Захранващ кабел.

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

младши ентусиаст
Аватар

Захранващ кабел.

Мнение от melody1 » 03 Юли 2007, 19:24

Здравейте колеги. Искам да си пусна отделен кабел за единия усилвател, който да е свързан направо към акумулатора. Преди година ми монтираха музиката в технополис и ми свързаха двата усиватела и cd-то към един захранващ кабел, който е свързан за друг кабел, който е много тънък и излиза от кутията с бушоните. Тия в технполис са много зле. Аз тогава не разбирах от caraudio и не обърнах внимание. Доста изчетох из форумите и взех да ги чаткам нещата благодарение на компетентните колеги във форумите.
Взех си 16кв. кабел. Въпроса ми е от къде мога да вкарам кабела в купето. Не мога да намеря отвор през който да пусна кабела.
БМВ-то е Е36 (М40). Моля ако някой има идея да помогне.

Поздрави.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 03 Юли 2007, 21:04

Махаш жапката и там до блока за АБС има много празно място само прецени внимателно каде ще излезе от кам коша и дуп4и смело от вътре.Моята дупка излезе под стоиката на акумулатора.И от там ве4е по праговете под мокета,под задните седалки,там има тапи и в багажника.
Успех :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 03 Юли 2007, 21:45

Значи няма да стане без дупчене :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 03 Юли 2007, 21:48

Ами незнам,аз не можах да намеря дупка за да влезе вътре ама и не гледах много де :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 03 Юли 2007, 22:57

ако с езагледаш по-внимателно ще намериш фабричен отвор около който има гумена втулка през нея минават кабели и винаги ще се намери място з аоще един :) при мен е така само внимавай като прокрвах кабела да не изкараш гумената втулка тя предпазва кабелите от ламарината 4е ина4е от вибрацийте след известно време ще има яко късо може и да се запали нещо :!:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 03 Юли 2007, 23:10

Слушай сега как се прави !!
сваляш си кората под волана
като дълдисаш виждаш една голяма купчина кабели които идват от бушоните там с малко гърч се събира и кабела който си купил само отвиваш отгоре малко кутийката с бушоните и кабела си излиза под нея после го подвеждаш с главния към акомулатора и си ти
няма какво да те съветваме повече като отвориш на въпросното място ще ти просветне ;) но това е най правилното място да си прекараш кабела !!
няма рязане дупкане и каквото си искаш още
Успех !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 04 Юли 2007, 14:51

Мерси за информацията. :D

Назад към Car аудио и видео