ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ
Искам в тази тема да благодаря на 4 човека. Първо на тате, че ми счупи е32то, после на Тони от Варна с ник anton2106. Това е човек, когото никога несъм виждал и непознавам, по една случайност, два дни преди инцидента си разменихме ЛСта за картите за отстъпки на еко, той ми остави телефон за да се разберем за пращането. Когато Баща ми им счупи колицата в Нови пазар, единствния човек в района за който се сетих беше той. Обадих му се с молба за помощ да се купят необходимите части и да се закарт до Нови пазар, за да може да се оправи колата. Човека моментално пое инициативата и започна да върти телефони за да се набавят частите. Малко след това се установи, че мотора е фира и няма нужда от тези части, а има нужда от подслон за колата, докато отида да си я прибера. Тони веднага се сети за третия участник в схемата, а това е един невероятен младеж на име Милчо и с ник във форума viper_one. Момчето като разбра за какво иде реч, хвана въжето и от Шумен до Нови пазар, това са към 20км. Закачил е колата и я е издърпал до пред тях си. След това е закарал баща ми до гарата и го е натоварил на рейса за Варна. На всичкото отгоре, седя и ме чака до 3ч сутринта, да отида да си я прибера, дойде в началото на града за да не се лутаме и да не се загубим и ни посрещна. с четвъртия човек в схемата на когото искам да благодаря затова, че цяла нощ пътувахме, натовари я момчето, че дажи почти без пари ми свърши работа.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ.
ПС В такиво моменти се радвам, че съм тук, забравям кавгите и дразгите. И най-важното, всъщност за първи път, бях от другата страна на бариерата и разбрах, какво е да ти помогнат някъде, непознати хора, така както аз съм помагал на много хора.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ.
ПС В такиво моменти се радвам, че съм тук, забравям кавгите и дразгите. И най-важното, всъщност за първи път, бях от другата страна на бариерата и разбрах, какво е да ти помогнат някъде, непознати хора, така както аз съм помагал на много хора.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
що не се обадихте ,телефона ми го има в асистанса а с Милчо се познаваме .. освен това съм експерт в пиене на бира до 3 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Евала...
Аз нямам думи. Така като чета просто ми е трудно да повярвам. Трябва да има повече хора като вас петимата. За пореден път се доказва твърдението, че всичко се връща.
Още един път ЕВАЛА...
.
Аз нямам думи. Така като чета просто ми е трудно да повярвам. Трябва да има повече хора като вас петимата. За пореден път се доказва твърдението, че всичко се връща.
Още един път ЕВАЛА...

Alexi написа:що не се обадихте ,телефона ми го има в асистанса а с Милчо се познаваме .. освен това съм експерт в пиене на бира до 3
Ми брат, в първия момент се търсеха хора във Варна, щото натам трябваше да стиге колата, а и Тони се свърза с Милчо. Няма значение, кой е помогнал, важното е, че е помогнал, за мен това е нещото което ме кара да изтръпвам, да забравя всички неволи и да се радвам. Тове е нещото заради което стискам зъби и седя денонощно в този форум

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ
sonny написа:.......
Групата тук е силна и хората са сериозни- имал си на Тони тел., той ти е свършил работа, аз съм в Пътната помощ- и аз щях да го измисля ако беше звъннал... Важното е, че е имало човек насреща без значение кой. Нали все пак тоя форум е и за това- да се помага при необходимост...
ПС: Аз в една друга тема, в един друг подфорум обяснявам, че Антон е сериозен пич, ама както винаги се излиза с "Не го познавам"...
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Re: ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ
sonny написа:...
Радвам се, че можах да помогна.
- Mollov