Цялостно боядиване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Цялостно боядиване
Ех най-накрая назря момента и за последната стъпка от оформянето на колицата ми по мой вкус
! Като свърша ще пусна и снимки да видите какво значи пълна промяна - нищо общо с първоначалната версия (ако можех и купе щях да я направя
)!
Та да си дойдем на въпроса - дайте ми някакви координати и адреси на свестни майстори или сервизи с камера и всичко - искам да е изпипана работа - не искам някое дворче - и нещо ориентировъчни цени да знам колко ще ме заболи сърцето
!
И още едно въпросче имам - колата сега е тъмно синя(по талон) - ще ми се да я направя някакъв хамелеон цвят, но не искам да минавам пак КАТ за смяна на талона - има ли възможност примерно основно да е тъмно син и да се мени под различен ъгъл или нещо такова - абе да не ми правят проблеми катаджийте
! И от тук идва следващият въпрос - боята сам ли си я купувам или те ще ми я осигурят и ако трябва сам да си я купувам каква марка ще ми препоръчате и от къде
?
Благодаря предварително на всички колеги, които се отзоват
!

Та да си дойдем на въпроса - дайте ми някакви координати и адреси на свестни майстори или сервизи с камера и всичко - искам да е изпипана работа - не искам някое дворче - и нещо ориентировъчни цени да знам колко ще ме заболи сърцето

И още едно въпросче имам - колата сега е тъмно синя(по талон) - ще ми се да я направя някакъв хамелеон цвят, но не искам да минавам пак КАТ за смяна на талона - има ли възможност примерно основно да е тъмно син и да се мени под различен ъгъл или нещо такова - абе да не ми правят проблеми катаджийте

Благодаря предварително на всички колеги, които се отзоват

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
Демоцентъра на Глазурит.Там работят добре,имат повече от необходимата техника,пък и боите им са качествени.Колористката им ше ти забърка къвто цвят си харесаш и не е нужно да купуваш боя от друго място
Международен тренировъчен център и сервиз на Лазурит 94 АД:
1309 София, ул. “Иван Хаджиенев” 2 /ПГТЕ “Хенри Форд”/
тел./факс: 02 / 821 90 24

Международен тренировъчен център и сервиз на Лазурит 94 АД:
1309 София, ул. “Иван Хаджиенев” 2 /ПГТЕ “Хенри Форд”/
тел./факс: 02 / 821 90 24
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ъъ
ти горе-долу наясно ли си за цената на боядисване хамелеон?
струва ми се че не си, но може и да се лъжа - затова питам
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
аз съм много доволен от сервиза на Honda там ми боядисваха отделни детайли по колата имат си камера за изпичане и всичко необходимо добри познати са ми . сервиза се намира в горубляне . те ще ти направят боята . ако имаш интерес пиши едно лично и ще измислим нещо 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Pin2 написа:t0sh написа:ъъ
Нещо като 2,5 ми се върти в главата...
Брех, много бе - до 2000 бях приготвил ма това ми идва в повечко - а обикновен металик колко е тогава

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Maverick_VS написа:Pin2 написа:t0sh написа:ъъ
Нещо като 2,5 ми се върти в главата...
Брех, много бе - до 2000 бях приготвил ма това ми идва в повечко - а обикновен металик колко е тогава?!
да, читав хамелеон би ме учудило дори 2.5к евро... но може и да греша, не съм проверявал обстойно защото смятам че на 10 годишна кола трябва да си много богат или много фанатик или и двете да дадеш толкова пари

металик - зависи от сервиза, в читавите смятай грубо по 130-150 лв на елемент. оттам нататък по-евтино са приятелски отстъпки, гаражни и други.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Виж gedore,той беше казал ,че за 2 хилки правят колата така както искаш да изглежда.. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Maverick_VS написа: .......- а обикновен металик колко е тогава?!
Към 1000 - 1200лв.
На детайл е 120-150лв, но като се прави цялостно не се смята на детайл.
- Is.
- ентусиаст
-
carmanf1 написа:Към 1000 - 1200лв.
На детайл е 120-150лв, но като се прави цялостно не се смята на детайл.
1300-1600,ай тинк

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако искаш да правиш цялостно пребоядисване имай в предвид, че това се прави като се "оголи" цялото купе.... до ламарина навсякъде.... и се боядисва... а не да се лепи и после да личат тук-там шуплите... това не е пребоядисване или поне не е в истинският смисъл на думата 

- Is.
- ентусиаст
-
= по-вече материали=по-вече паричкиHonzik написа:Ако искаш да правиш цялостно пребоядисване имай в предвид, че това се прави като се "оголи" цялото купе.... до ламарина навсякъде.... и се боядисва... а не да се лепи и после да личат тук-там шуплите... това не е пребоядисване или поне не е в истинският смисъл на думата

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Honzik написа:Ако искаш да правиш цялостно пребоядисване имай в предвид, че това се прави като се "оголи" цялото купе.... до ламарина навсякъде.... и се боядисва... а не да се лепи и после да личат тук-там шуплите... това не е пребоядисване или поне не е в истинският смисъл на думата
Аз ще го правя същият цвят какъвто си е по номер явно (щото хамелеона се оказа, че дерат не кожи, ами меса, както ми казаха колегите

И аз там ги смятах някъде около 1500-1600 при качествена работа и камера

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Независимо от това, че ще е същият цвят.... истинското пребоядисване трябва купето да остане "както го е завода създало"
Иначе няма как да не го облепват и да го пръскат така... щото ще има места, до които няма как да се стигне и там на границата ще има разлика.... като цяло не е лошо, но може и да си личи тук-там.... особено в коша на маторя.... или пък багажника.... както и на доста други места.... само си представи как ще ти пръснат мястото между най-горната лайсна преди тавана и гумената изолация... там има улей... ще стане мацаница ако не се облепи добре, но тогава ще си личи също, че е пребоядисвано

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2