караш кола на 17 с придружител .......??
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Stealth ® написа:Незнам пичове но, не се издържа с BMW в гаража и без книжка в джобаВсе пак тва което чух за тос придржител или още не прието или е слух или малко хора знаят за тези изменения(ако изобщо ги има) ама тва за инфо в и-нет някои да напише ако знае нещо
. Амо то човек в моито състояние на сичко вярва
Няма такова нещо, бре, барка, вервай ми,знам добре! Знам какво ти е, и аз съм бил в това положение, карал съм контрабандно 3 години! Изчакай си РД-то и тогава - качкане на педала яко

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
[quote="tsvet40]... карал съм контрабандно 3 години! Изчакай си РД-то и тогава - качкане на педала яко
[/quote]
Не си само ти

Не си само ти

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
Това нещо съществува само в САЩ доколкото знам , но въпреки това е една добра идея според мен защото е добре да посвикнеш да караш под нечий supervising и без това мисля ,че вече много бездарници взимат книжки и застрашават безопасността по пътищата (и аз съм дал принос ). Та според мен начина е книжка да се взима по-трудно пък било то и по-рано. И така по темата- за да караш кола трябва да носиш наказателна отговорност по смисъла на българското законодателство в България това става след 18-та година от рождението, от съображения за сигурност свидетелство се дава на 18 години и 1ден(не е вписано в закона)
- всички знаят на какво ще приличаш на 18-тия ти рожден ден.

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2