МАЛКОТО МОМЧЕ С ГОЛЯМАТА ЛОША КОЛА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Каобой
Аватар
Кара: 318

МАЛКОТО МОМЧЕ С ГОЛЯМАТА ЛОША КОЛА

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 30 Юни 2007, 6:43

И така слукчата стана вторник сутринта:Карам по Цариградско с около 100 км/ч в крайна лява,в един момент минавам покрай една 5-ца комби.В следващия момент гледам 5-цата без мигач се залепи за мен,некав пишлигар нервен.Аз обаче съм достигнал колона от коли пред мен и намалявам,в този момент малкото момче с голямата лоша кола се изнерви,върна една назад и.....ляво,дясно и пак ляво,дясно(без мигач разбир се)накрая в бус лентата.На цариградско беше станала вече лудницата а оня него е..е,свирят гуми клаксони пишлимето гассс.Жена ми вика -Тоя ,че утрепе някой май е от вашия форум.Може да е а може и да нее и викам,ама по скоро второто :mhihi:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 30 Юни 2007, 8:59

Лято е и се навъдиха повечко индивиди със "свежи" идеи на пътя. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 30 Юни 2007, 11:04

Аз бях пускал наскоро една тема за обществено порицание, но нямаше голям интерес... :lol:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 30 Юни 2007, 12:18

е секи го сече съчмата (случва се не че го оправдавам ) :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 30 Юни 2007, 12:33

oт жегата е
някои хора не им понася.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 30 Юни 2007, 15:01

От къде знаеш, че не е бързал за някъде? Защо като видите някой така да кара и го изкарвате най-големия лумпен? Не зависимо на каква възраст си все някога ти се налага да бързаш за някъде... все едно и ти не си бързал и не си правел подобни работи... :confused:
There is no replacement for displacement

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 30 Юни 2007, 15:07

add1cted написа:От къде знаеш, че не е бързал за някъде? Защо като видите някой така да кара и го изкарвате най-големия лумпен? Не зависимо на каква възраст си все някога ти се налага да бързаш за някъде... все едно и ти не си бързал и не си правел подобни работи... :confused:

Случва се да бърза човек ама си има правила ,които трябва да се спазват. Няма какво фатално да се случи за 15 минути ако изчака..
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 30 Юни 2007, 15:52

M3CSL написа:Няма какво фатално да се случи за 15 минути ако изчака..

Хммм, това трябва да пробваш да го обясниш на летище София примерно, може да задържат самолета 15 минути.

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 30 Юни 2007, 15:57

M3CSL написа:Случва се да бърза човек ама си има правила ,които трябва да се спазват. Няма какво фатално да се случи за 15 минути ако изчака..

Или комшията се обади че сте много шумни с жена ти, а ти си на цариградско в задръстването :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 30 Юни 2007, 16:08

BMW lover написа:
M3CSL написа:Случва се да бърза човек ама си има правила ,които трябва да се спазват. Няма какво фатално да се случи за 15 минути ако изчака..

Или комшията се обади че сте много шумни с жена ти, а ти си на цариградско в задръстването :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 30 Юни 2007, 16:11

BMW lover написа:

Ти нали знаеш, че отиде в една тема малко по-нагоре...

Махнах си главата от смях... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Юни 2007, 16:11

хм... ако аз си карам бързо и настигна някои дето кара по-бавно и е във средната лента и после се лепне за мене и почне да прави глупости само и само да ме мине- можеш да бъдеш сигурен че не е бързал и като си го минал всичката кръв го е блъснала във грешната глава...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 30 Юни 2007, 17:05

BMW lover написа:

Бе за къв к*р да бързам нали знам къде мога да я намеря :)
Тъкмо докато чакам в задръстването и тече лихва на боя.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 30 Юни 2007, 23:24

пука ти ... рано или късно ще е поредното БМВ минало през неколко мантинели без оцелели ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 01 Юли 2007, 0:07

add1cted написа:От къде знаеш, че не е бързал за някъде? Защо като видите някой така да кара и го изкарвате най-големия лумпен? Не зависимо на каква възраст си все някога ти се налага да бързаш за някъде... все едно и ти не си бързал и не си правел подобни работи... :confused:

добре, но независимо на каква възраст си и независимо колко много бързаш, не е оправдано да излагаш човешки животи на риск.
Нали? :)

Следваща

Назад към Извън Темата