една 36-та
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- niksata92pz
- Потребител
-
нещо сеа седим тука и се чудим-имали такова животно честен човек дето вкарва коли
ае ако знаете дайте гсм или поне име на некой дето нема да излъже и да ни пробута некой кошник,че нещо ме съмнява тоя дето я продаваше тая 318-ка-нещо мн се дърпаше като я оглеждахме
а да и момчета може ли да се намери 318-та 96-та само с ел. пакет за около 6к или ша е кенеф
еее дано скоро да се изпълни най-голямата ми мечта

ае ако знаете дайте гсм или поне име на некой дето нема да излъже и да ни пробута некой кошник,че нещо ме съмнява тоя дето я продаваше тая 318-ка-нещо мн се дърпаше като я оглеждахме
а да и момчета може ли да се намери 318-та 96-та само с ел. пакет за около 6к или ша е кенеф
еее дано скоро да се изпълни най-голямата ми мечта

Последна промяна niksata92pz на 24 Юни 2007, 21:27, променена общо 1 път
- niksata92pz
- Потребител
-
колеги някой може ли да ми каже кой цифри на рамата отговарят на годината на производство
или кажете по кво мога да разбера коя година

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
niksata92pz написа:колеги някой може ли да ми каже кой цифри на рамата отговарят на годината на производство
Пробвай тук http://www.realoem.com/bmw/select.do с последните 7 означения от VIN кода(идентификационният код на автомобила),намира се на табелка до акумулатора...
Или тук http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Ми може и по ЕИРБЕГА да се разбере...маи?Тези от 94 нагоре са със еибег...За други белези не се досе6тъм колега... 

- inseCT
- младши ентусиаст
-
ААааа съвсем забраих...и по ре6етките предните...тези от 94 нагоре са с заоблени ре6етки...и ватре6ните резки са издути леко навъм...а на старите са равни....www.bmwinfo.com Е тук има снимки провери сам виж разлликата.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
inseCT написа:ААааа съвсем забраих...и по ре6етките предните...тези от 94 нагоре са с заоблени ре6етки...и ватре6ните резки са издути леко навъм...а на старите са равни....www.bmwinfo.com Е тук има снимки провери сам виж разлликата.
Френд,всичко по колата се сменя

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
MaxMan написа:Да ама малко не са и платили акциза............ към 13 000лв + 10 000 за колата.
М3 е една по-различна кола и хората, които я оценят ще й платят и акциза... и аз я видях и мога да кажа, че има нужда от "освежаване", но М3 си е М3.... ако имах парата да съм я "прибрал"... не бях виждал М3 на живо - дори тая дърта кошница ми хареса....
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
Ве колега ... що говориш на ВЕ ??? аиде вземи да пораснеш и да почетеш ... ще намериш каквото ти трябва
имаш още 3 години...сабираи парички и си вземи 46-ца ,че тези нашите таралясници станаха на 15 години и още нещо ... в БГ се внася сичко що е под 1000Евро и после се продава на 7000 лева
и ти се сърдят като им кажеш ,че струва 2500 кокошарника
имаш още 3 години...сабираи парички и си вземи 46-ца ,че тези нашите таралясници станаха на 15 години и още нещо ... в БГ се внася сичко що е под 1000Евро и после се продава на 7000 лева

- niksata92pz
- Потребител
-
ок няма да ти говоря на ВЕ ако е такъв проблемbELiAr написа:Ве колега ... що говориш на ВЕ ??? аиде вземи да пораснеш и да почетеш ... ще намериш каквото ти трябва
имаш още 3 години...сабираи парички и си вземи 46-ца ,че тези нашите таралясници станаха на 15 години и още нещо ... в БГ се внася сичко що е под 1000Евро и после се продава на 7000 леваи ти се сърдят като им кажеш ,че струва 2500 кокошарника

в форума чета от около година и мисля че научих някой неща,но наще
не ми вярват затова задавам тъпи въпроси
колата не е за мен както казах по-горе пък и бих предпочел е30 пред е46(нищо против колата просто не съм фен на новите модели)
а за 2500 е36 ша е ебахти кенефа

ако темата ти пречи сложете и катанеца

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Ами, като гледам си си получил отговор на първозададения от теб въпрос, а и не само, така че
А ако има още нещо, пробвай с търсачката- там ще намериш почти всичко 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2