Присветвате ли като има Куки ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 CI

Присветвате ли като има Куки ?

Мнение от SpeeD_GT » 29 Юни 2007, 22:42

Я са кажете има ли съвестни. Аз примерно откак взех книжка като излезна на път някъде винаги присветвам ,а от как ме спряха за забранено ще счупа лостчето за дългите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 29 Юни 2007, 23:03

Старая се винаги да присветвам, а и все по-често ми присветват на мен.
Само така можем да се борим срещу катаджийската мафия!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 29 Юни 2007, 23:05

винаги когато има зелени копеленца светкам ако ние(шофьорите) сами не си помогнем няма кой да ни помогне ...
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Юни 2007, 23:19

Аз и преди съм го казвал - когато поредния селтак "лети" срещу теб (явно е в насрещното), изпреварвайки супер идиотски и ако не го пазиш (а и тия от неговото платно) ще се набие в теб...... разбирам защо НЕ присветвам никога на никого.... който кара като ненормален - да го спират.... щото другият път може да спре в теб....

Според мен не е ник'ва колегиалност да "присветваш" съобщавайки за куки... и който реши да ми оборва думите да ходи да го каже на роднините на загиналите в катастрофи, когато някви, дето са им присветвали са ги спасили от куките и са ги задържали на пътя, позволявайки им да си карат както искат... който кара по правилник няма от какво да се страхува...

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 29 Юни 2007, 23:29

Honzik написа:... който кара по правилник няма от какво да се страхува...

:yes: :yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 29 Юни 2007, 23:29

какво уважение какво нещо...куки с главна буква даже :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 29 Юни 2007, 23:34

Аз съм си примерен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Niki Lauda

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 29 Юни 2007, 23:35

Аз уважение към тях нямам... освен към един от тях, ма е на лична основа.... иначе поне половината са МНОГО ЗЛЕ!!!! Но това няма нищо общо с куките... тук става дума за тия "шофьори", на които им присветваш.... ако се замисли човек светка повече на тия, които ги вижда, че карат по-бързо и се опитва да ги "спаси"... а не на ония чичка с Skoda 120L, дето горкия не може да покрие ограничението за извънградско от 90км/ч...

Т'ва е мое лично мнение и не ангажирам никой с него.... но когато поредният идиот се размине с BMW-то ти на косъм, щото едвам е успял да се "прибере" след олигофренското и рисковано изпреварване пак си помисли за "присветването"....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 29 Юни 2007, 23:35

аз си светкам даже и да няма куки, много е скучно по пътя :mhihi: :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 29 Юни 2007, 23:37

Stanchev написа:аз си светкам даже и да няма куки, много е скучно по пътя :mhihi: :mhihi:

Виж, това и аз го правя... няма куки, ма понякога кат видя някой да се "стрелка" и му светвам... дори ми благодари ;) Ма поне съм сигурен, че следващите няколко км ще кара кат мишка... иначе е голям гъзар... а от любов към марката най-яко се дразня, когато някой с BMW се покаже като поредният селтак...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 29 Юни 2007, 23:37

Е как да не светкам. Дори и някой да лети срещу мен намалям и му осигурявам достатъчно пространство да мине, защото знам, че понякога и аз летя и когато на мен не ми направят път а тръгнат нарочно срещу мен подиввявам. Всеки има ситуации, в които бърза.

А за светкането...Просто няма смисъл да говоря. Случвало ми се е и в Германия да светкам... :help: :mhihi:

Просто ми е навик и безименния ми пръст вианги е на лостчето като карам на дълго... ;) Фаровете понякога помагат много....

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 29 Юни 2007, 23:41

За осигуряването на пространство да се прибере и аз го одобрявам... ма така спасяваш и себе си... че и тия около теб.... но за "всеки има случаи, когато бърза" не мога да се съглася.... твоето бързане не може да оправдае безрасъдното ти шофиране... не си сам на пътя...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 29 Юни 2007, 23:43

[quote="Honzik"][/quote]

нищо лично ама ... ти с 50 ли караш в града и с 90 на извънградско ? на хубав път с видимост и добри условия защо човек да не кара с малко повече и някакви си милицайчета да ми се скрият в някой храст за да ме дебнат за 20 лева ..... а за в града с 50 ... тва и да иска човек трудно ще го спазва мисля :roll:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 29 Юни 2007, 23:44

Е ти мислиш когато караш без значение как караш.

Аз като карам бързо съм 3 пъти по съсредоточен. Просто очите са ми на 16 и не ме интересува нищо друго. Случвало ми се е няколко пъти и не мисля, че съм бил опасност за някой. Все пак карам с главата си....

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 29 Юни 2007, 23:46

и аз светкам - все пак и на мен ми се случва да си забравя колана от време на време...колегиално е да се помага - но не одобрявам изпълненията по пътищата... пък тия безсмъртните дори и да се спасят от куките ... тях ги спират стълбовете :!:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Следваща

Назад към Извън Темата