BMW Driver Training
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
BMW Driver Training
Днес имах уникалната възможност да взема участие в една от програмите на BMW Driver Training. Действието се развива на пистата Кайлами, Йоханесбург (ЮАР). Тази част от курса беше съсредоточена върху владеенето на автомобила върху хлъзгава и мокра повърхност със и без системи за сигурност, както и умишленото свръх-завиване или т.нар. Drifting. Цялата организация беше на изключително високо ниво. Сутринта ни посрещнаха с кафе и кратки обяснения какво предстой. "Учебните" автомобили бяха две 330i, три 130i и едно Mini S. На мен ми се падна единичката, за което в първия момент бях малко песимистично настроен, но след първите секунди зад волана съчетани с един от най-зловещите двигателни звуци на земята, ме бяха оставили без думи...
Цялото това удоволствие бе с продължителност от 5 часа. Всичко завърши с обяд и раздаване на грамоти за успешно завършване на курса.
Това е линка към снимчиците: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148727
Btw, инструкторът ни спомена, че някои от другите нива на курса, включват каране на М5/М6 и взимане на най-бързите завои от пистата с 240-250км/ч...

Това е линка към снимчиците: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148727
Btw, инструкторът ни спомена, че някои от другите нива на курса, включват каране на М5/М6 и взимане на най-бързите завои от пистата с 240-250км/ч...

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
Тъй като сме закупили автомобил от нашият местен дилър, тази първа част ни излезе без пари, иначе мисля, че цената е около 100$. Най-скъпата част High Perfomance, включваща М3/М5 е към 1000$.... 

Тази програма BMW Driver Training има ли общо със споменатата >>>ЕТО ТУК<<<? Там се споменава Relearn To Drive.
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
Tarantino, да има общо. Припомнят ти например как трябва да ти е нагласена седалката, положение на ръцете и т.н. Като цяло се цели по-добър контрол върху автомобила и следователно по-голямо удоволствие от шофирането... 

6 мнения
• Страница 1 от 1