Е36 325 купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Е36 325 купе
Колеги какво мислите за това купе(може би е на някой от форума)
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Аз ще ти кажа какво мисля за другите незнам..
Тази кола седи в мобилето от поне 4-5 месеца направи си сам сметката, на мен ми изглежда пълно дърво и тотално не ми харесва, като визия и състояния, изглежда ми ацки селски преработена
Тази кола седи в мобилето от поне 4-5 месеца направи си сам сметката, на мен ми изглежда пълно дърво и тотално не ми харесва, като визия и състояния, изглежда ми ацки селски преработена

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
а защо е и е правен основен ремонт - прегрявана ли е, какво е станало - на 240000 2.5 двигател трябва да е с още доста живот в него...и на мен ми се струва голямо дърво и май дълго ще стои в мобиле
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
мн селска оферта !!! тва ми е мнението !В Германия има 325 за 6000BGN/3000E и акциза май излиза 5000лв-тотал 11;)
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Селска Визия на тези снимки!?!? Д'еба селянина сигурно в неговото село няма тунинг мания магазин за едни кристални стопове и е46 //М стил броня с комарник и кръгли халогени
Иначе цената верно е примамлива - аз бих я погледнал ако си търсех кола. Да набиеш още 2-3к ако няма сериозни проблеми ама после поне караш кола, а не тролей 20-ка или не-дай-си боже йес-ка

Иначе цената верно е примамлива - аз бих я погледнал ако си търсех кола. Да набиеш още 2-3к ако няма сериозни проблеми ама после поне караш кола, а не тролей 20-ка или не-дай-си боже йес-ка

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
b2 написа: Да набиеш още 2-3к ако няма сериозни проблеми ама после поне караш кола, а не тролей 20-ка или не-дай-си боже йес-ка

Иначе на мене лично ми харесва колата.... не виждам нищо селско в нея. Ако няма некви сериозни проблеми по нея цената направо си е яка оферта

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
kagebista написа:И аз нищо селско не виждам. Друга селяния не видях!
аз също по екстериора не успях да видях нищо селско ...
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
b2 написа:Селска Визия на тези снимки!?!? Д'еба селянина сигурно в неговото село няма тунинг мания магазин за едни кристални стопове и е46 //М стил броня с комарник и кръгли халогени
как ги прецени тия 2-3 бона точно като като 1ин основен ремонт ти е доста повече струва ми се ,без да си я видял дори ...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
b2 написа: а не тролей 20-ка или не-дай-си боже йес-ка
Ти нещо против iS-ките ли имаш? Да не е да те дърпат много и зат'ва да те дразнят?

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
b2 написа:Селска Визия на тези снимки!?!? Д'еба селянина сигурно в неговото село няма тунинг мания магазин за едни кристални стопове и е46 //М стил броня с комарник и кръгли халогени
Ти уби всичко детско в мен и моята четери-цилиндрова картофобелачка!

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
kriso85 написа:b2 написа: Да набиеш още 2-3к ако няма сериозни проблеми ама после поне караш кола, а не тролей 20-ка или не-дай-си боже йес-ка
Баце сега те нахраниха сериозно
![]()
![]()
Иначе на мене лично ми харесва колата.... не виждам нищо селско в нея. Ако няма некви сериозни проблеми по нея цената направо си е яка офертадори и ремнтите по нея да са 2000лв., това си е луксозна стока (нали стоките с акциз са луксозни)
И аз така мисля,затова ще пробвам пък квото стане.
Благодаря за мненията,бяха ми полезни и предполагам че колата не е на колега от форума,така че ще се обадя и ще говоря с човека пък квото такова.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2