Хелп!
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
- InsaneBoy89
- Потребител
-
Хелп!
Момчета този усилвател ---> http://www.electron.bg/product_info.php ... rers_id=12
може ли да захранва този БАСС ---> http://www.electron.bg/product_info.php ... =2a&page=2
Благодаря Ви предварително
Или този БАСС е по-подходящ ---> http://www.electron.bg/product_info.php ... =2a&page=2
Можете да ми предложите и усилвател за тези басове
може ли да захранва този БАСС ---> http://www.electron.bg/product_info.php ... =2a&page=2
Благодаря Ви предварително

Или този БАСС е по-подходящ ---> http://www.electron.bg/product_info.php ... =2a&page=2

Можете да ми предложите и усилвател за тези басове

House Music Awards*
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Първия говорител на Pioneer е по хубав ама с този усилвател няма да успееш да го захраниш с този усилвател
аз бих ти препоръчал Lanzar Vibe 251
и цената му е 379 лева 

- БаЯн
- ентусиаст
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
bmwpower_m5 написа:Първия говорител на Pioneer е по хубав ама с този усилвател няма да успееш да го захраниш с този усилвателаз бих ти препоръчал Lanzar Vibe 251
и цената му е 379 лева
Аз съм с тактв Lanzar с 306ц и направо ще пръсне говорителя като го набримча, много съм доволен

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
SuPeR_FLY написа:bmwpower_m5 написа:Първия говорител на Pioneer е по хубав ама с този усилвател няма да успееш да го захраниш с този усилвателаз бих ти препоръчал Lanzar Vibe 251
и цената му е 379 лева
Аз съм с тактв Lanzar с 306ц и направо ще пръсне говорителя като го набримча, много съм доволен
Аз пък съм с правен 350 ватов усилвател и импулсно захранване за обща стоиност на вси4ко около 100 кинта и Пионер4ето 307д изгоря за 40 мин на фулбас

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Don_Mandragon написа:SuPeR_FLY написа:bmwpower_m5 написа:Първия говорител на Pioneer е по хубав ама с този усилвател няма да успееш да го захраниш с този усилвателаз бих ти препоръчал Lanzar Vibe 251
и цената му е 379 лева
Аз пък съм с правен 350 ватов усилвател и импулсно захранване за обща стоиност на вси4ко около 100 кинта и Пионер4ето 307д изгоря за 40 мин на фулбасНе се води по това как се мърда говорителя а дали усилвателя може да подържа мощност без да кляка на ниските.Освен това мом4ето пита за говорител които уж е 2000 вата,а този модел на Ланзар няма възможност за такава мощност.Виж ако добавиш още 200кинта над цената на паинера може и да вземеш нещо прили4но кам 300-400 вата дето ще го храни.Поздрави
Е можеш да бъдеш сигурен, че не съдя по мърдането на говорителя за мощността

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
SuPeR_FLY написа:Don_Mandragon написа:SuPeR_FLY написа:bmwpower_m5 написа:Първия говорител на Pioneer е по хубав ама с този усилвател няма да успееш да го захраниш с този усилвателаз бих ти препоръчал Lanzar Vibe 251
и цената му е 379 лева
Аз пък съм с правен 350 ватов усилвател и импулсно захранване за обща стоиност на вси4ко около 100 кинта и Пионер4ето 307д изгоря за 40 мин на фулбасНе се води по това как се мърда говорителя а дали усилвателя може да подържа мощност без да кляка на ниските.Освен това мом4ето пита за говорител които уж е 2000 вата,а този модел на Ланзар няма възможност за такава мощност.Виж ако добавиш още 200кинта над цената на паинера може и да вземеш нещо прили4но кам 300-400 вата дето ще го храни.Поздрави
Е можеш да бъдеш сигурен, че не съдя по мърдането на говорителя за мощността![]()
![]()
![]()
Иначе и аз ако разбирах щях да си направя за 100 кинта ама като не ги чаткам жичките
А за тези пари тоя Ланзар с тая мощност за мен е добро решение
Но за тея спл говорители няма ли да е по-добре с някакъв моноблок да се хранят
За мен по добре е да са 2 канала и да има Бридж защото така се вдига по лесно мощност.С 2 канала по 100 вата може да изкара в мост около 300 вата ако е направен както трябва ампа де

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
11 мнения
• Страница 1 от 1