Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...

Мнение от WilliamsF1Team » 26 Юни 2007, 14:46

А сега да видим ще има ли тая година студенти... :lol:

Аз лично мисля да се пробвам да влезна някъде, защото чух че кандидатите били по-малко от свободните места и с 3-ка се влизало...
Та ме интересува кога са изпитите, кога са записванията, къде е с тестове и къде трябва да пиша като побъркан. Лично аз смятам, че няма да се справя ако трябва да развивам някаква тема и съм се насочил към кандидатстване с тест. Знам, че с тест е в УНСС, за другите не съм много сигурен.
Също така ме интересува какво трябва да нося, когато отида да си подам документите за кандидатстване.
Абе като цяло всякаква информация ме интересува, но най-важно е кога са последните срокове за подаване на документи, че може и да ги изпусна... :mhihi:

Вие сте... ;) .
Последна промяна WilliamsF1Team на 17 Юли 2007, 15:25, променена общо 1 път

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 26 Юни 2007, 14:58

http://www.helpos.com/links/university.php
Тук са сайтовете на университетите от тях ще получиш най подробна информация как става приемането и какви изпити ще трябва да държиш
П.С. Аз ще се пробвам в Международно Висше Бизнес Училище - Ботевград и Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг (Датския колеж) в София. И на двете места изпита е ТООП ;)
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 26 Юни 2007, 15:24

Според мен е малко късничко вече... :confused:
И тая година в УНСС ще се влиза от 5.5 нагоре... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 26 Юни 2007, 15:34

Нищо не мога да намеря, слънчасал съм... :mhihi:

Някой не може ли да ми каже какви изпити има в Софийския и за кога е насрочена датата им и кога е крайния срок за подаване на документи.

Също така ме интересува, кога са тестовете в УНСС и кога е крайния срок за записване...

Ако може и нещо за МЕИ да кажете ще съм много благодарен... :help: .

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Лина » 26 Юни 2007, 15:45

УНСС Прием 2007

СУ Прием 2007

Технически университет Прием 2007

Ето ти ги ;)

Само че не лежи на тази кълка за слуховете...
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 26 Юни 2007, 15:55

Lindor написа:.....Само че не лежи на тази кълка за слуховете...

За това се мисли поне една година по-рано, а не месец преди някой си там изпит...... Като не ти се учи какъв е смисъла да си губиш времето (още 4 години) и парите на вашите ;)....
Успех на всички кандидат студенти :winky:
:!: :!: :!:
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 26 Юни 2007, 16:13

На пробния изпит един приятел изкара 5.60 като у4и 3 дена преди това, така че за теста не съм съгласен. Вече ако трябва да се учат теми там ве4е трябва много сериозно подготовка. Марто обаче не си мисли че и теста е лесен аз си виках ба го теста от обща култура ще напиша нещо, ма курец нищо не изкарах. Сега уж чета разни неща и ще видя колко ще изкарам на този изпит... Пожелавам ти късмет и на всички които ще кандитатства сега

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 26 Юни 2007, 17:03

Уилямс, несериозно си подходил към проблема с кандидатстването. Дори да не си се готвил през годината би трябвало да обиколиш желаните университети, да разпиташ какъв ще е форматът на изпита и да вземеш конспект, след това да се мобилизираш 100% за месец.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 26 Юни 2007, 17:22

Lindor написа:..........

Благодаря...Ще има почерпка... ;)

Adrenalinka написа:..........

Първо няма да си губя времето 4 години, ами ще уча през това време. А що се отнася до парите, не харча парите на нашите, а харча собствените си пари... :idea:

BMWALPINA написа:..........

Ясно ми е и моите приятели изкараха по 5.30, 5.70, а не знаят нищо и сме били заедно в училище. Така че всеки си има шанс, всичко е късмет... ;)

Babuna написа:..........

Много си прав, че съм подходил несериозно. Аз съм подходил така още от 9ти клас, което си е лично моя грешка. Все пак съм длъжен да опитам, пък каквото стане добре дошло. Нито ще спечеля много с една година, нито пък ще загубя...

А и не обвинявайте само мен за това, че не съм подготвен. Образователната ни система също има голямо участие в цялата ситуация. Бая назад сме в това отношение и повечето от кандидат студентите не са научили нищо в училище. Аз не мога да се оправдавам се нея, защото не съм имал желание да уча, но все пак на изпита всички сме равни... (докато не видим теста :mhihi: )

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Юни 2007, 17:28

Брат бегай в Датския, там корупцията е като в полицията. С тест е, а и изпита им е последне, след всички, таксите само са курец, ама ко а се прай. Аз щом влезнах, значи всички могат. Лошото е, че 3 година си буксувам е 3 курс втория срок :mhihi: Имам 5 изпита да взема до държавен, ама немога да се класирам от работа и глупости. Ако ти треа сигурно влизане и искаш датския, драсни ЛС ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 26 Юни 2007, 18:04

BMWALPINA написа:На пробния изпит един приятел изкара 5.60 като у4и 3 дена преди това, така че за теста не съм съгласен. Вече ако трябва да се учат теми там ве4е трябва много сериозно подготовка. Марто обаче не си мисли че и теста е лесен аз си виках ба го теста от обща култура ще напиша нещо, ма курец нищо не изкарах. Сега уж чета разни неща и ще видя колко ще изкарам на този изпит... Пожелавам ти късмет и на всички които ще кандитатства сега

Не гледай един човек само ;) Това момче 100% знае много добре за какво става дума по тези изпити, а не е просто ей така ;)
П.С. и аз мога да кажа за един пич, който изкара 5,90 :shock: на теста в УНСС без да е чел нищо, просто се е явил ей така...ама учи социология в СУ и е влязал с 5,70+ на литература и история :winky:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 26 Юни 2007, 18:15

x3m написа:информация как става приемането и какви изпити ще трябва да държиш
П.С. Аз ще се пробвам в Международно Висше Бизнес Училище - Ботевград и Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг (Датския колеж) в София. И на двете места изпита е ТООП ;)

Кои дни ще си в Ботевград на 7 или 8 ?
Tux0 Ca !
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 26 Юни 2007, 18:20

sonny написа:Брат бегай в Датския, там корупцията е като в полицията. С тест е, а и изпита им е последне, след всички, таксите само са курец, ама ко а се прай. Аз щом влезнах, значи всички могат. Лошото е, че 3 година си буксувам е 3 курс втория срок :mhihi: Имам 5 изпита да взема до държавен, ама немога да се класирам от работа и глупости. Ако ти треа сигурно влизане и искаш датския, драсни ЛС ;)

БАте а Скоти що не го взеха :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 26 Юни 2007, 18:32

SpUd3r написа:
x3m написа:информация как става приемането и какви изпити ще трябва да държиш

Кои дни ще си в Ботевград на 7 или 8 ?

и аз кандидатствам и там,ще се явявам на 8 -ми
Най-много обичам "форумни героини"
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 27 Юни 2007, 0:00

Бате нещо не си разбрал за местата и т.н.В УНСС от предварителните има такива оценки,че аз се притеснявам,че с 4.70 няма да влезна там и сега уча кат луд да изкарам над 5.00 ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Следваща

Назад към Извън Темата