Присветвате ли като има Куки ?
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Нищо лично, но рядко превишавам ограничението с повече от 20км/ч.... в София и без това няма условия, единствено по Тарикатско Шосе може да се набереш до 120 без особени проблеми, но не винаги.... рядко карам с повече от 100... по магистралата - около 130-140.... просто обичам по-спокойното каране...
Относно останалото - тук не става дума за хубав път с добра видимост и малко коли, ами за двупосочен път с повечко движение и присветване на тия "отсреща" за куки на 1-2км зад теб... по магистралата не светкаш на никой, нали?
Относно останалото - тук не става дума за хубав път с добра видимост и малко коли, ами за двупосочен път с повечко движение и присветване на тия "отсреща" за куки на 1-2км зад теб... по магистралата не светкаш на никой, нали?
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Навсякъде светкам, а на магистралата не го смятам за бързо каране. Говорим за каране Хасково - Пловдив. Или Асеновград - Бачково. Или Русе - Стара Загора. Затова говоря. Там е карането. Тия магистрали не ги броя въобще, а иначе на тях също светкам...
.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
когато видя буркана винаги светкам независимо кво минава
като ще сме хора ...да сме хора и на пътя нали

като ще сме хора ...да сме хора и на пътя нали

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
WilliamsF1Team написа:Навсякъде светкам, а на магистралата не го смятам за бързо каране. Говорим за каране Хасково - Пловдив. Или Асеновград - Бачково. Или Русе - Стара Загора. Затова говоря. Там е карането. Тия магистрали не ги броя въобще, а иначе на тях също светкам....
Асеновград-Бачково 5 мин

- Mollov
- Мародератор
-
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:WilliamsF1Team написа:Навсякъде светкам, а на магистралата не го смятам за бързо каране. Говорим за каране Хасково - Пловдив. Или Асеновград - Бачково. Или Русе - Стара Загора. Затова говоря. Там е карането. Тия магистрали не ги броя въобще, а иначе на тях също светкам....
Асеновград-Бачково 5 мин![]()
Е да ама там е каране...Без значение колко време е...
А тоя със седмицата...Не говоря. За да караш с 200++ трябва да си много сигурен в себе си и във всичко останало. Аз не съм дотолкова сигурен и не карам така, но на второстепенен път си проличава кой колко кара. И няма да ти казвам колко е смешно да караш някое АМГ и ТДИ-то да те прави прах на изпреварванията защото не си се научил да изпреварваш и да преценяваш правилно дистанцията...
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
а защо трябва да караш с 200? избиваш си комплексите на пътя и хората около теб ли
ми... има си писти като искаш да се трепеш - все пак пътя ти е даден да идеш с любимите хора на любимите места 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Turbo_Ted написа:а защо трябва да караш с 200? избиваш си комплексите на пътя и хората около теб лими... има си писти като искаш да се трепеш - все пак пътя ти е даден да идеш с любимите хора на любимите места
Напълно си прав, но разбери, че понякога се налага. Иначе напълно подкрепям тезата ти...

- Mollov
- Мародератор
-
WilliamsF1Team написа:И няма да ти казвам колко е смешно да караш някое АМГ и ТДИ-то да те прави прах на изпреварванията защото не си се научил да изпреварваш и да преценяваш правилно дистанцията...
Нима факта, че някво TDI те е изпреварило трябва да те прави за смях? т'ва кво общо има? аз и М6 да имам, пак ще си карам така, както си карам в момента... точно тая работа с "аз с AMG трябва да съм бърз заради колата..." си е голямата комплексарщина.... ма малко се отклоняваме от темата...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Honzik написа:WilliamsF1Team написа:И няма да ти казвам колко е смешно да караш някое АМГ и ТДИ-то да те прави прах на изпреварванията защото не си се научил да изпреварваш и да преценяваш правилно дистанцията...
Нима факта, че някво TDI те е изпреварило трябва да те прави за смях? т'ва кво общо има? аз и М6 да имам, пак ще си карам така, както си карам в момента... точно тая работа с "аз с AMG трябва да съм бърз заради колата..." си е голямата комплексарщина.... ма малко се отклоняваме от темата...
Не не става дума за това. Става дума за това, че можеш да караш и по-бавно но пак да си по опасен. АМГ-то и ТДИ-то просто ги намесих ей така. Не можеш ли да караш, не карай. Затова в моето семейство се дават рядко коли на майка ми и на сестра ми. Предпочитам да стана и да ги закарам от колкото да убият някой. Не бързото каране е най-опасно за движението. Най-опасно е като караш да не мислиш това се опитвам да ти кажа от самото начало...

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Яко святкане, щото иначе ще пътуваме с влака за по-бързо! Да им изсъхнат ръцете на тия малоумници, дето слагат идиотските знаци по пътя - повече от сигурен съм, че дори и те не ги спазват 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Пичове а по чужбинете от доста време насам е модерно да си говорят по радиостанции точно с тази цел.
По този начин се предупреждават не само за полиция а и за задръствания и разни други пречки по пътя
Лични наблюдения
По този начин се предупреждават не само за полиция а и за задръствания и разни други пречки по пътя

Лични наблюдения

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Подкрепям Honzik на 100%
с едно условие! Извьнградско прав,широк пьт,отлична видимост и знак за 50км\ч! Само тогава присветкам ако видя че има полиция! Да ме извинявате ама кой кара с 50км\ч при такива условия! Точно така ми написаха фиш в Пернишко