Караш ли Ламборгини - бог си

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Караш ли Ламборгини - бог си

Мнение от Фил » 27 Юни 2007, 20:31

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 27 Юни 2007, 21:23

С две думи, нямам думи..... това е България....
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 27 Юни 2007, 21:32

Тоя колко бързо взе парата не е истина :shock:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Юни 2007, 21:42

Ти видя ли да взима пари???? Аз щото не.... а и сам полицай почти никога не спират кола, щото няма свидетел за да му напише акт (ако трябва) след това... щото няма свидетели и трябва да спира други коли (което не знам дали е правомерно) за да хване някой за свидетел... сети се кога точно става така... дали е викнал наистина паяк да дигне "таратайката" също е отделен въпрос...

Тоя полицай в случая е нямало как да му напише акт... разбери го... а относно защо тогава е сам там - не мога да ти отговоря.... те са ше го накажат вероятно, не щото не е писал акт, ами щото се е обяснявал на "репортера" защо прави или не това или онова... имаш право да го снимаш, но той НЯМА право да ти дава обяснения...

Съмнявам се ламборджини-шафьора да му е предложил пари, щото няма и за кво... а и от клипчето не се вижда дори документи да му е дал... интересно тоя "репортер" как така тоя момент е пропуснал, ми е друсал GSM-а насам-натам цели 18сек (че и ги е засякъл)... и са ходи си прави догадки какво е станало...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Юни 2007, 21:46

Да бе и аз го гледах това :shock: :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 27 Юни 2007, 21:57

Honzik написа:Ти видя ли да взима пари???? ...
...

А ти да не си в съда, та ги вадиш тия доводи????
Какво очакваш, да размаха 20-тачката, за да я видят всички ли :mhihi: :mhihi:
Като колега кажи ей така, неформално, (не като за пред съдиата :mhihi: ) защо според теб го спря? Да го пита колко вдига и дали се чупи често? Той даже не му провери документите.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 27 Юни 2007, 22:02

Мне, не съм в съда, но имам идея какви са правилата.... според мен го е спрял да го светне друг път да не спира там, че може и да не му се размине.... ония кво мислиш му е казал - да, добре, извинявайте???? друг път.... сигурно му е теглил една и айде...

А я ти ми кажи честно - при положение, че полицая не го е хванал на пешеходната пътека и е сам, какво според теб може да направи - НИЩО.... а мисля тоя с колата го знае.... за кво да му дава пари според теб??? И без да се вижда на камерата не можеш да твърдиш, че е дал пари на полицая.... т'ва си е предубеденост, а не правилно заключение..

Чудно ми е през тия 18сек. проверка (която не се вижда на камерата че я е имало и че е била 18сек.) как така камерата нищо не е хванала??? Как така "репортера" точно тогава не е успял да заснеме нищо? Айде стига...

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Юни 2007, 22:17

абе какви са тия глупости и оправдания!? може и да не е взел пари, но защо не му написа акт? ако бях аз със сигурност нямаше да ми простят... полицаи :puke:

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 27 Юни 2007, 22:20

Ае вие четете ли? НЕ МОЖЕ САМ да му напише акт.... НЕ МОЖЕ! За кви оправдания говорим..... прочети кво съм написал по-горе... не защитавам куките, но имам идея за някои точки от правилника и зат'ва коментирам...
И ти да беше - и на теб щеше да ти се размине... освен ако някой около вас не дойде да се подпише като свидетел...

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Юни 2007, 22:23

като не може сам за какво го чака ? егати смешниците, после по БТВ казаха че ще издирват шофьора :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 27 Юни 2007, 22:27

Honzik написа:...

Чудно ми е през тия 18сек. проверка (която не се вижда на камерата че я е имало и че е била 18сек.) как така камерата нищо не е хванала??? Как така "репортера" точно тогава не е успял да заснеме нищо? Айде стига...

Точно това обяснява кинтите. Виж как изместиха камерата точно като полицая отиде към колата и "провери" нарушителя. Нарочно не снимаха. Ако бяха заснели нещо нередно, нямаше да могат да си излъчат репортажа. Ясно ти е какъв скандал ще стане ако пич с ламнбо го заснемат да дава "нещо" на полицай.
Подобни ключови места се дават на определени служители срещу бая кинти (не си единствения полицай). Ако пича не се отчете на шефа си, няма да го пуснат повече.

Не се правя на много морален, просто ми стана смешно. А като се има впредвид колко взима един полицай, подобни неща са оправдани. Ако ги няма, хептен няма да има кой да работи в МВР в големите градове.
Обясняваш, че няма свидетел и затова не бил написал акта. А като са двама полицаи какво се променя? Има един закон, ЗАНН, там е описано какъв трябва да е свидетеля (и какъв да не е). Нали се сещаш за какво говоря?
Последна промяна ivan1979g на 27 Юни 2007, 22:36, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 27 Юни 2007, 22:32

Отивам да си купя речник! Че немам думи...... :mhihi:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 27 Юни 2007, 22:51

Honzik написа:Ае вие четете ли? НЕ МОЖЕ САМ да му напише акт.... НЕ МОЖЕ! За кви оправдания говорим..... прочети кво съм написал по-горе... не защитавам куките, но имам идея за някои точки от правилника и зат'ва коментирам...
И ти да беше - и на теб щеше да ти се размине... освен ако някой около вас не дойде да се подпише като свидетел...

Ей,Вие манекени ли сте или полицаи ве. :ranting:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 27 Юни 2007, 22:52

ivan1979g написа:Обясняваш, че няма свидетел и затова не бил написал акта. А като са двама полицаи какво се променя? Има един закон, ЗАНН, там е описано какъв трябва да е свидетеля (и какъв да не е). Нали се сещаш за какво говоря?

Сещам се.... и как по-точно се "намира" свидетел ако няма втори полицай??? хваща под ръка някой....? или спира тия около теб заедно с теб, че да са му свидетели??? Ти сериозно ли ги мислиш тия неща???

Не защитавам полицая, щото можеше да викне някоя кука-пешак и да го "опаковат" ония.... нищо не го оправдава, не му се е занимавало вероятно... а и не е знаел, че някой го дебне с камера... ама ти представяш ли си да почне да привиква хора да му стават свидетели??? Ти би ли отишъл, ако те викне, ако ти каже - тоя направи това и това... подпиши се, че е така... и ти какво - аааа, да, добре, ето..... за кво спорим изобщо????

Dunchev, нито едно от двете.... поне аз.... ама сляпо да обвиняваш (или защитаваш в тоя ред на мисли..) не е правилно.... ма много хора просто си говорят, щото си мислят, че знаят, ама не е така.... което ме дразни...
Последна промяна Mollov на 27 Юни 2007, 23:14, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Юни 2007, 22:56

ше му пише акт ама не и в България :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата