Писна ми!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Писна ми!
Момчета от скоро си имам Е 36,ама вече и свалиха халогените,а снощи и мигачите...и ми писна вече,ебахти смотаната работа...отделно и тъпите застрахователи не плащата тези неща...няма оправия с тия неща,тоя дето ми ги е свалил да му изсъхне нещо между краката 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Сьжалявам те колега
! Много се оплакват колегите от тези неща
. Преди имах Е36 и явно имах кьсмет защото нищо не ми изчезна а дьржах колата пред блока в ''Надежда''! Честно казано мислех че тези кокошкарии са отминали ама не......Мамка им 

- poweramper
- кандидат ентусиаст
-
Охраняем паркинг нямаш ли наблизо? И други халогени да сложиш пак ще ги гепят... Стои ли пред блока няма спасение за съжаление 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ами така е
И на мен вече какво ли не ми крадат - халогени, капачки на джантите, лайсни, огледала. А на улицата редом с моята 10 годишна колица седят разни нови Пежа, Мерцедеси, Хонди и т.н. Но явно за тия е36ци пазара за чаркалаци-боклуци е толкова голям понеже станаха супер масови( новия Голф2 ). Та няма спасение явно. Консуматив - постоянно допълваш и лепиш каквото може. И на мен ми е писнало до толкова че почти съм на една малка крачка да зарежа любимата марка заради някоя по-невзрачна и по-непопулярна марка по магазините на гадните араби по Симеон.

8 мнения
• Страница 1 от 1