Ти какво би направил
Модератор: Общи модератори
еми като за начало хвърляш тази повръщаща сажди и мръсотия печка и купуваш по новия модел...или зареждаш нафта и обикаляш Европа да видиш малко нови места,да се разшири хоризонта ти...
друго което е бих си взел на моя приятел Е39 520 2000 година на реални 130.000 км с М-пакет дето я дава сега за 17.000 и аз няма откъде да ги намеря
(първи собственик е)
друго което е бих си взел на моя приятел Е39 520 2000 година на реални 130.000 км с М-пакет дето я дава сега за 17.000 и аз няма откъде да ги намеря

Re: е
Stanchev написа:irkum написа:С 20000 лв. може да отвориш 2 магазина, които след 3 години да ти се изплатят и да си платиш първоначалното вложение:-)
2 магазина за какво? според мен с 10 бона може да заредиш едно гаражче с цигари и алкохол и семки
малък плод и зеленчук
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Babuna написа:kiko написа:значи това което пиша наистина мисля да го направя, за 20 бона копувам един магазин някаде кадето се строи още на зелено иначе няма да стигнат ,на що годе прилично място,правя му един хубав ремонт дограма,климатиче алабала и го пускам под наем на 1000 евро например
чиста работа![]()
а ся кажи ти кво мислиш
Батка, дай и аз да купя един магазин за 20 000 лева и после да го давам за 2 бона под наем, ква е тази 100 % годишна възвръщаемост?
Май не си наясно с цените, особено на комерсиалните обекти.
това коетого пиша не си го измислям!!примера които го дадох се развива в люлин магазинчето е малко около 20квадрата купено е още преди 1.5г когато там беше още дупка

така че както виждаш няма невъзможни работи ,малко съм по навътре със недвижимото имущество отколкото си мислиш

скиса,бате кинти си имам няма нужда да ми даваш в момента положението е такова че от началото на годината имотите скочиха с над 30% и някои се възпозваха от това

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
възможно е, не споря
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
1. селско къще някъде в нищото
2. обиколчица по света;)
3. опит за умножаване на рулетката
4. акции
за магазин няма да стигнат до никъде

2. обиколчица по света;)
3. опит за умножаване на рулетката

4. акции

за магазин няма да стигнат до никъде

- Гост
-
kiko написа:Babuna написа:kiko написа:значи това което пиша наистина мисля да го направя, за 20 бона копувам един магазин някаде кадето се строи още на зелено иначе няма да стигнат ,на що годе прилично място,правя му един хубав ремонт дограма,климатиче алабала и го пускам под наем на 1000 евро например
чиста работа![]()
а ся кажи ти кво мислиш
Батка, дай и аз да купя един магазин за 20 000 лева и после да го давам за 2 бона под наем, ква е тази 100 % годишна възвръщаемост?
Май не си наясно с цените, особено на комерсиалните обекти.
това коетого пиша не си го измислям!!примера които го дадох се развива в люлин магазинчето е малко около 20квадрата купено е още преди 1.5г когато там беше още дупкаи в момента се даде на 900евро капиш
![]()
така че както виждаш няма невъзможни работи ,малко съм по навътре със недвижимото имущество отколкото си мислиш![]()
скиса,бате кинти си имам няма нужда да ми даваш в момента положението е такова че от началото на годината имотите скочиха с над 30% и някои се възпозваха от товапросто трябват връзки на правилните места и повече дебнене
Дай тогава като си навътре едно рамо срещу брокерски процент!?!!
Требва ми и за продаване на места- клиенти и за купуване магазин......
Мое па да ги изкрама етия 20 бона от нищото и да разкажем как сме ги похарчили на колегите...

Казах го за кинтите-образно! Струва ми се че тая оферта е невъзможна: 20000лв и 900евро наем на месец,ма па щом казваш...
Малко статистика:
магазините от 1.1.07 до сега са скочили средно с 15-17%
жилищата - с 10%
парцелите- с 80%!!!!......... извода!?!?!?
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
............
1.Мотора на Пецата-НА МОМЕНТА!
2.Продавам си мойта и с останалите 10 000, и с парите от нея си докарвам сам перфектното Е-46!!! (купе естествено-то другите Е-46 са.........
)
2.Продавам си мойта и с останалите 10 000, и с парите от нея си докарвам сам перфектното Е-46!!! (купе естествено-то другите Е-46 са.........

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
on-line бизнес 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- s
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39
първото което ми дойде на ум беше едно нещо което ми каза братовчед ми: к**ва бело к**ва бело к**ва бело уиски к**ва бело к**ва бело к**ва бело уиски хаха
после обаче се замислих
за бизнес ако имаш работа която да можеш да декларираш за кредит, теглиш един кредит и с тия 20 бона + кредита правиш бизнес например в момента строителния бизнес много процъвтява, това обаче не е за дълго според мед мисля си за едно сътрудничестъво с някой правите някакъв бизнес и после си скъсвате задниците да бачкане до избиване на кредита после бачкате още по яко за некой друг лев
следващата стъпка е"щракам си с пръсти" демек нищо не правиш, други го правят вместо теб ти само обираш кинтите
са ще си помислите даааа ама кредита сси е риск=> ми точно са тва ще си съдереш задника да бачкаш но после като отбележиш +-овете за доста и ще си мноооого щастлив зашщото си направил НЕЩО СТОЙНОСТНО а не си ги пропилял кинтите не че и варянта с колата или с пиенето и яденето е лош ..
после обаче се замислих

следващата стъпка е"щракам си с пръсти" демек нищо не правиш, други го правят вместо теб ти само обираш кинтите
са ще си помислите даааа ама кредита сси е риск=> ми точно са тва ще си съдереш задника да бачкаш но после като отбележиш +-овете за доста и ще си мноооого щастлив зашщото си направил НЕЩО СТОЙНОСТНО а не си ги пропилял кинтите не че и варянта с колата или с пиенето и яденето е лош ..
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
хаха тва е кат лафа на един приятел кока пиене к**ва кока пиене к**ва един два инфарката и почвам спокоен живот