Някой да продава часовници CASIO?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Някой да продава часовници CASIO?
Има ли някой от форума да се занимава с продажба на часовници g-shock CASIO.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

са
На Илиенци нема за 800 лв. само за 10 лв са МИКИ МАУС-чета
В интернет са с 300 лв. по евтини от магазините в СФ, та ако има некой да казва, търся до утре,
В интернет са с 300 лв. по евтини от магазините в СФ, та ако има некой да казва, търся до утре,
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Pin2 написа::OT: Защо CASIO ?
1во щото като цена/качество няма кои да ги бие и 2ро защото г-шок'а е най зверския спортен часовник (лично мнение), аз имам 1 на 10+ години дето мери температури, вечни календари и т.н. след адски тормоз само пластмасата му се попрецака ама си бачка без грешка.
А по темата.. поръчай си на някои от уса да ти донесе там са мнооого по ефтини особенно по старите модели (мен ми харесват повече) са на смешни цени.

SlipKnoT написа:Pin2 написа::OT: Защо CASIO ?
1во щото като цена/качество няма кои да ги бие и 2ро защото г-шок'а е най зверския спортен часовник (лично мнение), аз имам 1 на 10+ години дето мери температури, вечни календари и т.н. след адски тормоз само пластмасата му се попрецака ама си бачка без грешка.
А по темата.. поръчай си на някои от уса да ти донесе там са мнооого по ефтини особенно по старите модели (мен ми харесват повече) са на смешни цени.

д
Верно е това.
Имам 1 RADO дето при къпане в море си еба мамата, а струва 1300 лв.
Имам и един G-SHOCK 7 ма година кара само каишката му се прееба и затова търся нов...
Имам 1 RADO дето при къпане в море си еба мамата, а струва 1300 лв.
Имам и един G-SHOCK 7 ма година кара само каишката му се прееба и затова търся нов...
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: д
irkum написа:Имам и един G-SHOCK 7 ма година кара само каишката му се прееба и затова търся нов...
Това им е единствения косур.. макар, че моя е от най първите (още няма и яка лампа - илюминатор, а си е с нормална) и кайшката му не е мръднала от тогава.Кайшки отделно се продават.

- Гост
-
Аз имам един Джи-шок-старичък! даржи фронта ,ама тая пластмаса не е удобна! Не знам Радото как се е прецакало!?!?
Другият ми е Сертина -вече 7-8ма година не мърда! Деяни на дълбоко в морето и има двойна защита и може да се ползват копчетата и под водата! Ако ше даваш 800лв за Касио по-добре дай още малко и си Земи швейцарски! Сертината и Радото са с еднакви механизми - на Сертина! Как се е преебало тва Радо не знам-май не е било читаво!!
А един Тисо става само за по-такива случаи! Иначе за секи ден ич го нема!
Принципа при часовниците е : швейцарски,неелектронен,стара марка!
Ако разликата в цената е 200-300лв хич не се напъвай за Джапанско!
Сейко 150 с некви камара екстри и сакви работи ми се прееба на 4тата година....

А един Тисо става само за по-такива случаи! Иначе за секи ден ич го нема!
Принципа при часовниците е : швейцарски,неелектронен,стара марка!
Ако разликата в цената е 200-300лв хич не се напъвай за Джапанско!
Сейко 150 с некви камара екстри и сакви работи ми се прееба на 4тата година....
11 мнения
• Страница 1 от 1