Присветвате ли като има Куки ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 02 Юли 2007, 11:24

Наскоро на моста на околовръстното,
покрай Казичене бяха застанали полицай и
от двете страни. Видях едните и
се разсветках сватбарската на насрещтните
коли.
Иначе си карах съвсем спокойно с около 50-60км
с колан и на запалени къси светлини.
Малко по-късно забелязах отсреща втория
патрул, от който веднага ми показаха
слънчогледа и ме спряха. Полицая видимо
афеткиран от това че съм подавал "светлинни
сигнали" на останалите автомобили започна
да вдига пушилка, искаше да ми пише
актове и незнам си какво...
Накрая видя, че не може да излезе на
глава с мен и ме пусна без нищо...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 02 Юли 2007, 11:27

Honzik написа:Zayo, аз по-нагоре го написах..... BG шофьори масово нямат никъв респект към куките.... корумпирани били, "свине" били, "педали" били... и т.н. - сещаш се.... само че като се излезне в чужбина и нещата се променят... всички са най-примерните и спазват правилата за движение... и примерно полицаите в Австрия/Германия вече ги уважават ... и като го спре ония и му каже "300 евро, господине" и навежда глава и е ОК... няма значение, че ония са изкочили от някъде, че не са били "пост", че са били с "маскирана" кола (на която изведнъж на задния джам ти е изкочил надпис "Police, Slow down!") и не ги е видял... в Германия ще си траеш, ма в BG си личен.... ше ги псуваш до дупка...

:yes: Така е ...
Какъв респект като нашите полицаи са си боклуци ,че взимат пари ... да не ми обясняват колко трудно се живеело и че нямало как да не вземат пари т.н ... :gay: Все едно ние живееме на друга планета ....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 02 Юли 2007, 12:45

naskoksan написа:искаше да ми пише актове и незнам си какво...

Е за какво ще ти пише акт? Неправомерно използване на светлина посред бял ден? :mhihi:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 02 Юли 2007, 13:04

В закона пишело че нямаш право
да подаваш светлинни сигнали... :dunno:
Така и не си направих труда да видя
къде го пише това... :uups:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Слави
Аватар

Мнение от © » 02 Юли 2007, 13:36

какво да ги уважаваме полицаите, като тяхна основна цел е да те глобят, а не да предотвратяват катастрофи или осигуряват безопасност?

иначе мисля че имаше нещо за присвяткането т.е. санкционира се, но ти винаги можеш да кажеш, че си светнал на познат

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 02 Юли 2007, 14:16

© написа:какво да ги уважаваме полицаите, като тяхна основна цел е да те глобят

По-скоро основна цел е да си приберат заработката. Не мога и няма да уважавам полиция, която дебне в храсталака да си заработи 10 кинта за ракията и салатата вечерта, вместо да вкарат пътищата малко в ред.

А после се изтъпанчват некакви вратовръзки по телевизията и ми мрънкат за "жертвите и войната по пътищата". Ми айде оправете ги тия пътища най-сетне бе! Ако имам 3 ленти нон-стоп от София до морето, с кеф ще си платя 10-20 кинта такса да пътувам нормално, като нормален човек. Еби му майката, без извинение, може ли в Куродървистан да имат шест ленти перфектен асфалт, а ние караме офроуд ушуайа до съседния квартал...

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 02 Юли 2007, 14:32

Фил написа:
© написа:какво да ги уважаваме полицаите, като тяхна основна цел е да те глобят

По-скоро основна цел е да си приберат заработката. Не мога и няма да уважавам полиция, която дебне в храсталака да си заработи 10 кинта за ракията и салатата вечерта, вместо да вкарат пътищата малко в ред.

А после се изтъпанчват некакви вратовръзки по телевизията и ми мрънкат за "жертвите и войната по пътищата". Ми айде оправете ги тия пътища най-сетне бе! Ако имам 3 ленти нон-стоп от София до морето, с кеф ще си платя 10-20 кинта такса да пътувам нормално, като нормален човек. Еби му майката, без извинение, може ли в Куродървистан да имат шест ленти перфектен асфалт, а ние караме офроуд ушуайа до съседния квартал...

Прав си колега!!!Една Румъния ни задмина и има магистрален път с по 4 платна само в едната посока!!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 02 Юли 2007, 14:41

Фил написа:....вместо да вкарат пътищата малко в ред.

Баце, това не е работа на полицаите, че да ги обвиняваш и тях за това... ;)

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 02 Юли 2007, 14:45

Honzik написа:
Фил написа:....вместо да вкарат пътищата малко в ред.

Баце, това не е работа на полицаите, че да ги обвиняваш и тях за това... ;)

Абе и рушвети да вземат не им е работа,ама вземат!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 02 Юли 2007, 15:00

Honzik написа:Баце, това не е работа на полицаите, че да ги обвиняваш и тях за това... ;)

Да, не е работа на редовото полицайче да поправя пътища, но ако пътищата бяха окей, щеше да има далеч по-малко случаи на изхвръкнали през мантинелата заради дупка колкото джанта, или обратен наклон на вираж, каквото и да е.

Имах предвид точно тия вратовръзки, дето ми се мотаят в новините и плачат колко народ бил изполегал по пътищата, а службите не си мърдат пръста да ги оправят.

Интересно ми е всичките тези пари, които плащам за това, че аджеба изобщо имам кола, къде отиват?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 02 Юли 2007, 15:12

[quote="Фил]
Интересно ми е всичките тези пари, които плащам за това, че аджеба изобщо имам кола, къде отиват?[/quote]

И те семейства гледат :mhihi: :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 02 Юли 2007, 15:22

Мда, нали, и гръцките керемиди да не си мислим, че са евтини...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX

Мнение от ///MILEN » 02 Юли 2007, 23:51

Задължително едно светване спасява и левове и точки!!!!

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Юли 2007, 13:27

от 3 месеца проверявам за наличен номер /рег.табела/. Просто исках да бъде както старата ми кола. Ходех през 10 дни и служителките ми обясняват, че трябвало да свършат номерата преди него и тогава като дойдел списъка с новите 1000 номера можело да си избера. Разбира се предложих да си платя предварително номера т.е. ако има легален начин, но нямало ... защо ли? Няколко дни подред проверявам, защото идваше момента.
Днес дойде списъка. Като казвам "дойде" означава, че до обяд го няма, а следобяд е там без нито една нова регистрация и познайте - всички номера т.е. не само този който исках, са задраскани още преди да е слязъл при служителките.
Номерата са по 30 лв. , явно с цел корупция :evil:
И всичко това става в сградата на КАТ т.е. пазителите на реда :evil: :evil:
ако мога лично бих уведомявал шофьорите, а не да им светкам
Корупция във всички нива ! Дори един номер не може да вземеш без да си платиш под масата, а какво остава за нещо по сериозно!
Не знам как има още хора които да ги защитават :confused:

не си мислете, че не съм потърсил и друг начин за да имам номера. Просто не можах да стигна до по-високи нива, където явно се решава всичко!

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 03 Юли 2007, 18:29

Слушайте Хонзик - Никакво святкане! НЕ на корупцията сред шофьорите! ДА на добрите съвестни полицаи!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ех, смея се на всички постове в тази тема, като разбира се на някои повече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата