Захранващ кабел.
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
Захранващ кабел.
Здравейте колеги. Искам да си пусна отделен кабел за единия усилвател, който да е свързан направо към акумулатора. Преди година ми монтираха музиката в технополис и ми свързаха двата усиватела и cd-то към един захранващ кабел, който е свързан за друг кабел, който е много тънък и излиза от кутията с бушоните. Тия в технполис са много зле. Аз тогава не разбирах от caraudio и не обърнах внимание. Доста изчетох из форумите и взех да ги чаткам нещата благодарение на компетентните колеги във форумите.
Взех си 16кв. кабел. Въпроса ми е от къде мога да вкарам кабела в купето. Не мога да намеря отвор през който да пусна кабела.
БМВ-то е Е36 (М40). Моля ако някой има идея да помогне.
Поздрави.
Взех си 16кв. кабел. Въпроса ми е от къде мога да вкарам кабела в купето. Не мога да намеря отвор през който да пусна кабела.
БМВ-то е Е36 (М40). Моля ако някой има идея да помогне.
Поздрави.
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Махаш жапката и там до блока за АБС има много празно място само прецени внимателно каде ще излезе от кам коша и дуп4и смело от вътре.Моята дупка излезе под стоиката на акумулатора.И от там ве4е по праговете под мокета,под задните седалки,там има тапи и в багажника.
Успех
Успех

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
ако с езагледаш по-внимателно ще намериш фабричен отвор около който има гумена втулка през нея минават кабели и винаги ще се намери място з аоще един
при мен е така само внимавай като прокрвах кабела да не изкараш гумената втулка тя предпазва кабелите от ламарината 4е ина4е от вибрацийте след известно време ще има яко късо може и да се запали нещо 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Слушай сега как се прави !!
сваляш си кората под волана
като дълдисаш виждаш една голяма купчина кабели които идват от бушоните там с малко гърч се събира и кабела който си купил само отвиваш отгоре малко кутийката с бушоните и кабела си излиза под нея после го подвеждаш с главния към акомулатора и си ти
няма какво да те съветваме повече като отвориш на въпросното място ще ти просветне
но това е най правилното място да си прекараш кабела !!
няма рязане дупкане и каквото си искаш още
Успех !
сваляш си кората под волана
като дълдисаш виждаш една голяма купчина кабели които идват от бушоните там с малко гърч се събира и кабела който си купил само отвиваш отгоре малко кутийката с бушоните и кабела си излиза под нея после го подвеждаш с главния към акомулатора и си ти
няма какво да те съветваме повече като отвориш на въпросното място ще ти просветне

няма рязане дупкане и каквото си искаш още
Успех !
7 мнения
• Страница 1 от 1