Тия вече се чувстват като у дома си
Модератор: Общи модератори
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
PeBaLs написа:...
аме човек ако нещата са обратно .....няма ли да се сбиете всички или да сте по равно ....ще пуснете само 3-ма?!?!?!?!!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
реална ситуация, просто ми се струва, че тва е афект от скорошните събития...
Ако нещата са на обратно--ти отиваш на турски плаж с десетина българи и започваш да дърпаш някоя туркиня към водата. След това цял живот никви хемероиди

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
BMW_325 TDS написа:Докато не се прочистиме от фесовете нема да се оправиме !!!! Видите ли турци ( особено па ако се отварат ) бой по чалмата докато не почнат да щракат от счупени кости !!!! Да разберат , че нямат място в тази страна !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Кой какво ще да ми казва тия не ми требат
прав е колегата предлагам да се дигнем на възстание

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
ivan1979g написа:PeBaLs написа:...
аме човек ако нещата са обратно .....няма ли да се сбиете всички или да сте по равно ....ще пуснете само 3-ма?!?!?!?!!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
реална ситуация, просто ми се струва, че тва е афект от скорошните събития...
Ако нещата са на обратно--ти отиваш на турски плаж с десетина българи и започваш да дърпаш някоя туркиня към водата. След това цял живот никви хемероиди![]()
Сериозно, замисли се какво би ти се случило, и после определяй хората с различно от твоето мнение, като фанатици.
ок ясно прав си сите ще наскачат ако стане така там....помисли ...дали тука няма да седят незасегнатите отстрани...да гледат сеира?!?!?!?!
и сори ако съм те обидила с тва за фанатизма ама кажи ми тва кво е ?!?!?!
BMW_325 TDS написа:Докато не се прочистиме от фесовете нема да се оправиме !!!! Видите ли турци ( особено па ако се отварат ) бой по чалмата докато не почнат да щракат от счупени кости !!!! Да разберат , че нямат място в тази страна !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

бтв:колегата BMW_325 TDS е изпуснал момента със сапуна..... да се поправиш веднага

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега заеби базика , струва ми се че някои от вас наистина не разбират сериозността на проблема !!!!!! Това не е нормално да става . Айде по нататък ще си говориме
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Мдаа сериозността на проблема с главата ти и начина на мислене е огромен - осъзнай го и може и да си говорим
!

- pits
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
Да възставаме, единствени срещу които трябва да възставаме са Тъпите ни управници. А това турци да бият българи на Български плаж е недопустим ,мисля ,че темата за мацките е ясна на всички. То затова и понякога не е хубаво да ходиш с 10 готини мадами на диско. Ама се случва, и секи пияница кат налита
. А на 10-15 момчета никои нищо.
Просто е трябвало да захап шутовете на място или най-късно в полицията в което се надявам да е станало> всеки трябва да си носи последствията осбено чужденци!

Просто е трябвало да захап шутовете на място или най-късно в полицията в което се надявам да е станало> всеки трябва да си носи последствията осбено чужденци!
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега ето ти финалния ми коментар :
Турци по българското черноморие ни закачат момичетатаи ни бият - и естествено се измъкват безнаказано по- живо , по- здраво
Българи в турция се опитват да закачат туркини и да налитата на бой : Резултат - Ще се тръгнат с разпорен задник , ако не и по- лошо !!!!
Евала Maverick_VS !!!! Бугарин си Личи си

Турци по българското черноморие ни закачат момичетатаи ни бият - и естествено се измъкват безнаказано по- живо , по- здраво
Българи в турция се опитват да закачат туркини и да налитата на бой : Резултат - Ще се тръгнат с разпорен задник , ако не и по- лошо !!!!
Евала Maverick_VS !!!! Бугарин си Личи си

Maverick_VS написа:Сега за унижението - защо пак почваш така...
...ето и ти ги мразиш, но караш по-умерено в изказванията...
Що реши, че ги мразя?!? Имам познати бг-турци и са като другите, има читави, има и боклуци. Един турски турчин ми е почти приятел, бил съм му на гости в истанбул.
В случая става дума за турски войници, а не за турци от Доспат и родопите. Това е същественото в темата. Тези са гости, а гостите не правят така. Те са част от институция на турското правителство и съзнателно правят свинщина.
За унижението, ако не искаш да разбереш какво имам впредвид, ясно че няма да го разбереш.
Ако не знаеш, в турция армията е най-светската институция, т.е. най-цивилизованите хора са там. Или както писа преди това--"21 век"

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Маверик, не си прав за няколко неща..... поне хубаво, че "признаваш", че турските войници са били виновни....
Има сякви мацки, наистина... дето ходят полу-облечени.... или съблечени... не знам как е по-правилно.... ма по плажа всички сме почти еднакви - бански (някои и без бански, ма т'ва е отделно)..... някои ходят по монокини, ма това не е признак за разпуснатост... по-скоро за по-свободно мислене, но не значи, че мацката е няква к**ва....
Та от тая мисъл... факта, че турчолята я е задърпал в морето без да обърне внимание, че тя го отблъсква.... няма какво да се коментира повече.... просто помисли какво му се е въртяло в главата на тоя... със сигурност не е да й покаже как се плува правилно... да не говорим, че със сигурност са видяли, че е с някой там т.е. не е сама... от тук нататък всякаква хуманност или човещина автоматично излиза от контекста на бъдещ разговор или отношение към тия... т.е. всяко едно лошо нещо, казано за тях.... си е точно на място... щото те го оправдават с държанието си...
P.S. Ген-ът е нещо, което трудно се променя... помисли си за това....
Има сякви мацки, наистина... дето ходят полу-облечени.... или съблечени... не знам как е по-правилно.... ма по плажа всички сме почти еднакви - бански (някои и без бански, ма т'ва е отделно)..... някои ходят по монокини, ма това не е признак за разпуснатост... по-скоро за по-свободно мислене, но не значи, че мацката е няква к**ва....
Та от тая мисъл... факта, че турчолята я е задърпал в морето без да обърне внимание, че тя го отблъсква.... няма какво да се коментира повече.... просто помисли какво му се е въртяло в главата на тоя... със сигурност не е да й покаже как се плува правилно... да не говорим, че със сигурност са видяли, че е с някой там т.е. не е сама... от тук нататък всякаква хуманност или човещина автоматично излиза от контекста на бъдещ разговор или отношение към тия... т.е. всяко едно лошо нещо, казано за тях.... си е точно на място... щото те го оправдават с държанието си...
P.S. Ген-ът е нещо, което трудно се променя... помисли си за това....
![]()
![]()
![]()
егати начина на мислене а тия българи дето са в турция/приемерно/

Maverick_VS написа:ако 10 българи пребият 4ма българи, това не е ли пак унижение, или ако аз те пребия теб нали пак е унижение и пак си е в собствената ни държава![]()
как може да сравняваш да те бият българи в България и турци да те бият в България

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

може ли като дама да се намеся?
Колко от Вас биха задърпали непозната дама към морето, за да се къпят с нея, без да се съобразят с отказа и?
и 2... Въпросния образ може да е бил подпийнал и да не е "чул" въпросното "Не".
А повод за бой на плажа има винаги, особено, ако дама е в основата на спора.
Не му прави чест на този, дори и да е арабин или негър, или германец, англичанин, или къвто и да е. Поне са защитили честа и. Нали?
Колко от Вас биха задърпали непозната дама към морето, за да се къпят с нея, без да се съобразят с отказа и?
и 2... Въпросния образ може да е бил подпийнал и да не е "чул" въпросното "Не".
А повод за бой на плажа има винаги, особено, ако дама е в основата на спора.
Не му прави чест на този, дори и да е арабин или негър, или германец, англичанин, или къвто и да е. Поне са защитили честа и. Нали?

Да караш Peugeot е страст!
PeBaLs написа:...
ок ясно прав си сите ще наскачат ако стане така там....помисли ...дали тука няма да седят незасегнатите отстрани...да гледат сеира?!?!?!?!
...
Ще гледат сеира, ако се бият негър с перуанец. Ако чужденец закача туркина няма да гледат въобще.
А за след това в турската полицията кво да говорим.
Помисли си какво ще ти се случи на теб, след като тур. полиция прави това със жени-демонстранти:
The “disproportionate” use of force by Turkish police to break up a women’s day demonstration in Istanbul on 6 March 2005.
...
Sixty-three people were reportedly arrested after Turkish police employed truncheons and pepper gas against the “illegal” demonstrators.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
ivan1979g написа:Що реши, че ги мразя?!? Имам познати бг-турци и са като другите, има читави, има и боклуци. Един турски турчин ми е почти приятел, бил съм му на гости в истанбул.
В случая става дума за турски войници, а не за турци от Доспат и родопите. Това е същественото в темата. Тези са гости, а гостите не правят така. Те са част от институция на турското правителство и съзнателно правят свинщина.
За унижението, ако не искаш да разбереш какво имам впредвид, ясно че няма да го разбереш.
Ако не знаеш, в турция армията е най-светската институция, т.е. най-цивилизованите хора са там. Или както писа преди това--"21 век"Армията е гарантът на светската държава. Та след като тези светски хора правят така, помисли си какви са останалите.
Ми знам ли що реших така, може би по цялостните ти изказвания - ако съм сгрешил ще ме извиниш!
И пак ти казвам ти го пишеш така все едно тия са слезли на брега съзнателно да набият някой българин - ми хора са и те, учения глупости, море, слезли са да разпуснат, пили са няколко питиета, видели са хубава жена и хоп станали са изпълненията - все едно ти или всеки от нас не се е дърпал или бил за жена - що изопачаваш нещата и търсиш под вола теле

Гледай сега на мен цялата ми идея е да не се насажда излишно етническо напрежение - а не ме *** турци ли били българи, българи ли били турци, кой кого еб*л и така нататък - щото така с това "палене" утре някой като с мисленето 325_tds ще иде и ще запали някоя джамия или ще утрепе някой турчин, те ще го утрепат него и ей ти етническата война, и ей ти Косово! Всичко става с натрупване и недай си Боже да прелее чашата

Щях да се съглася с теб и с всеки примерно ако беше пуснал тема - "турски продавач наби българин щото му поискал хляб на български в родопите" или нещо такова, което вече е ненормално, но из онзи край нищо чудно и да го има - но за такива тъпотии като това сбиване да се палите и да се ежите е доста тъпо поне според мен

ПС:
Добре бе каква е разликата да му се не знае - аз лично ако някой ме набие ще се чувствам еднакво унижен независимо дали е турчин, арменец, евреин, немец или БЪЛГАРИН - боя си е бой, еб*нето си е еб*не - какво е значението кой го прилага, унижението е едно и същоLouis написа:как може да сравняваш да те бият българи в България и турци да те бият в България![]()
![]()