Какво може да се вземе от САЩ?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Терзийски написа:Само не lenovo ... сега ползвам такъв и направо са ми писнали .... нещо Дел, Hp и т.н. няла ли някои линк към сайт с техните цени за да се сравни колко пари излиза там и тук... в България ...
Бягай на далече от НР...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Терзийски написа:Само не lenovo ... сега ползвам такъв и направо са ми писнали .... нещо Дел, Hp и т.н. няла ли някои линк към сайт с техните цени за да се сравни колко пари излиза там и тук... в България ...
Ако ползваш Lenovo от C или N серията - нормално!
Вземи си Lenovo ThinkPad, точно както те посъветва колегата R или Т серията - няма да сгрешиш! Просто няма нищо общо!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Аз допреди година живеех в САЩ и да ти кажа мн неща са на оферта. От амазон може да си поръчаш примерно СД за колата по евтинко излиза, часовници 2 съм си взел от там. Доста са евтини. Фотоапаратите също са много на далавера сигурно едно 3 4 съм носил тука на хора дето са ми поръчали. Ипод може да си земеш много по евтин ще е от САЩ и Лаптоп също. Има едни магазини Circuit City и Best Buy там отвреме навреме пускат някви супер промоции на лаптопи сега точно преди да почне учебната година ще има Бек то Скул оферти и ще са много на далавера. Та тва мога да посъветвам аз 

- s
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39
s написа:земи си iPod, връзваш го с колата и забравяш
да, IPod е на сметка там
също и разни специални техники за свързването му със оригинални сд-та в кола, които не се продават тук - например DICE
за лаптоп ако е с международна гаранция напр. сегашният ми тошиба мисля че няма да е проблем да я ползваш и тук - влизаш в сайта на производителя, пишеш си серийният номер и виждаш колко ти е оставащата гаранция т.е. независимо кога си го купил

общо взето много от нещата, които се продават в ибей също са доста на сметка
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Взимай фотоапарати,камери там са си направо на половин цена
Ако ходиш на фитнес си вземи яко добавки,там един Оптимум 5 кила е 80-90 кинта тука е 250

Ако ходиш на фитнес си вземи яко добавки,там един Оптимум 5 кила е 80-90 кинта тука е 250

Tux0 Ca !

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2