НЕ пали ве4е
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
НЕ пали ве4е
Хмм колеги ситуацията е следната...Ка4вам се в колата кам обяд и обилолих насам натам и спирам пред блока и след половин 4ас се ка4их пак и само завъртях и припатка 2 пъти и от там спря нацяло.Само върти а не пали и даже и не се опитва да запали.Разпар4осах я цялата и няма оправия.Мислих първо да не е тва реле на алармата дето ми спира помпата ама не е то.На помпата и идва напрежение но пък не се сетих да проверя дали се 4ува дали работи:( На кабелите за свещите дава искра зна4и по тоците няма да е маи...
Някви предположения какво и е преди да съм я закарал на диагностика 4е може да е много просто и само да я дърпам до там.
Някви предположения какво и е преди да съм я закарал на диагностика 4е може да е много просто и само да я дърпам до там.
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
петров777 написа:На една кола все пак и трябва и гориво!![]()
Има да се одавиш.Стрелката показва 4е има половин резервоар.А като я разклатя се 4ува бая сериозно коли4ество вътре.Предполагам не е от това.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
за начало ще трябва да смъкнеш и тестваш помпата ,щото това че отива напрежение( а не ток
) до нея нищо не значи

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
Alexi написа:за начало ще трябва да смъкнеш и тестваш помпата ,щото това че отива напрежение( а не ток) до нея нищо не значи
Не може ли без да я смъквам.Само ще извадя марку4а за бензина след филтъра и ще видя дали надува.Ако работи тря да ме окъпе

Последна промяна Don_Mandragon на 03 Юли 2007, 10:00, променена общо 1 път
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
Alexi написа:да де аз съм те поправил останах с впечатление че си написал ток ,а правилното е напрежение

Слизам да я разхвърлям отново 4е ве4е полудявам

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
Свалих марку4а след бензиновия филтър и от там като завъртя и нищо.Изглежда е от помпата ама ако някои ме опъти каде то4но се намира и как се сваля ще съм му много благодарен. 

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
Blue&White написа:Дам, бензиновата е. Бош за около двеста и нещо лева(според зависи колко я намериш) и нема ядове
Да но каде се намира.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Има и китайски за по 130 лв. ако те устройва вземай... аз си купих една такава и работи перфект... въпреки, че вече имам и Bosch оригинална ама тя е за всеки случай 

GOD IS A DJ
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
Mr.President написа:Има и китайски за по 130 лв. ако те устройва вземай... аз си купих една такава и работи перфект... въпреки, че вече имам и Bosch оригинална ама тя е за всеки случай
Охх хора въпроса е каде се намира.Свалих задната седалка и там има 2 капака с по 4 бол4ета .Свалих ги и там влизат по 2 букси и марку4и.Въпроса е кое е помпата от дясно или от ляво и другото тогава за какво е?Освен това още не сам сигурен дали не отпада + като завъртя на стартер.Ще и дам директен + от друг акумулатор за това питам каде е
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Don_Mandragon написа:Mr.President написа:Има и китайски за по 130 лв. ако те устройва вземай... аз си купих една такава и работи перфект... въпреки, че вече имам и Bosch оригинална ама тя е за всеки случай
Охх хора въпроса е каде се намира.Свалих задната седалка и там има 2 капака с по 4 бол4ета .Свалих ги и там влизат по 2 букси и марку4и.Въпроса е кое е помпата от дясно или от ляво и другото тогава за какво е?Освен това още не сам сигурен дали не отпада + като завъртя на стартер.Ще и дам директен + от друг акумулатор за това питам каде е
От ляво е бензиномера,а от дясно помпата по последни спомени,може и обратното да е ма то си личи там дето има повече маркучи

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
Помпа е пи4ове за съжаление:( Свалих я оба4е изобщо не върти.Ще я разкапсоловам еи сега и може да се окаже 4етки или да е изгоряла някаде в на4алото на проводника на статора.Ако е така ще стане ако ли не тряя нова.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2