Автосалон София 2007
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Автосалон София 2007
Колеги, отварям тема за това интересно мероприятие
Какво ми направи впечатление - първото нещо голям паркинг на подземни нива,нещо което миналата година липсваше.Като цяло площа наистина е по-голяма от изминалите автосалони.
Относно показаните модели
наш'та любима марка показа 3 и 5 врати 1-ва серия фейслифт,като едната е с ///М-ков пакет , новия Х5 ,фейслифт на Е60 5-та серия и може би наред с Ролс-Ройс-а най-страхотния екземпляр на цялото изложение а именно 335 кабрио
Колата изкърти всичко останало с уникален металик,уникален кожен салон и всичко което носи в себе си
Цената от 152 К лв не беше уплашила ни най-малко посетителя,който я е закупил веднага с отварянето на изложението
честита да му е
Тук е момента да благодаря на Светльо от "Варна Карс", колегата на Вили THUNDER-а който ме покани да седна и разгледам надълго и нашироко уникалната ,колосална машина Rolls-Royce Phantom Extended Base
За това изкуство на 4 колела може да се говори много,много дълго.
Екземпляра е оборудван от към екстериор с пиано лак апликации,хром и уникални кожи - обстановката е ултра шикозна,усеща се ,но леко почерка на BMW ,които не са "построили" просто една огромна 7-ца ,така както стана с конкурентен модел на конкурентна фирма а традицийте са спазени отвсякъде
Интересно ми беше и надничах абсолютно детайлно в най-малките детайли,дори водещите шини на предните седалки са направени от дебел хром
Пасти да яде автомобила на Pagani - Sonda, за който се изписаха куп глупости,че бил с качество на изработка и материали непознати досега в автомобилостроенето
Интересното е ,че ако ви се повреди капачката за радиатора СЛУЧАЙНО, можете да си купите такава от Е32 за не повече от 50 лв
От щандовете на останалите фирми бързам да споделя впечатления от новата С-класа на Мерцедес ,която външно изглежда доста добре ,но отвътре се оказа пълна скръб
няма място за сравнение дори със старата 203 купе С-класа
Тясна,неудобни седалки, арматурно табло ,което е пълна скука ... Голямата S-класа е в в изпълнение с 6,с литров АМГ мотор,доста квалитетна машина
Ауди представят новия А5,който даже не желая да коментирам
Р8-цата прави впечатление ,като отпред особенно е доста агресивна,но дължината й като на най-малкия възможен семеен автомобил ,че и по-малък просто ме озадачават
Хареса ми единствено 10 цилиндровата машина S8
От останалите марки Волво показа много интересен концепт кар ...
Георги Пенчев

Какво ми направи впечатление - първото нещо голям паркинг на подземни нива,нещо което миналата година липсваше.Като цяло площа наистина е по-голяма от изминалите автосалони.
Относно показаните модели

Тук е момента да благодаря на Светльо от "Варна Карс", колегата на Вили THUNDER-а който ме покани да седна и разгледам надълго и нашироко уникалната ,колосална машина Rolls-Royce Phantom Extended Base

За това изкуство на 4 колела може да се говори много,много дълго.
Екземпляра е оборудван от към екстериор с пиано лак апликации,хром и уникални кожи - обстановката е ултра шикозна,усеща се ,но леко почерка на BMW ,които не са "построили" просто една огромна 7-ца ,така както стана с конкурентен модел на конкурентна фирма а традицийте са спазени отвсякъде

Интересно ми беше и надничах абсолютно детайлно в най-малките детайли,дори водещите шини на предните седалки са направени от дебел хром

Интересното е ,че ако ви се повреди капачката за радиатора СЛУЧАЙНО, можете да си купите такава от Е32 за не повече от 50 лв

От щандовете на останалите фирми бързам да споделя впечатления от новата С-класа на Мерцедес ,която външно изглежда доста добре ,но отвътре се оказа пълна скръб

Ауди представят новия А5,който даже не желая да коментирам

Р8-цата прави впечатление ,като отпред особенно е доста агресивна,но дължината й като на най-малкия възможен семеен автомобил ,че и по-малък просто ме озадачават

Хареса ми единствено 10 цилиндровата машина S8

От останалите марки Волво показа много интересен концепт кар ...
Георги Пенчев
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Нека и аз да кажа за щанда на БМВ - пълно разочарование. И то не заради колите, а заради Камор, които не бяха сметнали за необходимо да ги оставят отключени. Аз нямам познати , които да ми ги отворят , но и не смятам че на автосалон трябва да се моля на някой да го направи. Не говоря за Ролс-а , ясно е че не е желателно да се рискува състоянието на такъв автомобил. Но S63AMG не е по- евтин от кое да е от изложените БМВ-та и си влязох спокойно вътре.
Искрено се надявам да се окаже вярна излязлата наскоро информация , че БМВ ще открие собствено представителство в България, за да може след две години на щанда на БМВ да няма заключени автомобили.
Не очаквах българския автомобил да ме впечатли с нещо , достатъчно информация има излязла за него, но и не очаквах да е забит в някакъв ъгъл където само тези, които така или иначе знаят какво представлява ще отидат да го погледнат.
Иначе като цяло впечатлението ми от автосалона е положително. Освен паркинга за експото , няма никакъв проблем да се паркира и на паркинга на хотела (аз спрях там - 2лв. на час , не знам колко струва другия).
Искрено се надявам да се окаже вярна излязлата наскоро информация , че БМВ ще открие собствено представителство в България, за да може след две години на щанда на БМВ да няма заключени автомобили.
Не очаквах българския автомобил да ме впечатли с нещо , достатъчно информация има излязла за него, но и не очаквах да е забит в някакъв ъгъл където само тези, които така или иначе знаят какво представлява ще отидат да го погледнат.
Иначе като цяло впечатлението ми от автосалона е положително. Освен паркинга за експото , няма никакъв проблем да се паркира и на паркинга на хотела (аз спрях там - 2лв. на час , не знам колко струва другия).
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
MaXimal написа:Колите са заключени защото има хора които правят мизерии.
А и е кофти да си купил кола и да е на изложението и да гледаш някви как ти влизат в нея...
Това е ясно колега. Само че идеята на изложението не е хората да ги гледат колите като на картинка. И си е проблем на представителя да ги предвиди тези неща.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
kal написа:каде си виждал Пагани Зонда че знаеш и въобще кво ги сравняваш с Ролса като нямат нищо общо двете. Паганито е Номер 1
вждал съм го в англия и кво ...
ролса си е кола да тръгнеш и да не разбереш кога си стигнал в нечовешки комфорт .. а маганинито си е да го разчешиш 1 2 часа на писта и да си одиш после с ролса да се успокоиш малко
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:Колите са заключени защото има хора които правят мизерии.
А и е кофти да си купил кола и да е на изложението и да гледаш някви как ти влизат в нея...
те за тва тия от изложението ги продават по-евтино до колкот знам
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Sharo
- старши ентусиаст
-
kal написа:шаро паро ако не забелязваш акцентирах на това че двете коли нямат нищо общо че да се сравняват...
aз пък акцентирах, че не е номер 1 ...

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
И на мен ми хареса като цяло авто салона. Много ми хареса щанда на Брабус имаше уникални модели като CL-а просто беше невероятен. А Ролс Ройса няма да го коментирам наистина уникална кола, и кабриото беше наистина много красиво. А за отключването на колите смятам, колкото и на мен ми се искаше да се кача в кабриото, като се замисля ако аз го бях купил надали щеще да ми е приятно некви мангусти да се качват вутре и да ми точат лиги по салона и да трябва да седя аз после.
AGD написа:MaXimal написа:Колите са заключени защото има хора които правят мизерии.
Това е ясно колега. Само че идеята на изложението не е хората да ги гледат колите като на картинка. И си е проблем на представителя да ги предвиди тези неща.
Отиваш казваш, че искаш да я погледнеш и ти я отключват... Не виждам какъв е проблемът. Всичко е направено с цел да може да се наблюдава какво се прави вътре в колата.
Преди няколко години на подобно изложение имаше омазано г*мно на стелката на едно СЛК ...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
kal написа:каде си виждал Пагани Зонда че знаеш и въобще кво ги сравняваш с Ролса като нямат нищо общо двете. Паганито е Номер 1
Koлега, обещавам ти до довечера да ти кача снимка до Зондата в самото представителство ,където с GaD бяхме заедно

Аз мога да карам кола за 5 К лв ,но през челното стъкло виждам идеално,предния ми капак макар и афтърмаркет си ляга на мястото и луфтовете по таблото като за кола строшена от каране са ми наред ...
пак казвам на Ролса така и не намерих едно нещо дори и най-малко смущаващо

Георги Пенчев
Пенчев, не те разбирам човек!
Автомобилни фанатици, който са карали какви ли не коли от калибър който ние можем само да си мечтаем, се кланят на таз кола.
Ти и останалите разбирачи където бяхме в завода на Зонда, намерихте кусури. Още повече, че не се знае как се вижда стъклото като си зад него, а не до него...
Автомобилни фанатици, който са карали какви ли не коли от калибър който ние можем само да си мечтаем, се кланят на таз кола.
Ти и останалите разбирачи където бяхме в завода на Зонда, намерихте кусури. Още повече, че не се знае как се вижда стъклото като си зад него, а не до него...
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2