318iS или 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
318iS или 320
Здравейте!
Скоро ми предстои покупка на баварец, съответно и - членство в прекрасния клуб, та ..съм изправен пред голяма дилема. Четох много, видях доста, проучих стабилно, но уви - все още мистерията в главата ми не се разбули. Всичките подобни теми са превърнати в спам и "хранене", и никаква полезна информация (..то вероятно и тази ще стане такава, но нека се молим...)
Става въпрос, че и двата автомобила, в една и съща година, са на доста сходна цена. (Говоря за купета) При 320-ката не ми се изясни, всички след коя година са с двоен Ванос и за какво допринася той. Като вървеж, коя е по-добрата. Като разход, ..все пак едното е шестак, но разхода не е от особенно значение, важното е да се радвам на автомобила.
Благодаря предварително, и моля, наистина не се дразнете от поредното пускане на подобна тема, но разгледайте предходните и сами ще се уверите за какво иде реч!
Поздрави!
Скоро ми предстои покупка на баварец, съответно и - членство в прекрасния клуб, та ..съм изправен пред голяма дилема. Четох много, видях доста, проучих стабилно, но уви - все още мистерията в главата ми не се разбули. Всичките подобни теми са превърнати в спам и "хранене", и никаква полезна информация (..то вероятно и тази ще стане такава, но нека се молим...)
Става въпрос, че и двата автомобила, в една и съща година, са на доста сходна цена. (Говоря за купета) При 320-ката не ми се изясни, всички след коя година са с двоен Ванос и за какво допринася той. Като вървеж, коя е по-добрата. Като разход, ..все пак едното е шестак, но разхода не е от особенно значение, важното е да се радвам на автомобила.
Благодаря предварително, и моля, наистина не се дразнете от поредното пускане на подобна тема, но разгледайте предходните и сами ще се уверите за какво иде реч!
Поздрави!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ами то попринцип по всичките ти въпроси е изписано доста ,явно не си разгледал толкова добре ....Попринцип на мен ми допада 318 ис ...върви горе долу колкото 320 ката разхода и е по малък и съответно това че е 4 ри цилиндъра е малко по евтина за подръжка ,но това е доста относително ....за разход 12-13 някаде ,За 320като уникален звук както и всичко останало ...аз в момента също търся и се вслушвам в савета но колегите от форума да търся по-запазеното и по-читавото ...така че независимо което и да си купиш няма да збъркаш

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
Махаи тая умряла 320 ка.. секи път като отидеш при 4и4кото с пистолета оставяш 10 лева отгоре ... това са си 3 кафета човек и то за нищо върви пак толкова .. а ти прословутия звук ще го чуеш макс 3 пъти..освен ако не караш само на 1-ва 

- Andronoff
- триногата
-
bELiAr написа:Махаи тая умряла 320 ка.. секи път като отидеш при 4и4кото с пистолета оставяш 10 лева отгоре ... това са си 3 кафета човек и то за нищо върви пак толкова .. а ти прословутия звук ще го чуеш макс 3 пъти..освен ако не караш само на 1-ва

да си земе 16-ка тогава, гори по-малко от ИС-а

ама, че логика

ако ще се циганим за 2-3 литра повече, що изобщо да караме бмв-та

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Не съм карал до сега 320
Само слухове ама вчера карах зад един 320 и като го изряза направо му завидях какъв звук вади шестака . Но и на ИС-а съм много доволен 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
2+2+2+2+2.... 1000 ... аз парите за БМВ-то от закуски съм ги събрал ти какво си мислиш...а за 316 ката ... тя пак гори 10-11 няма смисъл... 316 с 1 човек извън градско 6 с 4 ма 8 318ис 7;7.5 ако искаш
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
bELiAr написа:Махаи тая умряла 320 ка.. секи път като отидеш при 4и4кото с пистолета оставяш 10 лева отгоре ... това са си 3 кафета човек и то за нищо върви пак толкова .. а ти прословутия звук ще го чуеш макс 3 пъти..освен ако не караш само на 1-ва
много ти тънки сметките брато
мислиш ли че 320 гори повече примерно от 316-318
секи които мисли така се лъже
големия мотор може да гори много и малко и ама също така
може да върви много и малко
а малкия нищо не може освен да те вози само
от точка А до точка Б
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
както казва един колега от форума 6-така си е 6-так,имам приятели карат ИС добри автомобили са аз си карам 320 по добър е ,много хора казват няма голяма разлика аз пък ти казвам има ГОЛЯМА разлика поне за мен,самото усещане е друго....,изборът е твои 

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
малее направо ми е писнало от такива теми
сигорно ако се направи статистика наи мн за това се е писало във форума.
аз 6те кажа само едно 320 гори пове4е от ис вървенето е еднакво ис бие 320 на старт (не един път сам пробвал ве4е) разхода на моята ис-ка е 6 6,5 при 80 100 с климата в града лумка 8 9 при възможно наи спокоино каране ина4е може да стигне и до 15 мх пове4е не сам я докарвал за за разхода на 320 не знам много ако го съпоставя с 520 м50 е около 13 15 в града 8 9 извън града (двигателите на 320 и 520 за еднакви) ако не те интересуват 5 лв на 100км отгоре си купи 320 след 95 с двоиния ванос това е стра6ен двигател м52 6те остане6 много доволен от звука уникален е като работа като стабилност ако държи6 на по нисак разход и не държи6 на якия звук ис е двг за теб но се пак при 1kw музика не се 4ува какъв е двг поне при мен де
пак казвам и двата са много добри ако си поставен пред дилемата 320 и 318ис просто избери по 4итавия! Не се води по хорските мнение 6том не са 6 на4и не е бмв вземи 4ИТАВИЯ!без зна4ение кои е това е от мен успех с покупката! 

аз 6те кажа само едно 320 гори пове4е от ис вървенето е еднакво ис бие 320 на старт (не един път сам пробвал ве4е) разхода на моята ис-ка е 6 6,5 при 80 100 с климата в града лумка 8 9 при възможно наи спокоино каране ина4е може да стигне и до 15 мх пове4е не сам я докарвал за за разхода на 320 не знам много ако го съпоставя с 520 м50 е около 13 15 в града 8 9 извън града (двигателите на 320 и 520 за еднакви) ако не те интересуват 5 лв на 100км отгоре си купи 320 след 95 с двоиния ванос това е стра6ен двигател м52 6те остане6 много доволен от звука уникален е като работа като стабилност ако държи6 на по нисак разход и не държи6 на якия звук ис е двг за теб но се пак при 1kw музика не се 4ува какъв е двг поне при мен де

13 мнения
• Страница 1 от 1