Ти какво би направил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 21 Юни 2007, 23:58

WilliamsF1Team написа:
Andronoff написа:общо взето това са малко пари според мен за бизнес начинание...

Не са малко. Порови малко в една друга тема, в която съм писал и ще видиш, че с 12 000лв +/- 1000лв. ще имаш отново доходоносен бизнес в областта на транспорта... ;)

:?: :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 22 Юни 2007, 0:10

може би има идея за такси?

лично аз бих ги вложила в апартамент на зелено с доплащане, или бих си купила земя в околността на София. Дори и 5 декара земеделска земя да са, а ако са близо до регулация, още по-добре.
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Юни 2007, 0:14

Eva* написа:може би има идея за такси?

:yes: Няколко, но това не е краен разход... ;) В смисъл такъв, че от там стартира лизинга и то не на 1 кола... ;) Говорим за 6 коли оборудвани напълно, готови за каране, останалото е едно голямо търсене на СВЕСТНИ драйвъри, а те са кът. :idea:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 22 Юни 2007, 0:17

малко оффтопик
Марто ти взе ли ги колите?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Юни 2007, 0:23

BMWALPINA написа:малко оффтопик
Марто ти взе ли ги колите?

Доста отдавна, месец след като писах тук ги взех, но първо взех 2 и после още 4. Едната даже я тотализираха на втората седмица... :confused:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Мнение от Терзийски » 22 Юни 2007, 0:42

WilliamsF1Team написа:
СВЕСТНИ драйвъри, а те са кът. :idea:

А такова нещо си имам ... преди доста време го взех.... много ядове.... докато е лизингова няма пари....

Я сподели на ЛС къде са ти колите...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Юни 2007, 0:51

Терзийски написа:
WilliamsF1Team написа:
СВЕСТНИ драйвъри, а те са кът. :idea:

А такова нещо си имам ... преди доста време го взех.... много ядове.... докато е лизингова няма пари....

Я сподели на ЛС къде са ти колите...

Ми да, съгласен съм. Трябва да са повече коли, за да има пари. Иначе наистина не се усещат. :idea:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 22 Юни 2007, 1:05

хахахахах това беше идеята дето не исках да чувам.... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Юни 2007, 1:13

Терзийски написа:хахахахах това беше идеята дето не исках да чувам.... :mhihi:

Защо... :?: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 22 Юни 2007, 1:43

За мене тия кинти отиват директно за една хубава оптика по големите трасета след което ми се вдига качеството на предлаганата услуга от там и клиентите стават повече от там и прихода и ,,,,, системата е ясна
Иначе за старт са малко но са идеални за да скочиш едно стъпало нагоре в хранителната верига !!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 22 Юни 2007, 1:50

аз лично - остават ми към 10-12 бона за ремонтите, тъкмо няма да се влача до есента ;)

другите - пак по апартамента, то винаги има какво ;)

иначе да вземеш кола си взимаш разходи, та трябва да ти е според приходите ане според колко имаш. и съответно са много добри за купуване на апартамент със заем (като това са ти твоите стартови пари) - цените им се качват. или малък бизнес старт/разширяване. да ги изхарчиш или дадеш за кола значи, че и по принцип харчиш такива суми, или не си осъзнат или си си глупав :) мое мнение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Юни 2007, 11:34

Icco® написа:За мене тия кинти отиват директно за една хубава оптика по големите трасета след което ми се вдига качеството на предлаганата услуга от там и клиентите стават повече от там и прихода и ,,,,, системата е ясна
Иначе за старт са малко но са идеални за да скочиш едно стъпало нагоре в хранителната верига !!

Ако става дума за хранителни стоки или нещо подобно, по-добре недей, защото до една две години тези малките магазинчета ще фалират... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 22 Юни 2007, 11:47

:ahah: Баце, ти четеш ли изобщо ... :help:
Иначе за 20 хиляди взимам 2-3 АТВ-та 2ра ръка, наемам 1 булдозер за 1 ден, правим някво импровизирано оффроуд трасе и почвам да цицам от туристите :)
Другия вариант е пейнт бол, пак на открито в гората - всичките пари за екипировка ...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Юни 2007, 11:52

eraziel написа::ahah: Баце, ти четеш ли изобщо ... :help:
Иначе за 20 хиляди взимам 2-3 АТВ-та 2ра ръка, наемам 1 булдозер за 1 ден, правим някво импровизирано оффроуд трасе и почвам да цицам от туристите :)
Другия вариант е пейнт бол, пак на открито в гората - всичките пари за екипировка ...

А земя, а гора за тоя пейнтбол или ще ходиш и ще си заградиш нещо, което ти хареса... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Юни 2007, 12:30

Инвестирам вьв вила и си ходя на барбекю! С 20к за да направиш нещо трябва да си на правилното място и време. Иначе от хола пред монитора тези пари са милиони :mhihi: а реалността :shock: Сьгласен сьм за ценните книжа :yes: Другия вариант е екскурзия в Кения! Препорьчвам Момбаса и бар ''Флорида"! Нема такьв РАЙ :have one:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата