Дару кар или Камор в...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Дару кар или Камор в...
До колегите от Пловдив->има ли сервизи на Дару или Камор при вас ?
На брат ми му дадоха от службата една Е36-ца и иска да разбере къде може да и направи профилактика.
На брат ми му дадоха от службата една Е36-ца и иска да разбере къде може да и направи профилактика.
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Найси кар. Намира се на изхода за Асеновград. Добре бачкат момчетата и има една много засукана мадама пред компютъра...
и са оторизиран сервиз.

---
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
theraven_nz написа:Найси кар. Намира се на изхода за Асеновград. Добре бачкат момчетата и има една много засукана мадама пред компютъра...и са оторизиран сервиз.
добре де защо има около 20000 теми как НЕ БИВА да се стъпва в този найси кар, а някои не спират да го препоръчват?
нито съм оттам нито съм ходил, просто за предупреждение + да изразя учудване...
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
Не виждам що ми се дървиш... бил съм там и съм останал доволен
Кво толкова. Оставих си колата, черпиха ме кафе и след няколко часа беше готова. Пича който си чоплеше ми обясняваше кво прави, кво бъзика и така нататък... хем като отношение, хем като работа са сносни IMHO 

---
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Е как що ти се дърви ти t0sh комплекса дето половин форум не го понася не го ли знаеш ?
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
theraven_nz написа:Не виждам що ми се дървиш... бил съм там и съм останал доволенКво толкова. Оставих си колата, черпиха ме кафе и след няколко часа беше готова. Пича който си чоплеше ми обясняваше кво прави, кво бъзика и така нататък... хем като отношение, хем като работа са сносни IMHO
ако пуснеш търсачката, ще намериш само негативни мнения за найси кар от хора живеещи в Пловдив. мисля че имат малко повече тежест от твоето 1 ходене там - което спокойно може да се води късмет.
а и на теб конкретно нищо не съм ти казал, не знам какво си се разскачал ?
bmw_e36_fen написа:Е как що ти се дърви ти t0sh комплекса дето половин форум не го понася не го ли знаеш ?
ей го пак някво компетентно мнение, с много знания ама само на база мечти
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Още на входа на Пловдив откъм магистралата, но от другата страна е М-Кар. По-оторизиран сервиз от тях няма за БМВ в Пловдив. Води се Карловско шосе еди кой си номер. Няма как да го пропуснеш, защото има голям шоуруум. 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
И късмет да е, не ме интересува. Но когато колата ме остави насред пътя, представи си, търсачаката нямаше как да я отворя. И звънях напред-назад и ми казаха за тях. Довлачиха ме някак си дотам и веднага я почнаха момчетата. За мен се справиха добре! На други коли може и да са се осирали, не знам... споделям лични наблюдения, които ти сам каза, че нямаш, и не ти пожелавам да имаш. Не виждам кво ти пречи моето мнение, или просто щото не съвпада с всеобщото трябва да спамиш...
както и да е, бях до тук. сори за тона.
както и да е, бях до тук. сори за тона.
---
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
10 мнения
• Страница 1 от 1