Съвет за покупка!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
Съвет за покупка!
Някой ходил ли е скоро до горубленските търгаши и виждал ли е отблизо този хавтомобил: http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
че съм му хвърлил око и го гледах отблизо предната седмица и мисля да ходя да пазарувам. Направи ми преди впечатление че уплътнението на вратата от страната на шьофьора където минават краката при влизане и излизане е посъдрано. Това нормално ли е за модела да се случи след около 10 год качване и слизане. Ако някой я е виждал и каже нещо ще съм му много благодарен. Време е и аз да се кача на истински автомобил!
че съм му хвърлил око и го гледах отблизо предната седмица и мисля да ходя да пазарувам. Направи ми преди впечатление че уплътнението на вратата от страната на шьофьора където минават краката при влизане и излизане е посъдрано. Това нормално ли е за модела да се случи след около 10 год качване и слизане. Ако някой я е виждал и каже нещо ще съм му много благодарен. Време е и аз да се кача на истински автомобил!

Изглежда хубава, но аз лично на тези от Горубляне хич им нямам доверие. Щом си се засилил за е36 купе можеш да отидеш в Левски-Г и там на тоя големия булевард на пряката преди църквата има на ъгъла една автокъща и вътре има една бяла е36 и излгежда много лачена. Не знам какви екстри има или с какъв мотор е просто минавах от там и я загледах. Извинявай за обясненията ама там хода веднъж на 6 месеца и въобще не знам улици и тн. Успех! 

There is no replacement for displacement
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тая Е36 съм я гледал тука.... покрай нея има и още една такава, на няколко метра от нея... същите джанти, само че мисля да беше синя, бежов салон и т.н... почти (да не кажа) същите екстри.... и на нея й искат около 10к....
Според мен и двете имат много добър вид, ама и цената им е много добра.... поради тая цена е по-добре да отидеш с "разбирач" на тема Е36, че да ти я види.... че ако ше даваш такива пари за Е36 поне да знаеш дали си струва... въпреки лачения вид..
Според мен и двете имат много добър вид, ама и цената им е много добра.... поради тая цена е по-добре да отидеш с "разбирач" на тема Е36, че да ти я види.... че ако ше даваш такива пари за Е36 поне да знаеш дали си струва... въпреки лачения вид..
новият мотор, новият ключ-3бр. + две дистанционни, новият климатроник, новото табло, новият кожен салон, новият бъбрек, тънкият мигач, новите фарове, новата броня
Абе току-що излиза от завода много нова еййй такива прехвалени уникати нещо ...............
Абе току-що излиза от завода много нова еййй такива прехвалени уникати нещо ...............

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Цената никак не е малка, така че за тези пари колата трябва да е перфектна. Скъсаното уплътнение не мисля че е повод за притеснение - ако е имало удар или нещо друго сериозно със сигурност да е сменено с ново. А ти колата я откарай в сервиз да я видят...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
ВМW 320 COUPE E36 VANUS-individual, Топ модел, Всички екстри, Уникат, Реални км. Един собственик, Гаражна, Като нова, Отлична, 2. 0i-24v-150ps. Vanus-новият мотор, новият ключ-3бр. + две дистанционни, новият климатроник, новото табло, новият кожен салон, новият бъбрек, тънкият мигач, новите фарове, новата броня, трети стоп, лилава перла, новите джанти 225/50/16+секретни болтове BMW, бял фейст, М-огледала, М-прагове, М-черен таван, кожен салон, климатроник, 2Airbag, ABS, ASC, бордови компютър, чупещ волан, ел. пакет, аларма+имобилайзер, оригинален кожен волан, оригинална кожена топка, оригинален маншон, зелени стъкла, задни подглавници, подлакътник, нов внос
Бате бегай далече от "уникатите". Много пари са това за Е36. Верно че е фул с екстри, ама ..... за тия пари Е39 с не по-малко екстри

А най-запомнящата се екстра е "тънкия мигач"

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
JackRock написа:
Тия на Горубляне така си пускат офертите... барем някой се излъже от многото написано.... но е факт, че и двете машинки изглеждат добре.. но си трябва да ги види човек и да се закачат на електроника, че да разбере, дали и "отвътре" са също лачени... иначе на фона на останалите предложения за по 5-6к са си направо "уникати".... чат-пат докарват и по някоя "по-така" да се продава на Горубляне - факт е, че мойта също беше една от тях и е взета от почти същото място (мисля обаче не е същият Продавач)...
kriso, не съм съгласен, че Е39 много повече заслужава да дадеш 10к, отколкото едно Е36... тая Е39-ка за 10к е всичко друго, ма не и много запазена, читава и поддържана кола... и е вероятно '96 набор т.е. от първите.. че също и е бензинова сигура...
Е това ако няма някаква генерална повреда по двигателя, заради която да се продава, си заслужава всяка стотинка от високата цена. Даже е ефтино ако се гледа колко пари ще ти трябват да вкараш тези екстри в по-базова Е36. И е от последната година и само автомат си няма
Преглеждай и купувай не му мисли.

We love you Ronnie!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Отричам се от предното си мнение, тва няма люк, много тъпо
Как може да наблъскат толкова екстри и да няма един елементарен люк? А пък двигателя е прекалено съмнително чист, направо като компютърна графика е. Идеята ми е, че който знае, че колата му е перфектна, не се занимава да мие двигател. И въпреки това си заслужава да се види де.

We love you Ronnie!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)

- RAFF
- младши ентусиаст
-
колата изглежда нереално добра на снимките.особено салона. няма начин да изглежда така бяла кожа на тези години. или е боядисван или е сменян. иди , виж я, отидете в някой сервиз да я закачат и си реши. цената има мегдан да се сваля и то доста мен ако питаш. това че е на горубляне изобщо да не те притеснява. навсякъде има и хубава и калпава стока. пазара не гаранция за качество. повечето дето плюят горубляне са пазарили от там , включително и аз и до сега съм оставал доволен.просто трябва да си отваряш очите на четири да направиш обстоен преглед ти или човек който вдява. то си е и на късмет.
п.с колата наистина е индивидуал.
п.с колата наистина е индивидуал.
- Andronoff
- триногата
-
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2