Айде и аз осъмнах без огледала :((

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E39 530D

Айде и аз осъмнах без огледала :((

Мнение от DriftSand » 22 Юни 2007, 17:10

Не знам кога ще се спрат тия боклуци! :ranting:
Странното е, че доста често чета във форума за кражби в Дианабад, някой от които невероятно брутални. Излиза, че аз трябва да се радвам, че са ми задигнали само огледалата..
Интересно дали само в тоя квартал се краде толкова? :ranting:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 22 Юни 2007, 17:14

И на мен ми ги откраднаха миналото лято от Студентски град. И после на каското ги накарах да ми ги маркират яко, поне да имат номер като ги откраднат, пък знеш ли? :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 22 Юни 2007, 19:26

то и Светльо (vitamincpp) осъмна вторника без огледала че и всички лайсни комплект - центъра. имаше късмет че точно същия ден сменях моите с мъртва зона и подгряване та кара само 1/2 ден без огледала иначе криво много..

да няма няква хайка? ма нормално, както се вкарват трошки е36 на поразия, пазара за чаркове по тях нараства :confused:

най-евтиния и лесен вариант за няква борба с това е да си ги маркирате и тях, и да не купувате маркирани - пак е нещо, въпреки че идиоти като им кажат 'тънкана' и купуват дори и да знаят че са крадени...

Потребител
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от DriftSand » 22 Юни 2007, 19:54

Идеята май никак не е лоша, новите ще ги маркирам.. Днес разбрах, че ако имаш протокол от районното и напишеш молба (за БулИнс) има някаква вероятност да ти възстановят щетата. Ако някой иска примерна молба да ми драсне едно ЛС.
А за купуването на крадени неща какво да ти кажа- за съжаление явно сме си такива - най-важното е да минеш тънко.. :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 23 Юни 2007, 2:12

DriftSand написа:Идеята май никак не е лоша, новите ще ги маркирам.. Днес разбрах, че ако имаш протокол от районното и напишеш молба (за БулИнс) има някаква вероятност да ти възстановят щетата. Ако някой иска примерна молба да ми драсне едно ЛС.
А за купуването на крадени неща какво да ти кажа- за съжаление явно сме си такива - най-важното е да минеш тънко.. :roll:

Така гепиха на е39-ката дясното и от булинс казаха,че ние сме си ги свалили,и им викаме е добре де ако ми откраднат колата кво ше кажете,че сам съм си я откраднал или съм поръчал ли и те мълчат като пукали,просто булинс са най-големите боклуци :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Юни 2007, 2:14

TheKiller написа:
DriftSand написа:Идеята май никак не е лоша, новите ще ги маркирам.. Днес разбрах, че ако имаш протокол от районното и напишеш молба (за БулИнс) има някаква вероятност да ти възстановят щетата. Ако някой иска примерна молба да ми драсне едно ЛС.

Така гепиха на е39-ката дясното и от булинс казаха,че ние сме си ги свалили,и им викаме е добре де ако ми откраднат колата кво ше кажете,че сам съм си я откраднал или съм поръчал ли и те мълчат като пукали,просто булинс са най-големите боклуци :evil:

Навсякъде е така!
Въпроса е че искат следи от кражбата, от там нататък е Божа работа дали ще платят.
Но са си прави, да правят така...
Мойте преди месец също ги тафиха в Младост и в 4те части имаше хайка и бяха изгоряли бая народ

младши ентусиаст
Аватар

Re: Айде и аз осъмнах без огледала :((

Мнение от bmw_e36_fen » 23 Юни 2007, 10:09

DriftSand написа:Не знам кога ще се спрат тия боклуци! :ranting:
Странното е, че доста често чета във форума за кражби в Дианабад, някой от които невероятно брутални. Излиза, че аз трябва да се радвам, че са ми задигнали само огледалата..

Така е навсякъде братле мен преди 2-3 дена огледала и халогени за 3ти път последната една година
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!

младши ентусиаст
Аватар

Re: Айде и аз осъмнах без огледала :((

Мнение от TheKiller » 23 Юни 2007, 11:01

bmw_e36_fen написа:
DriftSand написа:Не знам кога ще се спрат тия боклуци! :ranting:

Така е навсякъде братле мен преди 2-3 дена огледала и халогени за 3ти път последната една година

Е че как бе,те халогените не се свалят толкова лесно май :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 23 Юни 2007, 12:08

Братле кво говориш бех паркирал до стена нарочно да няма място отпред за да ги свалят и пак как се е завирал кво е правил незнам
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 23 Юни 2007, 12:13

И мен преди няколко дни ми свиха халогените, бяха залепени със силикон, явно някой прилежно е рязал :evil: Да ги даде за лекарства, дано. Много съм груба, ама аман от тия пикльовци. Не съм се занимавала със застраховката, нямам време и нерви. Няма спасение май, колеги :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheKiller » 23 Юни 2007, 14:36

anabella написа:И мен преди няколко дни ми свиха халогените, бяха залепени със силикон, явно някой прилежно е рязал :evil: Да ги даде за лекарства, дано. Много съм груба, ама аман от тия пикльовци. Не съм се занимавала със застраховката, нямам време и нерви. Няма спасение май, колеги :(

Абе според мен пикльо няма да ги свали толкова лесно,това са хора,които си разбират от работата :evil:

Назад към Извън Темата