Кофти номер ми спретна количката...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Кофти номер ми спретна количката...
Днес най-после щях да направя сефтето на сбирките.Бях се надъхал супер много да дойда с колицата на ЕКО-то в 4 часа, ама колата явно си имаше собствено мнение по въпроса.....
.Така и не щя да запали.Оказа се,че стартера е свършил.Та разочарованието от пропуснатата сбирка си е едно на ръка, ама сега съм се спекал и затова колко ще ми струва нов стартер.Та въпроса ми към вас е колко върви нов (а и настаро) стартер за Е30.
Мерси предварително!!!
------------------------------------
BMW- Not an easy choice, but always the right one!!!

Мерси предварително!!!
BMW- Not an easy choice, but always the right one!!!
Колега , за 10 год. работа с баварки само един път съм видял счупен стартер на БМВ , аз го стопих персонално , след като за 45 минути ихарчих 4 акумулатора , т.е. ако се движеше на 2-ра сигурно щеше да мине поне 7-8 км. колата. Дори и след това въртеше , ама много мързеливо. Така че първо потърси причината някъде другаде , а след това се обади да ти намерим нещо до 50 лв. 

бавареца, приятелю, и на мен не ми се верваше ,ама...
Прецакан си е и толкоз.С един познат от един сервиз го свалихме и теста показа че той е виновен за проблема...
Тъй че ако имам път към София мога и да ти го донеса да се накефиш...
-------------------------------------------
BMW ///M3 E30
Прецакан си е и толкоз.С един познат от един сервиз го свалихме и теста показа че той е виновен за проблема...

Тъй че ако имам път към София мога и да ти го донеса да се накефиш...

4 мнения
• Страница 1 от 1