Разкрасяването започна...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Space написа:И тякъв спойлер си сложи като на снимката
Спойлер ще търся оригинален от М3, моя е точно копие, но без третия стоп и е правен в БГ и не ме кефи. Колата е имала и оригинални М3 огледала, обаче нямах още 300 кинта да ги взема и тях. Та тия две неща ще се купуват последни и задължително ще са от М3, а не изработени някъде си. А това, за което най-вероятно ще си мечтая докато имам тая кола е виниловия рекаро салон от М3 GT Limited Edition. Tук във форума се продаваше такъв и не съм спал цял месец...а и парите му бяха супер

За сега край на кинтите, че реших да си платя каското до края на годината, че да не го мисля да не изпусна срокове и т.н...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
Колега 2500 лв за VADER салона "супер" цена ли е? Между другото още го продава пича на същата цена! Аз също го бях питал с идея за бартер, но не стигнахме до консенсус
-b2 се пише във форума!
Според мен ако му сложиш едно липче отзад ще е по стилно от спойлер, но това си е мое мнение! CIVIC продаваше такова(пластмасово)

Според мен ако му сложиш едно липче отзад ще е по стилно от спойлер, но това си е мое мнение! CIVIC продаваше такова(пластмасово)
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
koyota написа:Колега 2500 лв за VADER салона "супер" цена ли е? Между другото още го продава пича на същата цена! Аз също го бях питал с идея за бартер, но не стигнахме до консенсус-b2 се пише във форума!
Ако салона е в перфектно състояние парите са добре, все пак е от кола произведена само в 100 броя, доколкото аз знам. Абе до салона да стигна, щом толкова време не го е продал, като му дойде времето и аз ще се пробвам с оферта

Липчето и на мен ми харесва, обаче тоя спойлер ме кефи повече

Една дилема ме човърка...единственото лъскаво нещо по екстериора са бъбреците и малко като пришка на гъз ми стоят. Та обмислям да ги пръсна с един черен мат....пръсна тъй като тия бъбреци така съм ги лепнал, че само с флекс може да се махнат...
Joro_Paveto написа:koyota написа:Колега 2500 лв за VADER салона "супер" цена ли е? Между другото още го продава пича на същата цена! Аз също го бях питал с идея за бартер, но не стигнахме до консенсус-b2 се пише във форума!
Ако салона е в перфектно състояние парите са добре, все пак е от кола произведена само в 100 броя, доколкото аз знам. Абе до салона да стигна, щом толкова време не го е продал, като му дойде времето и аз ще се пробвам с оферта![]()
Липчето и на мен ми харесва, обаче тоя спойлер ме кефи повече![]()
Една дилема ме човърка...единственото лъскаво нещо по екстериора са бъбреците и малко като пришка на гъз ми стоят. Та обмислям да ги пръсна с един черен мат....пръсна тъй като тия бъбреци така съм ги лепнал, че само с флекс може да се махнат...
Малко са ти на криво бъбреците между другото! Да вземеш да ги оправиш, че грозят хубавата кола!

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
koyota написа:Joro_Paveto написа: тия бъбреци така съм ги лепнал, че само с флекс може да се махнат...
Малко са ти на криво бъбреците между другото! Да вземеш да ги оправиш, че грозят хубавата кола!
Късно...късно...

ПС: Те колко по-криви бяха...сега направо са си супер

Нема връщане назад, ама така и придават една миловидна физиономия на предницата и като я погледна ми сатва едно мило...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тя колата ти и преди си беше екстра..... ма ти нещо искаш съвсем екстра да я направиш... и аз съм тръгнал мойта да я "facelift"-вам, ма... ако прекаля после няма да ми се иска да я продам другата година
Ма то пък си те влече...

Joro_Paveto написа:koyota написа:Joro_Paveto написа: тия бъбреци така съм ги лепнал, че само с флекс може да се махнат...
Късно...късно...![]()
![]()
![]()
![]()
ПС: Те колко по-криви бяха...сега направо са си супер![]()
Нема връщане назад, ама така и придават една миловидна физиономия на предницата и като я погледна ми сатва едно мило...
Колега трябва да се видим да обменим опит и да полафим за "тЮнинг" малко! Това нашето е болест и само себеподобни те разбират!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Евала колега, всичко дотук изглежда стилно. Ако успееш да вкараш и джантите ще стане супер! Просто съвсем по-красиво изглежда купето с М-Пакет, направо нищо общо няма
И съжалявам, че съм ти причинил безсъние - не е било нарочно
А за салона не бих казал че съм се засилил да го продавам...
[/list]

А за салона не бих казал че съм се засилил да го продавам...

- Код: Избери целия код
M3 GT
1995 BMW M3 GT IndividualThe M3 GT Coupe was a limited-edition mainland Europe only edition of which 356 were made, 50 further M3 GT Individuals were made in right-hand drive for the UK market. All built in 1995.
Famous for being British Racing Green with a Mexico Green interior - a peculiar choice when the traditional German national racing colors were white with red numbers.
The BMW M3 GT was a homologation series special built to allow the E36 M3 to compete in the FIA-GT class II, IMSA GT and international longdistance races.
[/list]
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
това не е темата ма понеже по горе стана въпрос искам да питам доколко стават по добри спирачките с подмяна на дискове и накладки защото мойта е със оригиналните дискове и накладки за 50 лв. (маи бяха най евтините) и дори и да не натискам педала на спирачката до дупка понякога се задейсва АБС-а, а гумита са ми континентал (според мен добри) та нужно ли е повече спирачна сила ако гумите не го позволяват (не говоря за реисинг шофиране кадето има опасност от прегряване а просто спортно каране в градски условия )
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
А случайно като си слагал тия М лайсни да имаш от обикновените че още не мога да ги събера всичките след като ми ги откраднаха.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
koyota написа:Колега трябва да се видим да обменим опит и да полафим за "тЮнинг" малко! Това нашето е болест и само себеподобни те разбират!
Няма проблем, другата седмица ще съм по-свободен и ще се разберем да се видим да обменим идей!
А случайно като си слагал тия М лайсни да имаш от обикновените че още не мога да ги събера всичките след като ми ги откраднаха.
По външния вид нищо не съм слагал аз, колата е дошла в този си вид от Италия и не мога да ти помогна с лайсни