Подкрепа за BMWIKTOR
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Подкрепа за BMWIKTOR
Имам честа от името на Клуба и УС, да пусна тази тема. Нашият приятел и съфорумец BMWIKTOR страда от болеста Бензин в кръвта, единственото решение е да седне зад волана на един състезателен автомобил. Автомобила е Лада 2107.

Вече се състоя първи кръг от Републиканския ни пистов шампионат, където Виктор зае 5-то място в група Х3 и първо в отборното класиране. Виктор предоставя безвъзмездно на клуба правото да сложи клубния стикер. За справка предния капак е най-скъпото петно за реклама на един автомобил. Стикерът е поръчан и в най-скоро време ще бъде предоставен на Виктор за да бъде залепен на автомобила. По този начин, Виктор ще слави нашия форум и клуб, а ние щрез стикера и финансовата подкрепа ще бъдем благодарни и съпричастни към неговото дело.
Тази тем се пуска, за да можем заедно да съберем повече и да окажем достойна финансова подкрепа. За хората намиращи се извън пределите на София, ще бъде отворена сметка. За желаещите да помогнат от София и посещаващите седмичните сбирки на Еко, аз и Скот сме на разположение, ще отговаряме на вашите въпроси.
Ако има още нещо ще се добави в допълнение. Пускам линк и към темата на Виктор по този въпрос.
viewtopic.php?t=41300&highlight=

Вече се състоя първи кръг от Републиканския ни пистов шампионат, където Виктор зае 5-то място в група Х3 и първо в отборното класиране. Виктор предоставя безвъзмездно на клуба правото да сложи клубния стикер. За справка предния капак е най-скъпото петно за реклама на един автомобил. Стикерът е поръчан и в най-скоро време ще бъде предоставен на Виктор за да бъде залепен на автомобила. По този начин, Виктор ще слави нашия форум и клуб, а ние щрез стикера и финансовата подкрепа ще бъдем благодарни и съпричастни към неговото дело.
Тази тем се пуска, за да можем заедно да съберем повече и да окажем достойна финансова подкрепа. За хората намиращи се извън пределите на София, ще бъде отворена сметка. За желаещите да помогнат от София и посещаващите седмичните сбирки на Еко, аз и Скот сме на разположение, ще отговаряме на вашите въпроси.
Ако има още нещо ще се добави в допълнение. Пускам линк и към темата на Виктор по този въпрос.
viewtopic.php?t=41300&highlight=
- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Малко раздвижване по темата
Виктор вече разполага със Логото на Клуба което е предназначено за предния капак на Бегачката 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
genezis написа:някой ако има инфо как върви колегата и неговото развиване ще съм благодарен ако го сподели с всички нас
и някоя снимка на бегачката с логото на клуба също няма да е зле да се пусне в темата та да видим за кво иде реч( поне аз де,други може и да знаят вече)
мерси преварително
За съжаление, нищо хубаво не се случва с тая тема, но пък момчето е фен и гордо си кара логото на Клуба на предния капак, но защо ли?
genezis написа:добре де какво е нужно за колегата,пари ли трябват кво че нищо не разбрах ако е до пари проблема дайте да измислим нещо,гледам че е стара темата ама да пробваме пак да направим нещо по въпроса
Ми пари да, все пак спорта е скъп, но проблема е, че аз не съм се занимавал с отваряне на сметки а тези които трябваше да я направят не я направиха. В момента нямам много възможност, но преди началото на новия сезон, ще се заема сериозно с подкрепата и ще задвижа нещата.

за това че е скъпо удоволствие ми е ясно,ясно ми е също така че без сериозен спонсор няма да се получат нещата дори и да успеем да се организираме ние в клуба,ще добре ако се намери все пак някой който да се заеме с това официално и да бъде главен спонсор на момчето и да се инвестира в тази идея.
що се отнася до мен с квото мога ще помогна на БМВИктор в това начинание за новия сезон,ще поразпитам тук там за някой който има желание да рекламира сериозно в автомобилния спорт,а за другото ти си човека Сони организирай се открии сметката и все пак последният път като погледнах имахме 12001 регистрирани потребители всеки по 2 лв. да отдели са си едни 24 000 лева който не са малка сума все пак и ще са добре дошли за сезона....
що се отнася до мен с квото мога ще помогна на БМВИктор в това начинание за новия сезон,ще поразпитам тук там за някой който има желание да рекламира сериозно в автомобилния спорт,а за другото ти си човека Сони организирай се открии сметката и все пак последният път като погледнах имахме 12001 регистрирани потребители всеки по 2 лв. да отдели са си едни 24 000 лева който не са малка сума все пак и ще са добре дошли за сезона....
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Аз имам въпрос, тъй като този сезон беше последния в който се състезаваха ладите, какво ще прави от другия сезон Виктор 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ Колега, остават само рали-кросовете за Ладичките ...
Викторе,кажи какво е положението
Георги Пенчев
Викторе,кажи какво е положението

Георги Пенчев
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Така.Малко по темата.
Ладите си остават хиксове но федерацията обособи други класове ама доста дълго за обяснение.като ми остане някога повече време ще пиша.
Ладата която карам си остава и този сезон Х3 или над 1600к.см..Сигурно ще стане другия мотор за новия сезон с кубатура на 320ка
заминавам другата седмица за Братска Русия за части.Нова кутия правозъбова,нов шпер и много много къс диффф.
Купето е разглобено и се олекотява още.(май ще паднем под 800 ама да видим
).Фейса ще е друг на легендарната лада ВФТС От гупа Б.
Пари трябват!Справям се някак и сам ама ми е трудно много!Работе по въпроса за сериозни спонсори защото съм намерил друг автомобил ама засега пазя тайна за да не раваля работата.Иначе благодаря на всички които приемат всичко така както аз го приемам.
БМВиктор.
Ладите си остават хиксове но федерацията обособи други класове ама доста дълго за обяснение.като ми остане някога повече време ще пиша.
Ладата която карам си остава и този сезон Х3 или над 1600к.см..Сигурно ще стане другия мотор за новия сезон с кубатура на 320ка

заминавам другата седмица за Братска Русия за части.Нова кутия правозъбова,нов шпер и много много къс диффф.
Купето е разглобено и се олекотява още.(май ще паднем под 800 ама да видим

Пари трябват!Справям се някак и сам ама ми е трудно много!Работе по въпроса за сериозни спонсори защото съм намерил друг автомобил ама засега пазя тайна за да не раваля работата.Иначе благодаря на всички които приемат всичко така както аз го приемам.
БМВиктор.
Nucl3arDru1D написа:Сони, мога да съдействам за откриването и обслужването на сметката. Ако има нужда - дрънни
Давай да отваряме сметка, даже ако може с дебитна карта или нещо от сорта та да може Квот се събере Виктор да си го дърпа директно, ще пускаме инфо за салдото и така. Я напиши какво, що, може и на ЛС

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3