Ще минавам към БТК ADSL и имам питане....
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Ще минавам към БТК ADSL и имам питане....
Имам питане към всички ползващи БТК ADSL. Я кажете кой пакет е най-добър като цена и качество от тези 4-те 
БТК ADSL 1024 Безкрай, БТК ADSL 2048 Безкрай, БТК ADSL 1024 BIZ,
БТК ADSL 2048 BIZ, БТК ADSL 4096 BIZ

БТК ADSL 1024 Безкрай, БТК ADSL 2048 Безкрай, БТК ADSL 1024 BIZ,
БТК ADSL 2048 BIZ, БТК ADSL 4096 BIZ

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
BMWALPINA написа:SlipKnoT написа:бтк - Disconnecting People
Има истина в тва

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Мда, наистина - БТК не са върхът определено, но във Видин са - 4 мегабита връзка съм и това е научна фантастика в сравнение с другите ни отвратителни "доставчици на интернет". Интернета мога да кажа, че е доста стабилен (много рядко ще "изчезне"), а и е прилична скоростта. В София е друга бирата, там на Мегалан (примерно, има много фирми по различните квартали) си бичим ебати скоростта и никога не ми е изчезвал интернета (само, когато забравя да го платя). Има приятел, който е свръх доволен от Люлин нет. Имам приятел, който е отвратен от Надежда нет (как звучи само
).

BMW only!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
нали се сещаш, че за цените по рекламите, трябва да подпишеш 2 годишен договор.
и ако решиш да се откажеш, дължиш всички оставащи вноски.
така че много добре се огледай какво искаш, в София доста интернет доставчици вече масово имат кабели ПОД земята и не отстъпват особено на бтк + нямат такива интересни обвързващи договори. нали се сещаш също че и да решиш / ти се наложи / и т.н. да заминеш или друго, пак им ги дължиш...
и ако решиш да се откажеш, дължиш всички оставащи вноски.
така че много добре се огледай какво искаш, в София доста интернет доставчици вече масово имат кабели ПОД земята и не отстъпват особено на бтк + нямат такива интересни обвързващи договори. нали се сещаш също че и да решиш / ти се наложи / и т.н. да заминеш или друго, пак им ги дължиш...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
SlipKnoT написа:бтк - Disconnecting People
Брей па спецове сте бре

А по темата.
Ако имаш нужда от качествена връзка която не се влияе от нищо(бури светкавици)външния нет винаги е на ниво и общо взето винаги си на линия да това е твоя провайдър.
Но той не е удачен за ламери които денонощно точат торенти защото пропускливостта е малка с АДСЛ няма да можеш да достигаш скорости по големи от обявените,докато ако ползваш Хоум лан примерно и на най ниската скорост ще правиш 3-4 мегабайта.
Ползвам услугите на БТК от както ги пуснаха дори още не бяха о9бявени официално и имам сериозен опит.Мога да каже че бизнес плановете са чудесни,домашните също вършат работа но там има недостатък,че не можеш да си с статичен адрес с отворени портове и споделянето е по голямо.
С други думи ти трябва да решиш какво ти се ползва,перфектен интернет с който даунлоуда е мъчителен или бърз данлоуд за сметка на качеството.
Ползвал съм доста доставчици и в момента полвам и други освен АДСЛ и мога с ръка на съррцето да обощя.
Ако е за БГ трафик и Торенти хоумлан на дата.бг ако е за добра връзка със света АДСЛ.
Особенно за батъл нет и други игри които се играят на международни сървъри

Последна промяна vld на 21 Юни 2007, 10:14, променена общо 1 път

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Аз съм на 1024 безкрай,вече година и половина,много съм доволен.
Препоръчвам ти 2048 безкрай,другите са корпоративни пакети,които май позволяваха да делиш интернета с други компютри,и ас малко по скъпи именно заради това.
Във Варна,най добрата алтернатива е БТК,така че правете си изводите за другите.....
Доколкото съм чувал в София,от Магелан са доста доволни клиентите.
Препоръчвам ти 2048 безкрай,другите са корпоративни пакети,които май позволяваха да делиш интернета с други компютри,и ас малко по скъпи именно заради това.
Във Варна,най добрата алтернатива е БТК,така че правете си изводите за другите.....

Доколкото съм чувал в София,от Магелан са доста доволни клиентите.
- Bobi
- кандидат ентусиаст
-
:)
Според мен ако имаш възможност си сложи друг интернет доставчик.Аз съм на БТК защото никои друг не иска.
Не съм много очарована от интернета.Според мен е бавен.
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!
- Andronoff
- триногата
-
Re: :)
Bobi написа:Според мен ако имаш възможност си сложи друг интернет доставчик.Аз съм на БТК защото никои друг не иска.
зависи с какво го сравняваш
аз съм с БТК, но то е щото това е най-доброто за нашия град
другите доставчици се бъзикат с теб с 32к/с за 15 лева
и то 1 час има, 3 дена няма...
имат хубави оферти от бтк сега, виж в сайта им, но бизнес пакетите не ти препоръчвам - там получаваш само 1 статичен IP адрес и няколко пощенски кутии, но за сметка на цената..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
BMWALPINA написа:SlipKnoT написа:бтк - Disconnecting People
Има истина в тва
има истина и като прасне 1 гръм и заминат няколко АПта нема никои в къщи а БТК си перка като пич

така че никфи ланки антенки и тем подобни изгъзици .. истината е в тел мрежа въпроса е че е е скъпо за вас но извън големите градове по добра оферта няма и няма и да има

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
SlipKnoT написа:бтк - Disconnecting People
За 3-4 г. е спирал 1-път и то защото си бях изк. модема.... имам поглед над това какъв нет предлагат.... всеки интернет си има и добри и лоши черти..... да не говорим за лан мрежите дето е пълно със срамни въшки... и няма - няма лепнеш нещо.... НИКОГА не съм имал антивиросна програма който не вярва ще му покажа .... едвали някой др. доставчик може да предложи такава екстра.... не мисля.... а за човек който държи на сигурноста не само от вируси а попринцип ... БТК е самото решение.... а в офиса съм на БОЛ.БГ .... е няма такива кретени .... малко да валне дъж и няма нет.... Ама в крайна сметка всеки си има мнение .... за парите на БТК можеж да имаш 1000-2000-3000 к. от някой измислен доставчик.... но по добре с БТК ADSL 2048 Безкрай....да ти е мирна главата

44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3