Тия вече се чувстват като у дома си

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 18 Юни 2007, 23:06

Стига флууди темата бе - разбрахме те к'ъв си - замълчи :evil: !

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Юни 2007, 23:08

PeBaLs написа:...
аме човек ако нещата са обратно .....няма ли да се сбиете всички или да сте по равно ....ще пуснете само 3-ма?!?!?!?!!?

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

реална ситуация, просто ми се струва, че тва е афект от скорошните събития...

;)

Ако нещата са на обратно--ти отиваш на турски плаж с десетина българи и започваш да дърпаш някоя туркиня към водата. След това цял живот никви хемероиди :mhihi: :mhihi: Сериозно, замисли се какво би ти се случило, и после определяй хората с различно от твоето мнение, като фанатици.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 18 Юни 2007, 23:11

BMW_325 TDS написа:Докато не се прочистиме от фесовете нема да се оправиме !!!! Видите ли турци ( особено па ако се отварат ) бой по чалмата докато не почнат да щракат от счупени кости !!!! Да разберат , че нямат място в тази страна !!!!! :twisted: :evil: :evil: :evil:
Кой какво ще да ми казва тия не ми требат

прав е колегата предлагам да се дигнем на възстание :mhihi:
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 18 Юни 2007, 23:16

ivan1979g написа:
аме човек ако нещата са обратно .....няма ли да се сбиете всички или да сте по равно ....ще пуснете само 3-ма?!?!?!?!!?

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

реална ситуация, просто ми се струва, че тва е афект от скорошните събития...

;)

Ако нещата са на обратно--ти отиваш на турски плаж с десетина българи и започваш да дърпаш някоя туркиня към водата. След това цял живот никви хемероиди :mhihi: :mhihi: Сериозно, замисли се какво би ти се случило, и после определяй хората с различно от твоето мнение, като фанатици.

ок ясно прав си сите ще наскачат ако стане така там....помисли ...дали тука няма да седят незасегнатите отстрани...да гледат сеира?!?!?!?!

и сори ако съм те обидила с тва за фанатизма ама кажи ми тва кво е ?!?!?!

BMW_325 TDS написа:Докато не се прочистиме от фесовете нема да се оправиме !!!! Видите ли турци ( особено па ако се отварат ) бой по чалмата докато не почнат да щракат от счупени кости !!!! Да разберат , че нямат място в тази страна !!!!! :twisted: :evil: :evil: :evil:

:confused: :confused: :confused: :evil: :evil: :evil:

бтв:колегата BMW_325 TDS е изпуснал момента със сапуна..... да се поправиш веднага :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 18 Юни 2007, 23:19

Колега заеби базика , струва ми се че някои от вас наистина не разбират сериозността на проблема !!!!!! Това не е нормално да става . Айде по нататък ще си говориме

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 18 Юни 2007, 23:25

Мдаа сериозността на проблема с главата ти и начина на мислене е огромен - осъзнай го и може и да си говорим :roll: !

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: е30
Детайли за колата: е39

Мнение от pits » 18 Юни 2007, 23:29

Да възставаме, единствени срещу които трябва да възставаме са Тъпите ни управници. А това турци да бият българи на Български плаж е недопустим ,мисля ,че темата за мацките е ясна на всички. То затова и понякога не е хубаво да ходиш с 10 готини мадами на диско. Ама се случва, и секи пияница кат налита :). А на 10-15 момчета никои нищо.
Просто е трябвало да захап шутовете на място или най-късно в полицията в което се надявам да е станало> всеки трябва да си носи последствията осбено чужденци!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 18 Юни 2007, 23:31

Колега ето ти финалния ми коментар :
Турци по българското черноморие ни закачат момичетатаи ни бият - и естествено се измъкват безнаказано по- живо , по- здраво
Българи в турция се опитват да закачат туркини и да налитата на бой : Резултат - Ще се тръгнат с разпорен задник , ако не и по- лошо !!!!

Евала Maverick_VS !!!! Бугарин си Личи си :!: :!: :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Юни 2007, 23:33

Maverick_VS написа:Сега за унижението - защо пак почваш така...
...ето и ти ги мразиш, но караш по-умерено в изказванията...

Що реши, че ги мразя?!? Имам познати бг-турци и са като другите, има читави, има и боклуци. Един турски турчин ми е почти приятел, бил съм му на гости в истанбул.
В случая става дума за турски войници, а не за турци от Доспат и родопите. Това е същественото в темата. Тези са гости, а гостите не правят така. Те са част от институция на турското правителство и съзнателно правят свинщина.
За унижението, ако не искаш да разбереш какво имам впредвид, ясно че няма да го разбереш.

Ако не знаеш, в турция армията е най-светската институция, т.е. най-цивилизованите хора са там. Или както писа преди това--"21 век" :mhihi: Армията е гарантът на светската държава. Та след като тези светски хора правят така, помисли си какви са останалите.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Юни 2007, 23:45

Маверик, не си прав за няколко неща..... поне хубаво, че "признаваш", че турските войници са били виновни....

Има сякви мацки, наистина... дето ходят полу-облечени.... или съблечени... не знам как е по-правилно.... ма по плажа всички сме почти еднакви - бански (някои и без бански, ма т'ва е отделно)..... някои ходят по монокини, ма това не е признак за разпуснатост... по-скоро за по-свободно мислене, но не значи, че мацката е няква к**ва....

Та от тая мисъл... факта, че турчолята я е задърпал в морето без да обърне внимание, че тя го отблъсква.... няма какво да се коментира повече.... просто помисли какво му се е въртяло в главата на тоя... със сигурност не е да й покаже как се плува правилно... да не говорим, че със сигурност са видяли, че е с някой там т.е. не е сама... от тук нататък всякаква хуманност или човещина автоматично излиза от контекста на бъдещ разговор или отношение към тия... т.е. всяко едно лошо нещо, казано за тях.... си е точно на място... щото те го оправдават с държанието си...

P.S. Ген-ът е нещо, което трудно се променя... помисли си за това....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 18 Юни 2007, 23:49

егати начина на мислене а тия българи дето са в турция/приемерно/ :?: извинявай ама на колко години си :roll: :mhihi:
Maverick_VS написа:ако 10 българи пребият 4ма българи, това не е ли пак унижение, или ако аз те пребия теб нали пак е унижение и пак си е в собствената ни държава ;)

как може да сравняваш да те бият българи в България и турци да те бият в България :conf: :?: :wtf:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 18 Юни 2007, 23:52

може ли като дама да се намеся?

Колко от Вас биха задърпали непозната дама към морето, за да се къпят с нея, без да се съобразят с отказа и?

и 2... Въпросния образ може да е бил подпийнал и да не е "чул" въпросното "Не".

А повод за бой на плажа има винаги, особено, ако дама е в основата на спора.

Не му прави чест на този, дори и да е арабин или негър, или германец, англичанин, или къвто и да е. Поне са защитили честа и. Нали? :)
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Юни 2007, 23:55

ок ясно прав си сите ще наскачат ако стане така там....помисли ...дали тука няма да седят незасегнатите отстрани...да гледат сеира?!?!?!?!
...

Ще гледат сеира, ако се бият негър с перуанец. Ако чужденец закача туркина няма да гледат въобще.
А за след това в турската полицията кво да говорим.
Помисли си какво ще ти се случи на теб, след като тур. полиция прави това със жени-демонстранти:

The “disproportionate” use of force by Turkish police to break up a women’s day demonstration in Istanbul on 6 March 2005.
...
Sixty-three people were reportedly arrested after Turkish police employed truncheons and pepper gas against the “illegal” demonstrators.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 18 Юни 2007, 23:55

ivan1979g написа:Що реши, че ги мразя?!? Имам познати бг-турци и са като другите, има читави, има и боклуци. Един турски турчин ми е почти приятел, бил съм му на гости в истанбул.
В случая става дума за турски войници, а не за турци от Доспат и родопите. Това е същественото в темата. Тези са гости, а гостите не правят така. Те са част от институция на турското правителство и съзнателно правят свинщина.
За унижението, ако не искаш да разбереш какво имам впредвид, ясно че няма да го разбереш.

Ако не знаеш, в турция армията е най-светската институция, т.е. най-цивилизованите хора са там. Или както писа преди това--"21 век" :mhihi: Армията е гарантът на светската държава. Та след като тези светски хора правят така, помисли си какви са останалите.

Ми знам ли що реших така, може би по цялостните ти изказвания - ако съм сгрешил ще ме извиниш!
И пак ти казвам ти го пишеш така все едно тия са слезли на брега съзнателно да набият някой българин - ми хора са и те, учения глупости, море, слезли са да разпуснат, пили са няколко питиета, видели са хубава жена и хоп станали са изпълненията - все едно ти или всеки от нас не се е дърпал или бил за жена - що изопачаваш нещата и търсиш под вола теле ;)!
Гледай сега на мен цялата ми идея е да не се насажда излишно етническо напрежение - а не ме *** турци ли били българи, българи ли били турци, кой кого еб*л и така нататък - щото така с това "палене" утре някой като с мисленето 325_tds ще иде и ще запали някоя джамия или ще утрепе някой турчин, те ще го утрепат него и ей ти етническата война, и ей ти Косово! Всичко става с натрупване и недай си Боже да прелее чашата ;) !
Щях да се съглася с теб и с всеки примерно ако беше пуснал тема - "турски продавач наби българин щото му поискал хляб на български в родопите" или нещо такова, което вече е ненормално, но из онзи край нищо чудно и да го има - но за такива тъпотии като това сбиване да се палите и да се ежите е доста тъпо поне според мен ;) !

ПС:
Louis написа:как може да сравняваш да те бият българи в България и турци да те бият в България :conf: :?: :wtf:
Добре бе каква е разликата да му се не знае - аз лично ако някой ме набие ще се чувствам еднакво унижен независимо дали е турчин, арменец, евреин, немец или БЪЛГАРИН - боя си е бой, еб*нето си е еб*не - какво е значението кой го прилага, унижението е едно и също :roll: :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от x » 19 Юни 2007, 1:09

Колега, какво етническо напрежение- това са чужденци.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата