Цялостно боядиване

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Цялостно боядиване

Мнение от Maverick_VS » 21 Юни 2007, 13:17

Ех най-накрая назря момента и за последната стъпка от оформянето на колицата ми по мой вкус :mhihi: ! Като свърша ще пусна и снимки да видите какво значи пълна промяна - нищо общо с първоначалната версия (ако можех и купе щях да я направя :mhihi: :mhihi: :mhihi: )!
Та да си дойдем на въпроса - дайте ми някакви координати и адреси на свестни майстори или сервизи с камера и всичко - искам да е изпипана работа - не искам някое дворче - и нещо ориентировъчни цени да знам колко ще ме заболи сърцето :mhihi: :mhihi: :mhihi: !
И още едно въпросче имам - колата сега е тъмно синя(по талон) - ще ми се да я направя някакъв хамелеон цвят, но не искам да минавам пак КАТ за смяна на талона - има ли възможност примерно основно да е тъмно син и да се мени под различен ъгъл или нещо такова - абе да не ми правят проблеми катаджийте :roll: ! И от тук идва следващият въпрос - боята сам ли си я купувам или те ще ми я осигурят и ако трябва сам да си я купувам каква марка ще ми препоръчате и от къде :roll: ?
Благодаря предварително на всички колеги, които се отзоват ;) !

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 21 Юни 2007, 17:14

Демоцентъра на Глазурит.Там работят добре,имат повече от необходимата техника,пък и боите им са качествени.Колористката им ше ти забърка къвто цвят си харесаш и не е нужно да купуваш боя от друго място ;)

Международен тренировъчен център и сервиз на Лазурит 94 АД:

1309 София, ул. “Иван Хаджиенев” 2 /ПГТЕ “Хенри Форд”/
тел./факс: 02 / 821 90 24
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 21 Юни 2007, 17:29

ъъ
ти горе-долу наясно ли си за цената на боядисване хамелеон?
струва ми се че не си, но може и да се лъжа - затова питам

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 21 Юни 2007, 17:58

аз съм много доволен от сервиза на Honda там ми боядисваха отделни детайли по колата имат си камера за изпичане и всичко необходимо добри познати са ми . сервиза се намира в горубляне . те ще ти направят боята . ако имаш интерес пиши едно лично и ще измислим нещо :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 21 Юни 2007, 23:12

t0sh написа:ъъ

Нещо като 2,5 ми се върти в главата...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 21 Юни 2007, 23:27

Pin2 написа:

Брех, много бе - до 2000 бях приготвил ма това ми идва в повечко - а обикновен металик колко е тогава :roll: ?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 22 Юни 2007, 1:21

Maverick_VS написа:
Pin2 написа:

Брех, много бе - до 2000 бях приготвил ма това ми идва в повечко - а обикновен металик колко е тогава :roll: ?!

да, читав хамелеон би ме учудило дори 2.5к евро... но може и да греша, не съм проверявал обстойно защото смятам че на 10 годишна кола трябва да си много богат или много фанатик или и двете да дадеш толкова пари :)

металик - зависи от сервиза, в читавите смятай грубо по 130-150 лв на елемент. оттам нататък по-евтино са приятелски отстъпки, гаражни и други.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 22 Юни 2007, 3:09

Виж gedore,той беше казал ,че за 2 хилки правят колата така както искаш да изглежда.. ;)
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Юни 2007, 8:59

Maverick_VS написа: .......- а обикновен металик колко е тогава :roll: ?!

Към 1000 - 1200лв.
На детайл е 120-150лв, но като се прави цялостно не се смята на детайл.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Is. » 22 Юни 2007, 9:18

carmanf1 написа:Към 1000 - 1200лв.
На детайл е 120-150лв, но като се прави цялостно не се смята на детайл.

1300-1600,ай тинк ;)
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 22 Юни 2007, 11:17

1100 излезе моята преди 2 години металик е

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 22 Юни 2007, 12:04

Ако искаш да правиш цялостно пребоядисване имай в предвид, че това се прави като се "оголи" цялото купе.... до ламарина навсякъде.... и се боядисва... а не да се лепи и после да личат тук-там шуплите... това не е пребоядисване или поне не е в истинският смисъл на думата :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Is. » 22 Юни 2007, 13:27

Honzik написа:Ако искаш да правиш цялостно пребоядисване имай в предвид, че това се прави като се "оголи" цялото купе.... до ламарина навсякъде.... и се боядисва... а не да се лепи и после да личат тук-там шуплите... това не е пребоядисване или поне не е в истинският смисъл на думата :)
= по-вече материали=по-вече парички
:yes: ;)

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 22 Юни 2007, 13:38

Honzik написа:Ако искаш да правиш цялостно пребоядисване имай в предвид, че това се прави като се "оголи" цялото купе.... до ламарина навсякъде.... и се боядисва... а не да се лепи и после да личат тук-там шуплите... това не е пребоядисване или поне не е в истинският смисъл на думата :)

Аз ще го правя същият цвят какъвто си е по номер явно (щото хамелеона се оказа, че дерат не кожи, ами меса, както ми казаха колегите :mhihi: ) - та си мисля, че няма да е необходимо да оголвам купето :roll: !
И аз там ги смятах някъде около 1500-1600 при качествена работа и камера ;) !

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 22 Юни 2007, 13:45

Независимо от това, че ще е същият цвят.... истинското пребоядисване трябва купето да остане "както го е завода създало" :) :) Иначе няма как да не го облепват и да го пръскат така... щото ще има места, до които няма как да се стигне и там на границата ще има разлика.... като цяло не е лошо, но може и да си личи тук-там.... особено в коша на маторя.... или пък багажника.... както и на доста други места.... само си представи как ще ти пръснат мястото между най-горната лайсна преди тавана и гумената изолация... там има улей... ще стане мацаница ако не се облепи добре, но тогава ще си личи също, че е пребоядисвано :) :)

Следваща

Назад към E36