Ще минавам към БТК ADSL и имам питане....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Юни 2007, 14:52

Владо написа:
vld написа:
Владо написа:...

:shock: е , брат, ти треа си със златна акция там :mhihi: ...

:mhihi:

А колегата с портовете.
Това за домашен абонат ли става дума :?:
Защото аз многократно съм питал и съм получавал отказ.
Казват че неможело.
Я кажи да ги тормоза за домашния АДСЛ :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Юни 2007, 15:49

Не знам какво толко плюете БТК ама в градове различни от София, че дори и в някой квартали ще видите толкова добър Internet на куково лято :mhihi: Ама нали в БГ са ни объркани представите и викаме Интернет на пиъринга и фри сървърите :mhihi: :mhihi:
А за домашните при достатъчно тормоз се навиват :roll: :mhihi: форвард на сички портови и едно ПЦ за 20 лв. за рутир и си свиркаш :help: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 21 Юни 2007, 15:51

порт форуърдинга си го пускат без проблем.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 21 Юни 2007, 15:57

Вече не си спомням колко пъти преподписвах с БТК, но в момента съм с 2048 Безкрай и съм много доволен.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 21 Юни 2007, 16:28

Недостатък е че там където е стара линията,от Бай-Тошово време скоростта по закупеният пакет може и да не се постигне,хората това не го знаят, а се бълват яко раклами!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Юни 2007, 16:45

Le Transporteur написа:Недостатък е че там където е стара линията,от Бай-Тошово време скоростта по закупеният пакет може и да не се постигне,хората това не го знаят, а се бълват яко раклами!

:shock: :shock: Ами аз не знам на много места да са сменяли самите линии :mhihi: пък и разстоянията до централите в повечето случаи не е толкова голямо. Друг е въпроса че тъпите техници насрани не си свързват линиите както трябва. Виждал съм линии на късо с звънци, с други телефони :shock: :mhihi: и т.н. :mhihi: :mhihi: Ама като минеш с клещите и сичко се оправя. Пък и ако се съмняваш за качеството на линията може да ги спукаш от юркане :mhihi: :mhihi: Само звъниш на някой по шеф в АДСЛ центъра за дадения район и почваш да го тормозиш и ония ги скапва :mhihi: :mhihi: :mhihi: гадните мързеливи чички :mhihi: Аз на един приятел му прекарвах нов кабел от реглетите закачени на стената в мазето на блока :shock: :confused: :mhihi: до апартамента наново че ония бяха насрали сичко :evil: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 21 Юни 2007, 20:08

Максималната скорост е 10 мегабита.. кояето е.. :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 21 Юни 2007, 20:34

SlipKnoT написа:Максималната скорост е 10 мегабита.. кояето е.. :mhihi:

Ти са бъзикаш ама има DSL стандарт (VDSL2+) който е обратно съвместим
с някой ADSL-и :mhihi: и може да дъниш на 100 мегабита full duplex
на доста големи разстояния :mhihi: :mhihi: Така че хич не ги мислете БТК :mhihi: :mhihi:
Да му мислят ЛАН-ките и кабеларките смотани :mhihi: :mhihi:
Пак гледам че БТК вдигат наемите за колокации и канали :help: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ша има май голям шлем :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Юни 2007, 21:39

bmw_e36_fen написа:
bam-bam написа:
BMWALPINA написа:
SlipKnoT написа:бтк - Disconnecting People

Има истина в тва

има истина и като прасне 1 гръм и заминат няколко АПта нема никои в къщи а БТК си перка като пич ;)
така че никфи ланки антенки и тем подобни изгъзици .. истината е в тел мрежа въпроса е че е е скъпо за вас но извън големите градове по добра оферта няма и няма и да има

И как гръм ще прасне антената ? Нали са по балконите ,а блоковете са с гръмоотводи иначе да сме изпопукали досега бая народ с кабел си праска да .......... А БТК не ми говори колко е качествено защото като им знам качеството на звука ми става ясно ........ и нали е 2 megabita за 30 и кусур лева .........

баце гледаи си там колата с музиката и като не си в час по добре не се излагаи ;)
някои по нагоре го каза за няколко години е спирал 2-3 пъти а да не обсъждаме ланките как и за колко спират и за колко си си платил толко получаваш ... стига с тфа аз знам аз чух питаи брат ми лъжльо тои да ти каже :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 21 Юни 2007, 22:53

Колега, представител съм на един доста мащабен интернет провайдър за София и района.
Ако искаш драсни ми адреса и ще ти кажа какво е положението в твоя район. Първият месец фрее ;)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 22 Юни 2007, 0:36

zAcK написа:
SlipKnoT написа:Максималната скорост е 10 мегабита.. кояето е.. :mhihi:

Ти са бъзикаш ама има DSL стандарт (VDSL2+) който е обратно съвместим
с някой ADSL-и :mhihi: и може да дъниш на 100 мегабита full duplex
на доста големи разстояния :mhihi: :mhihi: Така че хич не ги мислете БТК :mhihi: :mhihi:
Да му мислят ЛАН-ките и кабеларките смотани :mhihi: :mhihi:
Пак гледам че БТК вдигат наемите за колокации и канали :help: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ша има май голям шлем :mhihi: :mhihi:

Аз говоря за бтк.. и то без да се правят допулнителни врътки.. да двете "жички" толкова.. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 22 Юни 2007, 9:38

В офиса сложих от тоя 2048 ама като говоря повече от минута по телефона и прекъсва всеки ден.(телефона)а аз говоря служебно доста вазжни разговори с чужбина и нз......много мненяия получи,
а в нас съм на тенакс и суъм супер доволна.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 22 Юни 2007, 11:29

atanasova86 написа:В офиса сложих от тоя 2048 ама като говоря повече от минута по телефона и прекъсва всеки ден.(телефона)а аз говоря служебно доста вазжни разговори с чужбина и нз......много мненяия получи,

Според мен ги викай да оправят връзките,нета трябва да е вързан преди телефона или пък ще излезе нещо друго...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 22 Юни 2007, 12:02

Le Transporteur написа:
atanasova86 написа:В офиса сложих от тоя 2048 ама като говоря повече от минута по телефона и прекъсва всеки ден.(телефона)а аз говоря служебно доста вазжни разговори с чужбина и нз......много мненяия получи,

Според мен ги викай да оправят връзките,нета трябва да е вързан преди телефона или пък ще излезе нещо друго...

Има си специален сплитър който си върши работата чудесно ;)
Абе обаждайте се на хелп деска и те си знаят работата ;)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата