може така!!!!
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Това със заслепяването не искам да го чувам разбирате ли...аз знам много добре мястото...не може да се изпреварва на завой,най-малкото...да не говорим за алкохола...НИЩО ОНЕВИНЯВАЩО НЯМАААААА.....дано я тикнат доживот!!!И пак ще е малко,нищо няма да върне Алекс

WilliamsF1Team написа:Е не мисля, че я защитаваш...Space написа:Бате, не ме разбирай погрешно! В никакъв случай не я защитавам! Тъкмо напротив, но някъде из медиите пишеше, че някой я е заслепил и тн ... не е нужно алкохола да е причина за катастрофата и то точно на това място! Със сигурност и е попречил да реагира правилно, но това е тема на друг разговор. Замисли се колко увредена ще излезе от тоя затвор! Според мен, ако я вкарат за повече от 6-7-8 години от там човек няма да излезе. То по-хубаво тогава да я вкарат доживотно поне да не прави золуми пак като излезе! Но наказанието няма смисъл да го разискваме, защото не е наша работа и не ги разбираме тия неща. Който трябва, ще вземе решение! Разбира се, каквото и да реши съда, в очите на близките на загиналите младежи, няма да е справедливо и с право, защото никой няма право да отнема човешки живот, камоли без причина !!!! Пийс!И да не я беше заслепил при 2.88 промила просто не си способен да управляваш каквото и да е МПС. За това, че алкохола не е виновен на онова място точно не съм съгласен. Завоите са си изислени и имат такава геометрия, която да ти позволи да преминеш през него без да стане какъвто и да е инцидент. В случая е виновен алкохола...
Няма какво да си мисля колко увредена ще излезе, честно казано не ме интересува и това няма значение. Тя е отнела 3 човешки живота и колкото и увредена да излезе пак ще е малко. Това са 19 годишни младежи.
И още нещо, ние не разиксваме наказнието, а просто го обсъждаме. Ние не можем да променим законите на страната ни както и управлението и. За убийство на 3-ма човека да и дадът 5-10 години затвор, е да им се*а на законите.
Съда е ясно какво ще реши. Присъдата и няма да е толкова тежка и няма да отговаря на стореното от нея. А за справедливост няма да говоря. И до живот да я осъдят ще и е малко, просто защото тя е един човек, а те бяха трима...
Нищо не мога да ти кажа повече, защото съм съгласен с всичко, което казваш ... само тва е, че колкото и да си идиот в затвора ще станеш още по-голям. А, бе тъпа работа ...

_!_
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
добре де
имам въпрос тогава
представете си ситуацията от която се измъкнах на косъм:
карам по цариградско с 80 и някаква тъпа дядка се разхожда по средата до мантинелата по моста над кръговото на 4-ти километър. какво се случва с мен ако падне пред колата ми и го блъсна и почине?
какво ще е моето наказание?
може би съм карал с превишена скорост
може би съм длъжен да пазя пешеходците които се разхождат по забранените за целта места?
преди години бях свидетел как в най-пиковото време по обяд на цариградско пенсионер който едвам ходи пресича отгоре.
един човек, който нито караше кой знае каква кола наби спирачките пред него и го би. И то доста справедливо го би.
признавам си пред всички че изобщо не ми стана грам мъчно за пенсионера защото в крайна сметка не него щяха да тикнат в затвора а човечеца който кой знае колко години подред е събирал за да си купи тази средностатистическа кола.
затова винаги когато съм виждал подобни двукраки самоубиици съм им крещял. тъпото е че колкото и да съм го правил това ефекта е нулев. Просто вдигат рамене и продължават да застрашават своя живот и свободата на шофьорите. Освен това една птичка пролет не прави. В момента аз лично като пешеходец пресичам по възможност точно където е обозначено и нарочно се заяжвам със шофьорите които се правят че не виждат знаците или пешеходните пътеки.
просто ви моля помогнете както го правя аз за да се налее малко мозък в главите на такива самоубиици.
за всеобщо добро е
извинявам се че толкова на оффтопик го ударих но просто си излях душата
имам въпрос тогава
представете си ситуацията от която се измъкнах на косъм:
карам по цариградско с 80 и някаква тъпа дядка се разхожда по средата до мантинелата по моста над кръговото на 4-ти километър. какво се случва с мен ако падне пред колата ми и го блъсна и почине?
какво ще е моето наказание?
може би съм карал с превишена скорост
може би съм длъжен да пазя пешеходците които се разхождат по забранените за целта места?
преди години бях свидетел как в най-пиковото време по обяд на цариградско пенсионер който едвам ходи пресича отгоре.
един човек, който нито караше кой знае каква кола наби спирачките пред него и го би. И то доста справедливо го би.
признавам си пред всички че изобщо не ми стана грам мъчно за пенсионера защото в крайна сметка не него щяха да тикнат в затвора а човечеца който кой знае колко години подред е събирал за да си купи тази средностатистическа кола.
затова винаги когато съм виждал подобни двукраки самоубиици съм им крещял. тъпото е че колкото и да съм го правил това ефекта е нулев. Просто вдигат рамене и продължават да застрашават своя живот и свободата на шофьорите. Освен това една птичка пролет не прави. В момента аз лично като пешеходец пресичам по възможност точно където е обозначено и нарочно се заяжвам със шофьорите които се правят че не виждат знаците или пешеходните пътеки.
просто ви моля помогнете както го правя аз за да се налее малко мозък в главите на такива самоубиици.
за всеобщо добро е
извинявам се че толкова на оффтопик го ударих но просто си излях душата

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3