без ламбда ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Leonardo16
- Потребител
-
без ламбда ?
Понеже тази сонда ми пречи на динамиката на метановия инжекцион, искам вариянт в който да я няма.. Поне доколкото чета тук има баварци без нея .. мотора ми е м50 ванос.. Също кой по моя регион може да го направи (Русе)
P.S. като я изключа от буксата колата работи добре на метан (дори върти задница на 360 градуса), но се влошава работата на бензин (работи неравномерно)
P.S. като я изключа от буксата колата работи добре на метан (дори върти задница на 360 градуса), но се влошава работата на бензин (работи неравномерно)
Re: без ламбда ?
Leonardo16 написа:Понеже тази сонда ми пречи на динамиката на метановия инжекцион, искам вариянт в който да я няма.. Поне доколкото чета тук има баварци без нея .. мотора ми е м50 ванос.. Също кой по моя регион може да го направи (Русе)
След като колата има газ, рано или късно сондата се изпърдява. И ще ти прави 30/100

- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
сложи си 1 реле на ламбдата както ти са дето ти спира бензиновата система...като съкнеш метан и да спира
4 мнения
• Страница 1 от 1