Съединител
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Съединител
Нещо на последък скоростите влизат бая трудничко особено задна требва с две ръце
а като ходих преди месец да сменям маслото и филтрите ми казаха, че маслото на скоростнатта си е добре, също така като я ръчна примерно до към 4000 и смена на по-горна предавка колата някак придърпва ( доста грубо ) тоест не е меко и гладко а ми си ме пораздруса напред назад, също така като влизат скоростите се чува звук такъв един механичен, не е като да напъваш да влезе като не си натиснал съединител ми по-скоро като механичен звук и то особено на 1 и 2-ра, това от съединител ли ще да е, и ако да най-добрият вариан нов ли ще да е или ще може да се пооправи някак

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Демпфер
При мен демпферните пружини са заминали и като работи на празен ход като натисна съединтел и го отпусна променя шума , както и при тръгване е малко "твърдо"
При теб /ако си с 325i/ най-вероятно е като при мен и тези пружини не са на феродовия диск а в маховика.Мисля че на всички 6 цилиндрови е така ама не съм сигурен.Иначе за 325TDS феродото на Sachs беше 128лв.
Като караш на 5та при по викока скорост над 120 - 130 леко пипай съединитела без да пускаш газта и гледай оборотите ако стрелката мръдне .... сам си прави изводите
Успех

Като караш на 5та при по викока скорост над 120 - 130 леко пипай съединитела без да пускаш газта и гледай оборотите ако стрелката мръдне .... сам си прави изводите

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
а колко е този маховик че както върви и както чета тук имам същите признаци,какви пари да си преготвя ориентировъчно ,мерси
4 мнения
• Страница 1 от 1