Колебая се м/у БМВ 525ТДС Пасат ТДИ след 97 са и А4 ТДИ
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Гост
-
amd написа:Нв твърдя, че Е39 е здрава - не е и наполовина на Е34Но за сметка на това има страхотна возия и си е много готин баварец. Никога един Пасат няма да ме изкефи както БМВ-то. Въпреки това Пасата си е доста добра кола - не е по-слаба от Е39-ката като здравина, луксозна си е (сядал съм в Пасат-че с бежава кожа и махагон и е
) + мисля, че ще е по-евтин за подръжка + ще харчи по-малко.
Мойта Е39ка я карам 5г - имам сменени спирачни дискове,накладки,филтри и таралеж на парното....! Сметай колко ми струва! На 230хил.км е ! А пасата за 2г ми ги взе тия пари двойно.Не знам колко са здрави Е34ките ,ма Е30ката също за 3г ми изхарчи едни гумички на клапани и тампони на задни амортесьори!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
тия модерни пасати са с ауди окачване,малък кош(трудно се обслужва двиг)помпа- дюза(ако е такъв е доста проблемен..тва са ми впечатленията!
за визия и дума да не става,спри ги двете коли една до друга и гледай.....
за визия и дума да не става,спри ги двете коли една до друга и гледай.....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Много невзрачна кола е пасата. Без забележки, но и без чуства. Двигателят с 130 кс. не е нещо невероятно, особено от към шума. Извънградско последното приключение от 1300 км. на непрестанно включен климатик борд - компютъра отчете 6,5 и това при не - повече от 100 км/ч средна скорост. В пасата не ми харесва меко настроеното окачване, което при неравности по магистралата те праща по тавана. Много е неприятно чуството, все едно караш без амортисьори.
От петицата нямам големи наблюдения, но шестцилиндровият двигател не е за коментар. Особено като чуеш картеча на 1,9
.
П.П. Има ли смисъл вече от дизелови коли при положение че разликата в горивата е минимална?
От петицата нямам големи наблюдения, но шестцилиндровият двигател не е за коментар. Особено като чуеш картеча на 1,9

П.П. Има ли смисъл вече от дизелови коли при положение че разликата в горивата е минимална?
Селото се оказа точно във града
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2