Помощ за Булстрад......
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Помощ за Булстрад......
Скъпи приятели и мен не ме подмина щастието и сега мога да се радвам, че съм жив! За тези които незнаят още снощи в Дружба психопат с Астра мина на червено и ме размаза на едно от кръстовищата. Пред КАТ си призна вината че е минал на изцяло червен светофар и се оправда че бързал и че нямал нито една катастрофа за 15 години.
Видимите щети по колата ми са: броня, фар, мигач, калник, преден капак, казанче на чистачките и подкалник. Дали има нещо по окачването още незнам. Възглавниците не са се отваряли и поне сме здрави и живи с приятелката ми.
Сега ми трябва малко помощ от запознатите за да знам какво трябва да правя:
1. Има ли разлика в стойността на оценяването при условие че имам и гражданска и каско и виновника за катастрофата направи признание за вината си?
2. Кои са сервизите с които работи Булстрад и кой бихте ми препоръчали ако изобщо някой може да се препоръча, имайки предвид колко мисерно работят на всякъде?
3. По добре ли е да се използва техен сервиз или да ми изплатят щетите и да си търся сам части и да си я правя?
4. Понеже имам отделна застраховка на фаровете, значи ли че те ще ми се платят по нея или ако съм в техен сервиз ще ми набутат възможно най-скапаният фар за е36 и ще съм с един фар ИнПро и един обикновен?
5. Ако я оставя в сервиз какви части ще използват при оправянето на колата и мога ли аз да ги купя предварително и да ми ги платят по фактура? Пример: колата е с оригинални бели мигачи БМВ навсякъде и понеже предния е счупен, ще бъде възстановен пак с оригинален бял мигач, с оригинален жълт или с неоригинален от автомания какъвто си намерят те?
6. Как бихте постъпили на мое място?
Благодаря предварително за всички мнения с които сигурен съм отново ще ми помогнете.
П.С. Виновникът ИМА гражданска отговорност!
Видимите щети по колата ми са: броня, фар, мигач, калник, преден капак, казанче на чистачките и подкалник. Дали има нещо по окачването още незнам. Възглавниците не са се отваряли и поне сме здрави и живи с приятелката ми.
Сега ми трябва малко помощ от запознатите за да знам какво трябва да правя:
1. Има ли разлика в стойността на оценяването при условие че имам и гражданска и каско и виновника за катастрофата направи признание за вината си?
2. Кои са сервизите с които работи Булстрад и кой бихте ми препоръчали ако изобщо някой може да се препоръча, имайки предвид колко мисерно работят на всякъде?
3. По добре ли е да се използва техен сервиз или да ми изплатят щетите и да си търся сам части и да си я правя?
4. Понеже имам отделна застраховка на фаровете, значи ли че те ще ми се платят по нея или ако съм в техен сервиз ще ми набутат възможно най-скапаният фар за е36 и ще съм с един фар ИнПро и един обикновен?
5. Ако я оставя в сервиз какви части ще използват при оправянето на колата и мога ли аз да ги купя предварително и да ми ги платят по фактура? Пример: колата е с оригинални бели мигачи БМВ навсякъде и понеже предния е счупен, ще бъде възстановен пак с оригинален бял мигач, с оригинален жълт или с неоригинален от автомания какъвто си намерят те?
6. Как бихте постъпили на мое място?
Благодаря предварително за всички мнения с които сигурен съм отново ще ми помогнете.
П.С. Виновникът ИМА гражданска отговорност!

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
По гражданска плащат по добре.
На место се пише в протокола на КАТ по коя застраховка искаш обещатение
В Булстрад са точни,няма да имаш проблеми
На сервиз те пращат само ако колата е до 4 години мисля,иначе дават пари
На место се пише в протокола на КАТ по коя застраховка искаш обещатение
В Булстрад са точни,няма да имаш проблеми
На сервиз те пращат само ако колата е до 4 години мисля,иначе дават пари
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Turboman написа:По гражданска плащат по добре.

5 мнения
• Страница 1 от 1