Присветвате ли като има Куки ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 30 Юни 2007, 12:30

винаги светкам и ас а наи се дразня когато се размина със сумати коли,никои не свтне и скивам куките е това не го раазбирам пестят крушки ли кво??или пък си карам нормално и някои светне а няма нищо е тогава кво хранене пада не е истина :mhihi: а нещото което и друго ме дразни е да светна нанякои и тои не ми нблагодари :evil: тогава също ме хваща яд че съм му светнал

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 30 Юни 2007, 18:48

Малко оф по темата един познат беше казал хубаво е да караш бързо но когато можеш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Niki Lauda

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 30 Юни 2007, 23:29

светкам като видя ... ама мисля скоро да си зема радар за още по сигурно
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 01 Юли 2007, 5:59

Да ;) Аз попринцип си карам бързо като цяло в смисъл не съм много примерен водач, но гледам да имам правилна преценка за нещата.Много се изнервям на хора който изпреварват без видимост и ми изкачат и на тях също присветкам, едно е да караш спортно друго глупаво.

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Юли 2007, 7:30

напълно съм съгласен за идиотските знаци от сложени от преди 30-40 години без никой да им обърне повече внимание.
тези които не светкат изказват едно крайно мнение, прави сте но не на 100%
представете си ситуация в която куките са излезли някой лев /само не казвайте, че не взимат пари :mhihi: /, ти караш с малко над разрешеното, защото няма опасност и колегите разбира се се грижат за обществото и не ти светнат ... какво излиза? че подпомагат корупцията в България :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

да

Мнение от 535 » 01 Юли 2007, 10:13

да

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 01 Юли 2007, 12:03

© написа:представете си ситуация в която куките са излезли някой лев /само не казвайте, че не взимат пари :mhihi: /, ти караш с малко над разрешеното, защото няма опасност и колегите разбира се се грижат за обществото и не ти светнат ... какво излиза? че подпомагат корупцията в България :mhihi:

Е, то няма начин покрай плевелите да не изгори и от люцерната, ма... нали се сещаш, че куките настройват радарите да ловят над 20км/ч (щото с под 20 не мое ти напише акт, ми само фиш и не им се занимава в повечето случаи) превишение... така че "малко" превишаване ако те спрат на радар ше е с поне 25км/ч, което не е много "малко"... аз лично смятам, че така подпомагам намаляването на ПТП... щото тия ограничения, нелогични или не на някои места, неправилно въведени или не (между другото не знам що някои хора си мислят, че разбират от всичко и са големи експерти по поставянето на ограничения по пътищата!... ма нейсе, българина разбира от всичко) - важат за всички.... не са поставени само заради теб или мен...

А и не мога да разбера къде са тия ограничения, поставени преди 3-40г.... дай някви примери, че... странно ми е... основните ограничения за градско/извънградско са приети не само в BG, ми и по цял свят... само тука скача народа да ги оспорва... където има условия за повече (бул. България/Тарикатско Шосе) е вдигната летвата... ма не, българина винаги трябва да е в опозиция и си знае своето... аз знам повече и съм наясно много повече с нещата... и после кво - поредното обърнато по таван BMW, поредната размазана кола... ходете гледайте записите от камерите на КАТ и цъкайте като стенни часовници... щото тия до един си мислят, че знаят повече....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 CI

Мнение от SpeeD_GT » 01 Юли 2007, 12:38

© написа:напълно съм съгласен за идиотските знаци от сложени от преди 30-40 години без никой да им обърне повече внимание.
представете си ситуация в която куките са излезли някой лев /само не казвайте, че не взимат пари :mhihi: /, ти караш с малко над разрешеното, защото няма опасност и колегите разбира се се грижат за обществото и не ти светнат ... какво излиза? че подпомагат корупцията в България :mhihi:

:yes: :yes: :yes:
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 CI

Мнение от SpeeD_GT » 01 Юли 2007, 12:40

© написа:напълно съм съгласен за идиотските знаци от сложени от преди 30-40 години без никой да им обърне повече внимание.

:yes:
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Юли 2007, 12:50

30-40 години беше образно казано :)
разбрах, всички знаци отразяват напълно пътните условия :winky:
шофьорите нямат право да "разбират", защото полицаите знаят всичко

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 01 Юли 2007, 14:29

Мдам, светкам.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 01 Юли 2007, 21:44

Honzik, ще ти дам приятелски съвет: Купи си БМВ, хубаво, черно, с клима и с най-разхлопания М40, ама за капак на това му сложи ГАЗ и завий кранчетата! Това е рецептата да си каймака на лайното и едновременно с това най-големия хитрец и съвестен гражданин! :idea:

П.П. Писна ми да ти чета моралистичните писаници, твойте и на още няколко подобни на теб индивида, преживяващи за пореден път 60-те на миналия век... Време е модераторите да Ви вземат думата в интерес на общото благо, за което толкова ревете :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 01 Юли 2007, 23:06

винаги :!: :mhihi: ... даже и на следващите полицаи им светкам, да ги предупредя :mhihi:
... за безмислените знаци... последния ми акт беше на ботевградско шосе, след последната спирка на трамваите, на широкото... за 73км/ч стаа въпрос :evil: там даже няма и знаци :evil:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 01 Юли 2007, 23:31

viper написа:Honzik, ще ти дам приятелски съвет:

Да ти отвърна на съвета - подобни "тарикати" като теб пък знаят най-много от всичко и винаги.... не знам на "нас" дали трябва да ни взима някой думата, ама ти определено допринасяш за високият стил на писанията у форума... а каймака на лайното.... така кат гледам това определение можеш да го ползваш за себе си.... схващаш ли? Когато нещо не ти е ясно по-добре си трай.... да не се излагаш... ако и това не схванеш май няма кво повече да ти се обяснява.... не, че си заслужаваш, де...

P.S. През 60-те баща ми е бил още в детските си години... а ти ако преживяваш критическата или пубертета - не е тук мястото...

"c", аз не говоря за това дали полицаите разбират всичко, не те измислят правилата... само че всичките тарикати, дето тука в BG си карат както искат и не признават правилата за движение - що като отидат в чужбина и са най-примерните и целят ограниченията до десетата от км??? Обясни ми що... щото там са по-харабията правила на движение ли? Щото са по-различни от нашите? Кво?

P.S. Няма сми да се опитваш да четеш през редовете... мисля много добре разбра кво исках да кажа.... ако ти е кеф на сарказъм да го обръщаш - ок, твоя си работа... нито се опитвам да вкарвам морал в главата на някой, нито да уча някой как да шофира... ма щото всеки е много наясно как и какво.... що някой, дето за 1см съм успял да избегна катастрофата, щото е карал като ненормален и въпреки големите му знания по шофиране и преценяване на пътните условия за малко да ме омете..... и аз излезна от колата да го "питам" що за малко не ме е пребил - що бягат, бре? А? Що не ме изчакат да ги изкарам от колата и да ги вкарам после под нея? Нали са голя'мта харабия... нали по-горе го написах - вземи погледай малко записите от камерите на КАТ и после ми обяснявай отново как в София "шофьорите" знаят как да управляват МПС... и после "светкай" на тия в насрещното...

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 02 Юли 2007, 0:52

Honzik, виж батенце ... виждам че имаш мнение по темата и то наистина интересно...донякъде си прав, но аз както писах и по-нагоре... стълбовете ги глобяват тия дето се мислят за безсмъртни :evil: днес си карам в квартала (в квартала колан за кво ми е ... тва са 600-700 метра...)
и на една улица, на която никога не е имало куки ми светкат...аз сложих колана веднага и на следващия ъгъл се показаха бурканите... затова трябва да се светка...който иска да се трепе - КАТ няма да го спре - повярвай ми ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата