Преки впечатления от Х3

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Преки впечатления от Х3

Мнение от Svetoslav » 12 Фев 2004, 21:29

Здрасти на всички фенове,

позволявам си да пусна една нова тема в основния форум.Но историйката наистина е интересна.
Както някои от вас знаят (време за рекламка :D ) аз работя в М Кар - официалния представител на БМВ за Пловдив и региона.
Днес бе проведена много важна среща с Камор по отношение преподписване на нашия договор за представителство.Трябва да спомена,че представителите на Камор бяха дошли в Пловдив-имаше и представители от Израел и от фирмата БМВ :shock: .
Както и да е-срещата бе напрегната,но стигнахме до разумно споразумение.
Накрая на срещата посетихме и строежът-там,където ще бъде БМВ център.
Слизайки от офиса преди това обаче останах приятно изненадан от срещата с една красавица - БМВ Х3,която бе все още с транзитни номера.Момчета,повярвайте ми-няма нищо общо със снимката-наживо изглежда още по-страхотно.По-компактна е от Х5.Това всеки го знае,но аз пряко имах възможност да сравнявам двата автомобила,защото дзверът на шефа бе паркиран точно до тази красавица.Може би в неговата компактност се крие и по-изтънчената линия на малкия Х.Направо се влюбих в тази машина.Естествена,аз бях достатъчно нахален да помоля за едно кръгче.Останах приятно изненадан (друго не съм очаквал :D )от поведението на машината.Е,минал съм няколко км и от тях човек може да добие бегла представа за какъвто и да е автомобил.Двигателят-диамантът на моторите - 3.0 бензин :twisted: :twisted: :twisted: .Не мога да опиша поведение на автомобила със систамета iX при тези габарити-трябва да се изпита.Невероятен хандлинг,ускорение и демараж показа малкото дзверче.
После благодарих от сърце на господина,предоставил ми тези емоций.Незнам дали само осъзна каква радост и щастие донесе на моето баварско сърце :D
След това още неосъзнал се тръгнах с шефа и неговата Х5,плътно следвана от Х3,прекосявайки целият град и виждайки толкова много извърнати глави.
така че днес в Пловдив премина малко баварско торнадо из целият град,което донесе за мен много радост - мисля,че разбирате какво имам предвид.
Пожелавам го на всекиго.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 12 Фев 2004, 22:15

Дааа , дано и аз да имам възможността да покарам X3 някой ден за6тото до сега имам сащо преки впвчатления от автомобила , но не и спецялно от поведението му което е по-важното.Не пропуснах да посетя представителството на BMW и да се насладя на новото бижу от Х-серията , огледах го обстойно но това неможе да се сравни с завъртането на ключа на гаста :)
Най-мразя да съм прав!!!

автомобилен поклонник
Аватар

Re: Преки впечатления от Х3

Мнение от Turturelo » 12 Фев 2004, 22:49

Svetoslav написа:Естествена,аз бях достатъчно нахален да помоля за едно кръгче.

Сивото (stick shift) или синьото (automatic) кара? :wink:

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 12 Фев 2004, 22:58

Вече разбирам защо днес следобед като бях до офиса беше затворено.
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 13 Фев 2004, 5:18

На мен лично не ми хареса синята Х3. Много е далеч от моята фаворит сред баварците "е46" отвътре и отвън. Както и да е това си е мое мнение. Сивата също в видях, мисля че изглежда определено по-добре от синята.

Между другото някои да знае какво означава "Камор" (или там точно както е имете на новите вносители) на Еврейски???
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 13 Фев 2004, 9:50

KGB написа: на Еврейски???

:OT: Езикът се казва Иврит а и минаваме офтопик...
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Назад към Основен Форум