Доливане на масло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Доливане на масло
Добър ден
Та понеже понякога и аз се опитвам да се правя примерен и загрижен шофьор, вдигам от време на време капака да попогледна туй-онуй
ама разбирай само водата за чистачките и маслото
Та като оставим настрана познанията ми относно двигателя, проверявам си преди малко нивото на маслото и гледам че е на минимума
демек на последната черта
Нали това е минимума
не се смейте ве
И си викам требе се долее, ама преди тва требе и да се купи, до тук добре, ама като не знам есента при смяната както сложиха
и сега не знам и аз с какво да долея
Ще съм Ви благодарен ако дадете малко компетентни съвети и да търча да купувам че не ми се иска разни неприятни червени лампи да ми засветкат по таблото

Та понеже понякога и аз се опитвам да се правя примерен и загрижен шофьор, вдигам от време на време капака да попогледна туй-онуй

Та като оставим настрана познанията ми относно двигателя, проверявам си преди малко нивото на маслото и гледам че е на минимума

Нали това е минимума

не се смейте ве

И си викам требе се долее, ама преди тва требе и да се купи, до тук добре, ама като не знам есента при смяната както сложиха

Ще съм Ви благодарен ако дадете малко компетентни съвети и да търча да купувам че не ми се иска разни неприятни червени лампи да ми засветкат по таблото

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Не ти препоръчвам да смесваш масла ,след като не знаеш твоето какво е.Или поразпитай където ти е сменяно(може да ползват определена марка)или сменяй цялото!
И един просто приятелски съвет ,след като не те влече толкова автомобила като устройство и поддръжка ,добре е да се "абонираш" за някой сервиз ("майстор"),за да има някой ,който е в час с твоята кола и да нямаш подобни моменти на колебания..
И един просто приятелски съвет ,след като не те влече толкова автомобила като устройство и поддръжка ,добре е да се "абонираш" за някой сервиз ("майстор"),за да има някой ,който е в час с твоята кола и да нямаш подобни моменти на колебания..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
еми всеки поне малко в час сервиз трябва да ти даде картонче с отбелязана датата, километрите, вида и марката масло и филтъра...
утре като сменяш, го поискай, ако не ти дадат...
утре като сменяш, го поискай, ако не ти дадат...
3 мнения
• Страница 1 от 1