Какво може да се вземе от САЩ?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Какво може да се вземе от САЩ?
Имам близки в САЩ или по точно в Атланта …. Който мога да ги помоля да ми изпратят нещо …. От там … става дума за някакъв вид техника… телефон или лаптопче или ?!?!?!?!? нешто си …. Има ли някой по в час да каже какво може да се вземе на сметка… което да е и що годе ново като модел и т.н. от там… мерси предварително...
Какво да ти кажа,много зависи какво търсиш,при мен лаптоповете вървят от 450-1500$.Относно телефоните,повечето тука са на сметка и един хубав телефон им излиза безпари,иначе има някакви скапани нокии и мотороли за по 30$,но хубавото е че дават 300мин.Другото нещо е зависи къде купуваш,аз в момента съм в Vail,най-престижния ски курорт в света и тук цените са по-високи от други места,според мен най -изгодно е да се купува по интернет
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
За лаптопа от тук - аз лично не го препоръчвам. Мой приятел си взе HP от тук, платката му изгоря в Бг и не искаха да му го оправят, щото бил щатски и има разлики. Фани тая международна гаранция!
Иначе е абсолютно задължително ако се купува това да става от сайта на произовдителя.
Иначе е абсолютно задължително ако се купува това да става от сайта на произовдителя.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
///peter написа:Имай в предвид, че като ти го изпратят ако е над 100$ плащаш мито
Те ще ми го пратят по-човек...само, че незнам какво да е

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
dealsofamerica.com
ako ще е по човек всичко е на далавера.по пощата ако е-лаптоп
гледай за делл,хп или тошиба
това за 100-те долара и митото не вярно. има си начини
това за вземането на хубав телефон за без пари или за малко пари пак не е баш така

ako ще е по човек всичко е на далавера.по пощата ако е-лаптоп

това за 100-те долара и митото не вярно. има си начини

това за вземането на хубав телефон за без пари или за малко пари пак не е баш така
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Пуснете някое линкче с модел на някой Лаптоп който може да се вземе от там ... че нищо не разбирам от тези неща.... изпратиха ми някакви модели на пощата от там.... ама
като не разбирам 

хай-фай за кола но забрави да използваш радиото...аз откакто съм с МП3 в колата не знам какво е радио...понякога Радио 1 че ми напомня за тинейджерството...
другото което е за ГСМ..преди години един приятел взел от там 6210 и като махнахме батериата да му сложим сим карта нямаше място за такава
накрая взе и го ползвал че отишъл до щатите където живее постоянно
лаптоп...и лаптопи има тук...
аз препоръчвам ХЕМИ
тамън са на по 10.000 долара там (виж темата за 20.000 лв
)
ю ноу гуд олд Хеми мадафака
другото което е за ГСМ..преди години един приятел взел от там 6210 и като махнахме батериата да му сложим сим карта нямаше място за такава

лаптоп...и лаптопи има тук...
аз препоръчвам ХЕМИ

ю ноу гуд олд Хеми мадафака

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Само не lenovo ... сега ползвам такъв и направо са ми писнали .... нещо Дел, Hp и т.н. няла ли някои линк към сайт с техните цени за да се сравни колко пари излиза там и тук... в България ... 

Терзийски написа:Само не lenovo ... сега ползвам такъв и направо са ми писнали .... нещо Дел, Hp и т.н. няла ли някои линк към сайт с техните цени за да се сравни колко пари излиза там и тук... в България ...
мойте са от дните на imb преди да продадът марката на китайците но съм си играс с новите и нищо лошо не мога да кажа за тях. странно.
за делл, dell.com
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2