Свалка или желание за знания са въпросите за автомобили???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Свалка или желание за знания са въпросите за автомобили???

Мнение от Diavolo » 26 Юни 2007, 17:37

Малка компания... 6 човека... 5 мъже и 1 жена (приятелка на единия)
Събрани на среднощно хапване като за завършек на вечерта. В компанията всеки се познава с някой, но не и с всички, поради което срещата за мнозина е първа среща на по бира, салати, хапки и.... да не ги изреждам познати вкусотии :) Тепърва има опознаване и след многото простотии, в един момент разговора минава в обсъждане на качествата на някои автомобили! То май без това не може да мине :D Мадамата е доста просветена в автомобилизма и със знания достойни да запуши устите на мнозина държащи геврека по пътищата! Единият фен на масата сравнява ускорението на баварката на приятеля му (също на масата) с това на карания преди време от него "кораб"! Мадамата, като равнопоставен елемент в компанията, за да сравни все пак характеристиките на колите и вече разбрала горе-долу какъв е кораба, задава обикновения въпрос на собственика на BMW-то "С какъв двигател и коя година е, т.е. кой модел?"
...и пича братче като се вторачи и като засече, нема такъв филм :mhihi: Единственото, което успя да отговори е "Що?" :shock: :shock: :shock:
Хайде иди му обяснявай, че за разлика от повечето жени, има и такива, които наистина разбират от автомобили, дори повече от него самия, че като задават такъв въпрос не е нито проветряване на устата за да върви разговора, нито заобиколно питане колко си вървежен (според караната от теб кола), нито опит за свалка (щот си пачка бате), а наистина интерес относно характеристики, които определят някои качества на автомобила (като например защо тази кола е по-бърза от другата)!
Е както и да е! Окопити се и макар да продължаваше да му е странно, че има такива жени, пича взе да споделя за колата си и общо взето се превърна в диалог помежду им :) Но това изражение в пакет с краткия въпрос "ЩО?" не се забравя :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Всъщност, колко от вас приемат жените за равнопоставени по отношение на обсъждане техническите характеристики на автомобилите? Колко от вас са склонни да приемат, че наистина има такива, които са грамотни и биха завързали разговор с тях точно за това? Без помисли за легло, задна седалка, храсти, плаж, секс... без предрасъдъци... Разговор с Нея, така както да разговаряш с Него?! Или за мнозина важи правилото "Щом ме пита, значи ми се тика?"

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 26 Юни 2007, 17:46

вярно че има жени които са запознати с света на автомобилите,но те са 1 на 1000 сигурно
the project is ready....
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 26 Юни 2007, 17:52

Е аз не мога да си говоря с една жена и да нямам нищо на ум. За коли с тях избягвам да си говоря, защото повечето смятат Фолксваген Ню Бийтъл за един перфектен автомобил във всяко едно отношение... :confused: Другото е, че когато една жена ме привлича в никакъв случай не говоря за коли. За мен това е глупаво. Имах един приятел, който се хвалеше на момичетата кой е наказал и какво е станало с колата пък те му се смееха, а колата му не беше никак лоша. Естествено, че има и жени, които правят изключение и са всестранно развити, но те са рядкост.
А ако наистина разбира нямам против да си говорим затова стига на нея да и е приятно. Дори като се замисля ще ми е интересно да науча нещо, което не знам... ;) .

Потребител
Аватар

Мнение от Stormblast » 26 Юни 2007, 17:54

Мен мойта веднъж ме попита "М5 с турбодизел ли е?"

Ако не бяхме спряли на светофар, щях да катасторфирам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2007, 17:54

Aз не знам за жените, но много ме кефят индивиди, които смятат, че Е36- цата е неква страшна гъзария все още :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 26 Юни 2007, 18:02

bum_bum написа:......но много ме кефят индивиди, които смятат, че Е36- цата е неква страшна гъзария все още :mhihi:

А знаеш ли, че сестра ми още не се е прибрала от работа... :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

Какво общо имаше това с темата... :evil: :?:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 26 Юни 2007, 18:28

:mhihi: :mhihi:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 26 Юни 2007, 18:37

ХАХ имам аз една приятелка която е доста начетена даже доста над средното женско ниво :mhihi:
От време на време и викам "инженерката от Аустин" щот такава кола кара пък как шофира само чесно ви казвам няма такава жена ,направо ше кажеш че са я правили в кола мамка му ,а някой като направи нещо на пътя псува и ръкомаха с един пръст повече от всеки мъж който познавам когато е зад волана ,абе луда работа ви казвам а е кинта и двайсе не можеш да кажеш че е на 25 години , :dunno:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 26 Юни 2007, 20:45

Винаги има нещо да ме издразнят докато возя жена. Ти си караш, кефиш си се, мълчиш си, искаш да ти е тишина, тя все ти говори за некви глупости, пипа те по ръцете докато превключваш скоростите... Недай си боже ако неможе да се справи да си премести седалката напред или незнае как да си отвори вратата, защото преди това е цъкнала копчето на вратата и се е заключила - ти му обясняваш, то те гледа, обясняваш му като на човек, то те гледа и нервничи... накрая ти казва че тая кола е гадна и неиска повече да се вози при теб. УЖАС !

Аууу все едно споменаваш мойта :mhihi:
Карам аз вчера и тъкмо съм я взел от работа , дет се вика пиков час движението е мамата си тракало в Варна и я чувам аз че говори нещо си но аз съм концентриран в движението и в музиката дето ми свири и си тактувам с ръката по волана и се кефя няк'къв нали се сещате и в един момент мойта намаля музиката и аз си мисля че нещо телефона и звъннал и не чува обаче се оказва че няма такова нещо , просто се обърна към мене и продължи да ми говори като си мисли че като я няма музиката и ще я отразявам по добре :mhihi:
Усети се тя че не и отговарям въобще и ми вика ти последно време въобще не ми обръщаш внимание като ти говоря ?!?!?!?!?!
Аз и викам карам в момента виж кво движение е гледам колите през 2 в 3-та , абе концентриран съм
а тя пак си го изтълкува както си знае и тва е просто няма оправия женска му работа :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: mini cooper 91
Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited

Мнение от Elle » 26 Юни 2007, 21:04

Аз лично мога да питам само за мини-та...и разбирам само от тях общо взето..обаче пък разбирам много...

Някой от вас знаеше ли че не всички мини-та са купъри? Когато го кажа това на някой обикновено застива с отворена уста :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 26 Юни 2007, 21:07

щом разбираш,защо питаш де са бушоните :mhihi: или просто да видиш реакциите :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2007, 21:11

WilliamsF1Team написа:
bum_bum написа:......но много ме кефят индивиди, които смятат, че Е36- цата е неква страшна гъзария все още :mhihi:

А знаеш ли, че сестра ми още не се е прибрала от работа... :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

Не бери грижа, ще я докарам после :mhihi:

Исках да кажа, че както има много жени, които се интересуват от марка, модел, година кола, която караш за да преценят по- добре финансовото ти състояние има и много мъже, които искрено се гордеят с 15 годишните си коли, смятайки ги за сериозно предимство в свалката ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 26 Юни 2007, 23:25

bum_bum написа:Не бери грижа, ще я докарам после :mhihi:

Мери си приказките да не стане МЯУ... :idea:

Предупредил съм те.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2007, 23:34

Може и БАУ да стане, но не виждам закво ти трябваше да се заяждаш!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 26 Юни 2007, 23:38

Какво общо имаше това с темата... :evil: :?:

Питах те какво общо има това с темата, а това за сестра ми си е лично мой офтопик.

А не ми говори как ще стане БАУ. Много много не ме интересува, че си здрав, те и слоновете са големи ама индийците ги яздът.....

Следваща

Назад към Извън Темата