от 12 на 220 V съвети !!!
Модератор: Icco
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
от 12 на 220 V съвети !!!
мисля да си купувам преобразовател от 12 на 220 волта и се чудя дали това нещо ще събаря много акумулатора защотото мисля да си сложа един суббуфер в колата от домашно кино пайнер? дайте някой друг съвет да го правя ли това или не ? мерси предварително

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
"бате по-добре недеййй"
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
това нещо си го представи като акомулатор ... който обаче вместо да се зарежда до 12 се зарежда до 220 ... обаче се си мисля, че докато се зареди ще има си почакаш /// ама не съм сигурен ...
но имай в предвид, че едни хубави колони за тези пари ще ти изкарват по добър звук ...
но имай в предвид, че едни хубави колони за тези пари ще ти изкарват по добър звук ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
повечето маняци на кар аудио са с по 2 акумулатора ,и сменят четки на алтернатора с маслото ,сети се що 

- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
да това ми е пределно ясно но просто този преобразовател струва 80 лв, а аз съв нас имам един суббуфер за 600 лв който няма да ви казвак какъв звък вади в стаята а си представям в кола как ще се чува и затова обмислям този вариянт с поставянето му в колата ?

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Абе да ти кажа втора ръка ще си купиш за тея 100 лева усилвател (за кола) дето ще ти свирне басчето прилично вместо да се занимаваш с глупости
за 120 лева има megavox дето е 1 x 300W RMS прави си сметката

...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
hip_hop_joe написа:да това ми е пределно ясно но просто този преобразовател струва 80 лв, а аз съв нас имам един суббуфер за 600 лв който няма да ви казвак какъв звък вади в стаята а си представям в кола как ще се чува и затова обмислям този вариянт с поставянето му в колата ?
виж преубразувателя с каква мощност е тези за по 80 май нема да успеят да захранят 4итаво субуфера ти и нещо ше замирише и може и да се палне
ина4е не е невъзможно ако намериш читав преобразовател с добро кпд , да му докараш стабилно захранване 12волта защото за да вади голяма изходна мощност неможе да му земеш ток от запалката:) ами трябва директно от акумулатора с дебели кабели и такива некви работи ....
пиши после какво си решил
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
това е че съм доста решен да го направя това но неразбирам много много какво точно трябва да гледам като купувам този пребразовател да ме напътите малко на кое трябва да обарна внимание като го зимам . а това зе кабелите от акомулатора и аз така мислех да го права кабелите да минават отдоло някаде да са вкарани в маркуч или нещо от рода за изолация . мерси още веднъж на всички който писаха помагат ми супер много .

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
hip_hop_joe написа:това е че съм доста решен да го направя това но неразбирам много много какво точно трябва да гледам като купувам този пребразовател да ме напътите малко на кое трябва да обарна внимание като го зимам . а това зе кабелите от акомулатора и аз така мислех да го права кабелите да минават отдоло някаде да са вкарани в маркуч или нещо от рода за изолация . мерси още веднъж на всички който писаха помагат ми супер много .
да не кажа голяма дума но поне едно 500 вата праубразувател ти трябва , ако не си много наясно по-добре не се занимавай защото си е опасно, а и там където ще го държиш суба и преобразователя трябва да е защитено от вода, а пък същевременно трябва да може да се охлаждат
Последна промяна ludiagsm на 19 Юни 2007, 18:38, променена общо 1 път
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
hip_hop_joe написа:това е че съм доста решен да го направя това но неразбирам много много какво точно трябва да гледам като купувам този пребразовател да ме напътите малко на кое трябва да обарна внимание като го зимам . а това зе кабелите от акомулатора и аз така мислех да го права кабелите да минават отдоло някаде да са вкарани в маркуч или нещо от рода за изолация . мерси още веднъж на всички който писаха помагат ми супер много .

...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- poweramper
- кандидат ентусиаст
-
hip_hop_joe написа:да това ми е пределно ясно но просто този преобразовател струва 80 лв, а аз съв нас имам един суббуфер за 600 лв който няма да ви казвак какъв звък вади в стаята а си представям в кола как ще се чува и затова обмислям този вариянт с поставянето му в колата ?
Изобщо не е гаранция, че ще свирне в колата така, както свири в стаята. Както и обратното - sub за кола няма да свирне подобаващо в стаята. Просто акустиката на една стая и на един автомобил се различават. Моя съвет е да не съсипваш хубавия sub (предполагам най-малкото не е проектиран да се експлоатира в условия, на които ще бъде подложен в автомобил). Но ти си знаеш де.
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Re: от 12 на 220 V съвети !!!
hip_hop_joe написа:мисля да си купувам преобразовател от 12 на 220 волта и се чудя дали това нещо ще събаря много акумулатора защотото мисля да си сложа един суббуфер в колата от домашно кино пайнер? дайте някой друг съвет да го правя ли това или не ? мерси предварително
Не ти трябва от 12 на 220 , а отвори суббуфера кабеле от 220 отива на преобразувател премари колко излиза след него и

- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
мммм дам и това трябва да видя на колко V е но дали ще има такъв вид преобразовател на точните му волтове и ако има примерно каде трябва да се сварже ватре в буфера преди местото където отива за да стане на 220v или ????

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2