Кабел под седалката ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кабел под седалката ?
Днеска си свалих предните седалки за да ми ги мият ана афтомивката (по 5лв на седалка
) и открих че под дясната седалка имам едно кабелче което виза в нея и трябваше да го рзкача , към него имаше нещо като потенциометърче... знаете ли за какво е това само на дясната седалка го имам ?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
здрасти
Колега лампичката може и от друго да ти свети,като например от лентовия кабел на волана(обикновенно прискърцва леко самия волан) иначе за седалките и аз съм ги свалял и не е от тва,поне при мен де!!!
Трудно ми е да споря с гола блондинка
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Според мен просто не трябва да даваш на контакт с откачена седалка. А иначе почти всеки гаражен майстор с компютър ще ти изчисти грешка на възглавницата, но ако имаш друг проблем пак ще ти светне.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
vitamincpp написа: А иначе почти всеки гаражен майстор с компютър ще ти изчисти грешка на възглавницата........
бая зор ще видят тия гаражни майстори до като изчистят грешка в еърбега на е36 или е34 ама щом казваш че могат...........
- riks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60-525, Е46 н46б18А
седалка
Здрасти и аз щях да питам за същото кабелче само че моята няма аербег и няма и подгряване а кабелчето е от пасажерската седалката към колана и влиза в някаква кутийка за какво лие .???
Незнам тук ли е подходящо да питам, да не отварям нова тема, значи имам на предните седалки бутончета които като ги натиснеш и бжжжжжжжжжжж ти надуват едни балони на гърба за по удобно явно, та въпроса ми е , тва екстра ли се води или всички Е-36 го имате, чесно не съм се заглеждал по чужди коли, та кажете де? 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2