Електромагнитния клапан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Електромагнитния клапан
Търся Електромагнитния клапан на парното който седи под сервото става и от 5 серия чакам предложения и цени
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Някой няма ли да се престраши и да пусне графика ( примерно от www.realoem.com ) за да се види по-добре кое е това чудо и т.н.

Гумичките /мембраните са на трохи търсих такива и не се продават ходих и при газаджии ама и те нямат осве на стругар да преправи буталцата и със силикон?Ама не ми се рискува.
Последна промяна Popov на 27 Юни 2007, 12:00, променена общо 1 път
- valeto
- младши ентусиаст
-
аз търсих по моргите-оказа се че ги има почти навсякъде и са на цени около 60-80лв,а новите са с поръчка и са към 250 лв.На мойта вчера майсторите ми го разглобиха и се оказаха скъсани намотки на бубинките-запоиха,сглобиха и всичко е ок сега.Разминах се с 20лв 

Гумички
Браво!А гумичките в какво състояние бяха? Аз го поръчах втора употреба!
Но като имам време ще си поиграя да вида какво може да се измисли , но такива гумички /мембрани/ не можах да намеря никъде 

Клапан
Сигурно гумичките и при теб са заминали и пропускат по малко , но се усеща!Аз в момента съм направил байпас с една тръбичка : маркуча от главата съм го съединил с маркуча който върви успоредно на главата и минава покрай ГНПто и проблем няма , но няма и антифриз в радиаторчето на парното.Иначе днес трябва да дойде втора употреба клапан пак ще пиша след монтажа му.Не се търпи в 42 градуса да ти духа студено в лицето а долу и на прозореца топло
Ще снимам моя разглобен клапан на части да се види за какво става въпрос!Довечера ще има снимки.

- valeto
- младши ентусиаст
-
Ами казаха че са били зле гумичките но все пак е станало.Ще карам докато не стане пак проблем и после ще мисля за смянаvaleto написа:аз търсих по моргите-оказа се че ги има почти навсякъде и са на цени около 60-80лв,а новите са с поръчка и са към 250 лв.На мойта вчера майсторите ми го разглобиха и се оказаха скъсани намотки на бубинките-запоиха,сглобиха и всичко е ок сега.Разминах се с 20лв

11 мнения
• Страница 1 от 1