USA - страната на сбъднатите мечти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 27 Юни 2007, 22:59

става въпрос за това,че си позволяват мноооооооооооооого повече работи от нас,който не е доволен от живота там,защо стои?
те били много прости,а живеят добре,ние сме много остри пък на кво диредже сме...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 27 Юни 2007, 23:38

То хубаво касти, ала-бала, че дори и с мизерна работа можеш да живееш що-годе нормално, е не разточително, но поне няма да си бройш стотинките.
Но и в България, ако ти се работи има начини.
Ето на, аз съм общ работник ( склад) в Пикадили-Варна ( Магазин като Билла), та за 7 часа работа взимам 350 лева. Ако стоя по 8 часа- 400, а по 14- 810 лева. Да сега ще кажете, за какво да стоя по 14 часа ( от 08 до 22:30 часа), е аз ще попитам, а защо да си в УСА и да бачкаш на две места?
Освен това за моята работа не се изисква никаква квалификация, освен средно образование.
Да не говорим, че това е най-ниската длъжност във фирмата, а ако имаш квалификация и умения, не е толкова невъзможно да се издигнеш.

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 28 Юни 2007, 0:40

Всеки ден като ходя на работа им се радвам от сърце: наближавам светофар, в средната лента 10 коли и всички просто отиват и се нареждат там, а дясната лента празна

:shock: бате и при мене е същото.къф им е случея не знам :roll:
Пичове не знам какви филми гледате и кви книги четете,само ще ви кажа едно-малките неща правят човека щастлив,а в америка всичко е голямо ;) убеден съм че 99% от хората които плюят БГ,ако дойдат в прекрасната Америка ще бъдат жестоко разочаровани.а най голямата грешка е да имаш всичко в Бг и да тръгнеш за УСА.познавам много такива,които в момента са доста оакани и си блъскат главите.тъй че умната преди да напуснете БГ
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: !

Мнение от vicho » 29 Юни 2007, 9:00

Nikolay1 написа:
alx написа:
Nikolay1 написа: Да ама живота не е БМВ сбирка.. :)

то и да има сбирка николай не ходи така или иначе :mhihi:

Стига ми натяква и без това цял живот ще съжалявам, последния месец 2 пъти идвам до Бостън ама само да прибирам хора от летището... ако има някое мероприятие скоро звъни и идвам :D

да да (единственото отрицание в света с две положителни думи), а ако направите сбирка, НАС - кучета ни яли :mhihi: майтапа настрана, ако нещо ша става това лято, да става, има самолети, автостоп и т.н., Българи от цяла Америка - събирайте се!

Официално вас двамата Ви каня септември месец на Аутофест у Шарлот, дано да можете да дойдете, ние с wazzz сме там!

Поздрави! ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Re: !

Мнение от Escape » 29 Юни 2007, 19:51

vicho написа:
Nikolay1 написа:
alx написа:
Nikolay1 написа: Да ама живота не е БМВ сбирка.. :)

то и да има сбирка николай не ходи така или иначе :mhihi:

Стига ми натяква и без това цял живот ще съжалявам, последния месец 2 пъти идвам до Бостън ама само да прибирам хора от летището... ако има някое мероприятие скоро звъни и идвам :D

да да (единственото отрицание в света с две положителни думи), а ако направите сбирка, НАС - кучета ни яли :mhihi: майтапа настрана, ако нещо ша става това лято, да става, има самолети, автостоп и т.н., Българи от цяла Америка - събирайте се!

Официално вас двамата Ви каня септември месец на Аутофест у Шарлот, дано да можете да дойдете, ние с wazzz сме там!

Поздрави! ;)

Къде е тоя Шарлот? :) не ми изглежда близо до Калифорния

Предишна

Назад към Извън Темата