Обществено порицание
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Обществено порицание
Искам публично да порицая един колега с компакт, регистрационен номер C 8707 ... ако е от форума. На кръстовището на Евлоги Георгиев и Графа успя да създаде 2 опасни ситуации за по-малко от 10 секунди, след което продължи с агресивното си каране.
Постоянно си говорим да спираме войната по пътицата, но ...
Постоянно си говорим да спираме войната по пътицата, но ...

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
черна 39ка С1222** - следващият път гледай да ме ударш наистина като пресичам улицата в студентски град!!. като си толкова мъж, да се беше върнал да се разберем по "мъжки"!!
нали немислиш, че някой ще се трогне? Постоянно ги гледам такива тъпаци. В задръстването на дракан цанков към кулата нагоре, нали карат нови и лъскави коли, че даже и голфчета, бам в насрещното, аре първа линия. Същото е и на семинарията, и отляво и отдасно се минава, и като се случи някоя тъпа п*тка и минават пред нея, а ние простолюдието, дето сме 46 кола в опашката си киснеме по 1 час. Не е до колата, не е до марката, до Манталитета ни Български е. Как мога аз да невлизам в забранена улица, а живея на 20м от кръстовището и ми е много лесно, ама не, заобикалм през долната улица, дето е цялатав д упки, ама ела да видиш ко стаа пред нас, кат магистрала е, че даже се и карат на хорицата дето си карат по правилник. Просто трябва да няма корупция. Един път, заради един тъп бакшиш, дето влезе срещу знака пред нас, а един комшия си кара правилно и зор път зда му направи ми удари колата, бакшиша избяга. Викам кат, а ония тъпаци ми викат, сега ще ти съставиме акт, щото си паркирал неправилно, можеше колата да е 10см по-навътре и да няма ПТП, а ние оня Ако го намерим, ще му напишем акт, че влезнал срещу знака
Напсувах ги и се прибрах в гаража. Така, че това е положението.

Това с навлизането в насрещното хич няма да ти разправам на ракова болница как се прави (заради строежа на метрото). Аз .... ем-найста кола в опашката. За мен две коли от една и съща марка, да ги наречем ДВОЙКА и ТРОЙКА (за да не каже някой че се заяждам с голфаджиите). Тройката му писна да чака и се изрязва в насрещното, обаче на следдипломната квалификация срещу болницата - куки. Спират го те, гледат му документите и го пускат. В тоя момент ДВОЙКАТА, която чакаше зад мен и тя се изрязва в насрещното... А тъпите куки си говорят нещо...
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Искам да порицая Шофьорите на автомобилите със задно предаване и ЛСД че не си удържат колите в пътя а често посещават я тревни площи я бордюри я мантинели я Стълбове и всякави други обекти,Призовам всички собственици на такива коли да ги сменят за такива с предно предаване или най малкото да отидат в най близкият сервиз за Демонтаж на ЛСД(Limited Slip Differential) 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
MadVanio написа:за Демонтаж на ЛСД(Limited Slip Differential)
И да ти ги дават за съхранение при теб

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
MadVanio написа: често посещават я тревни площи я бордюри я мантинели я Стълбове

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
темата може да стане важна .. и да си порицаваме там всеки с БМВ та то било и съфорумец .. така може да ни доиде малко акъл и да се замислят а не да пишем теми да спрем катастрофите а дефакто самите ние пак да си перкаме как ни е кеф 

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Както казва един мой роднина на жена си " Дай да не се дебнеме, че ако се дебнеме, ше се хванеме и тогава ше започнат едни разваляници на отношения....."
Та ако трябва да перефразирам..."Дайте да не се пишем по форумите, че ша са видим и ша почнат едни разваляници на отношения...."

Та ако трябва да перефразирам..."Дайте да не се пишем по форумите, че ша са видим и ша почнат едни разваляници на отношения...."

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Бе и мойта е със задно, а и ЛСД имам (монитор
), ама глупости не правя :choveche s krustosani prusti zad gyrba: 

It's not who You are, it's who You know...
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Мене ша ма свинявате но аз не праа такива неща с шперца
Може да се движа неправилно на посоката на движение нооо не и в тревата !!
то на това ващо му се вика ЛИВАДЕН дрифт

то на това ващо му се вика ЛИВАДЕН дрифт

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Шперц-мерц, глупости. Всичко опира до кончета, баланс на колата и естествено до можене. Вчера например карах 316-ката на Бимболета.
Е нема такава кола. Влизам в кръстовището, навивам волана и към средата си подавам газ като за е34. Иииииииииииииии, може да ме порицавате колкото си искате!
Само да отбележа, коментирахме със Сони, че баланса на таз колица е сигурно 70:30, за магаретата не коментирам. Сами ша са сетите. А, няма и ЛСД, даже и за видео.

Само да отбележа, коментирахме със Сони, че баланса на таз колица е сигурно 70:30, за магаретата не коментирам. Сами ша са сетите. А, няма и ЛСД, даже и за видео.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
TheBoss написа:Шперц-мерц, глупости. Всичко опира до кончета, баланс на колата и естествено до можене. Вчера например карах 316-ката на Бимболета.![]()
![]()
Е нема такава кола. Влизам в кръстовището, навивам волана и към средата си подавам газ като за е34. Иииииииииииииии, може да ме порицавате колкото си искате!
![]()
![]()
![]()
Само да отбележа, коментирахме със Сони, че баланса на таз колица е сигурно 70:30, за магаретата не коментирам. Сами ша са сетите. А, няма и ЛСД, даже и за видео.![]()
![]()

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
bmw maniqk ivo bmw написа:TheBoss написа:Шперц-мерц, глупости. Всичко опира до кончета, баланс на колата и естествено до можене. Вчера например карах 316-ката на Бимболета.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само да отбележа, коментирахме със Сони, че баланса на таз колица е сигурно 70:30, за магаретата не коментирам. Сами ша са сетите. А, няма и ЛСД, даже и за видео.![]()
![]()
![]()
Голям състезател се извъди
![]()
![]()

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2