как мога да разбера дали имам air bag във волана
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
как мога да разбера дали имам air bag във волана
как мога да разбера дали имам air bag във волана, защото другият го няма
- robert1975
- младши ентусиаст
-
srs-airbag,и е малко по издут волана!-ако е с еърбек има едни болтове на волана от към таблото за сваляне ка капсулата-е ако нямаш индикация на таблото може твоята да е поначало без еърбег-ти поначало не си и формулирал много точно бъпроса си-доуточни се
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
има srs , не свети лампичка на таблото, от другата страна имам втора жапка (излезнмал е) но как да разбера дали този на волана е читав
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Rudisan написа:има srs , не свети лампичка на таблото, от другата страна имам втора жапка (излезнмал е) но как да разбера дали този на волана е читав
На контакт ,преди да запалиш ,лампа не свети ,така ли?
Разбира се при направена диагностика.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
бяха ми изгорели крушките на таблото и като го оправях майстора видя нещо набутано там и вика това е за air bag-a но не свети нищо
значи както разбрах от писаното на спътника е отворен и сега направен като втора жабка а другия не знаеш...еми 110 % е отворен и на волана и сменян с нормален волан и умишлено свалено табло да сложат изгоряли крушки и да върнат и километража..нима ще го свалят 2-3 пъти
няма такъв филм да отвори на спътника и на волана да не се отвори...нима пътникът пътувал сам
еми на тебе сигурно не е смешно ама трагично ама какво да направиш следващия път по внимателно и самичък до Германия да избереш сам

еми на тебе сигурно не е смешно ама трагично ама какво да направиш следващия път по внимателно и самичък до Германия да избереш сам

- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
за да се убедиш напълно избери един убав стълб и газ. е нема начин да не разбереш щом на колегите не верваш
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Според мен няма начин 96г. БМВ да няма еърбег...мисля че от 95 ги слагат, така че ако питаш за твоята според мен трябва да имаш
- robert1975
- младши ентусиаст
-
зависи как му е еърбека-ако е с пиропатрон и шофьора не е бил с колан а спатника със-може да му е читав този на волана
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
robert1975 написа:зависи как му е еърбека-ако е с пиропатрон и шофьора не е бил с колан а спатника със-може да му е читав този на волана
Пиропатрона каква връзка има в случая

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
при мен уж има, но и аз не съм сигурен.
лампата на еърбега свети от време на време , но и угася. мислех дали има връзка с поставянето на колана... май има, но пак свети и угася когато си иска. не мога да намеря пряка връзка от какво е.
на диагностиката казаха че техния комп или софтуера не може да направи връзка с еърбега.
което ме навежда на мисълта че го нема или не работи.
иначе на волана и жабката уж има ама... на външен вид и парашут може да нарисуват....
(теста със стълба не ми допада особенно....)
лампата на еърбега свети от време на време , но и угася. мислех дали има връзка с поставянето на колана... май има, но пак свети и угася когато си иска. не мога да намеря пряка връзка от какво е.
на диагностиката казаха че техния комп или софтуера не може да направи връзка с еърбега.
което ме навежда на мисълта че го нема или не работи.
иначе на волана и жабката уж има ама... на външен вид и парашут може да нарисуват....
(теста със стълба не ми допада особенно....)
ре
Може да е излязал и да не си личи ако после го е преправил някой добър тапицер може дори и надписите да си ги има по него
След 11.1994 всички Е36 имат поне по два предни airbag-а! След 1998-а всички Е36 иамт по четири airbags, а от 1990 до 1994 може да има ч или да няма изобщо 

///M Club Member
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2