Пак за радар-локаторите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Пак за радар-локаторите

Мнение от spookyy » 17 Юни 2007, 20:58

Преди 3 години се сдобих с едни Whistler радар-локатор (антирадар), като тогава беше в един от най-скъпите. В началото бях доволен, но вече имам чувството, че издиша и не върши работа. За съжаление, съм голям лаик, и въобще не разбирам характеристиките на новите модели. Та въпроса ми е към по-разбиращите от мен, заслужава ли си да дам 350 лева за някой нов Cobra или Whistler, по-добра работа ли ще върши, усъвършенства ли ли са ги? Че с тия нови закони, направо не ми се мисли...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Юни 2007, 0:02

Те катаджиите не са прости и стрелят на момента, почти никъде не ги ползват постоянно включени, такаче няма много смисъл да дадеш 350лв :)

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 18 Юни 2007, 0:49

///peter написа:Те катаджиите не са прости и стрелят на момента, почти никъде не ги ползват постоянно включени, такаче няма много смисъл да дадеш 350лв :)

За това зимаш джамър с автоматично изключване.

Кат те стрелнат, джамъра блокира (и им връща грешка), брои до 5 и се изключва (с надеждата че до тогава си намалил) и тогава позволява на куката да те стрелне и да отчете по ниската скорост.

Тука само с такива става номера. . . и пак трябва да си го скрил добре в случай че се ядоса и реши да ти претърси колата.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 18 Юни 2007, 1:24

да само че ако те хванат с такова... и тук и особено извън .бг - просто си чао :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 18 Юни 2007, 10:38

WeiSTD написа:
///peter написа:Те катаджиите не са прости и стрелят на момента, почти никъде не ги ползват постоянно включени, такаче няма много смисъл да дадеш 350лв :)

Кат те стрелнат, джамъра блокира (и им връща грешка), брои до 5 и се изключва (с надеждата че до тогава си намалил) и тогава позволява на куката да те стрелне и да отчете по ниската скорост.

Тука само с такива става номера. . . и пак трябва да си го скрил добре в случай че се ядоса и реши да ти претърси колата.

я малко по подробно за тоя джамър ако има инфо,цени нещо че ми стана интерсно :twisted:защото и ас съм с уистлър ама единпът куките и те се изхитриха нещо както си карах и ми изписка на дисплея изписа пулс и куката беше вече на половината платно дееба изобщо не успях да реагирам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Юни 2007, 11:23

kiko написа:
WeiSTD написа:

я малко по подробно за тоя джамър ако има инфо,цени нещо че ми стана интерсно :twisted:защото и ас съм с уистлър ама единпът куките и те се изхитриха нещо както си карах и ми изписка на дисплея изписа пулс и куката беше вече на половината платно дееба изобщо не успях да реагирам

използвали са некакви стелт технологии, аз ви казвам ще срещите с US военни и президенти не е добре идея, вие не.,.. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 18 Юни 2007, 13:07

моят пък радар е Uniden от 1993-4 година, тогава беше много скъп баща ми си го купи.... и ги лови повечето куки ...баш както казвате караш си и като те стрелнат цирика или съответно ако е включен постоянно радара , детектора си пиука с различна честота в зависимост от разстоянието.... мой приятел си купи Кобра за 350 лв и няма особена разлика, и двата пиукат нон стоп само дето на неговия пише какво лови, дори смешното е, че и самите радар детектори се засичат, когато са насочени един срещу друг..пиукат и като се изключи единия другия спира. Някой ми беше говорил за различните модели радари , че имало лазерни и други ама нямам наблюдения, рядко карам с превишена скорост чак до толкова, че да не мога да реагирам...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 18 Юни 2007, 13:25

WeiSTD написа:

Я дай повече инфо за тия радари как точно се казват :?:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 18 Юни 2007, 15:58

Смисъла на скъпата Кобра е, че засича от по-далече и по-малко се смущава от другите радари! Те хубаво стрелят куките, но като стрелят другите пред теб, радара ще ти изпищи и ще си намалиш, така че има смисъл! Моята Кобра ги засича 5 мин преди да стигна до тях на магистрала и 2-3 мин на междуградските пътища, така че мисля смисъла е ясен! Това е единственото предимство на по-скъпия радардетектор, защото радарите на куките в България още са на Х-банд, който се засича от всички антирадари. Въпроса е че скъпия просто ще го хване по-рано! Надявам се не съм го обяснил много дебилно, ако има въпроси питай! :) Поздрави!
_!_

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 18 Юни 2007, 16:30

Space написа:Смисъла на скъпата Кобра е, че засича от по-далече и по-малко се смущава от другите радари! Те хубаво стрелят куките, но като стрелят другите пред теб, радара ще ти изпищи и ще си намалиш, така че има смисъл! Моята Кобра ги засича 5 мин преди да стигна до тях на магистрала и 2-3 мин на междуградските пътища, така че мисля смисъла е ясен! Това е единственото предимство на по-скъпия радардетектор, защото радарите на куките в България още са на Х-банд, който се засича от всички антирадари. Въпроса е че скъпия просто ще го хване по-рано! Надявам се не съм го обяснил много дебилно, ако има въпроси питай! :) Поздрави!

има и компас и лови на 360 градуса ..май ...абе принципно ако имаш като мен няма смисъл ма ако нямаш никъв по-добре си купи хубав да ти върши работа.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 18 Юни 2007, 16:41

Burningparis написа:
Space написа:Смисъла на скъпата Кобра е, че засича от по-далече и по-малко се смущава от другите радари! Те хубаво стрелят куките, но като стрелят другите пред теб, радара ще ти изпищи и ще си намалиш, така че има смисъл! Моята Кобра ги засича 5 мин преди да стигна до тях на магистрала и 2-3 мин на междуградските пътища, така че мисля смисъла е ясен! Това е единственото предимство на по-скъпия радардетектор, защото радарите на куките в България още са на Х-банд, който се засича от всички антирадари. Въпроса е че скъпия просто ще го хване по-рано! Надявам се не съм го обяснил много дебилно, ако има въпроси питай! :) Поздрави!

има и компас и лови на 360 градуса ..май ...абе принципно ако имаш като мен няма смисъл ма ако нямаш никъв по-добре си купи хубав да ти върши работа.

А това с 360-те градуса е такава глупост - моят как ме дразни като почне да писка, а куките са на 1км зад мен или отстрани - напълно безсмислено упражнение според мен - не знам кой "гениален" мозък го е измислил това и то като "екстра" :evil: :shock: !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 18 Юни 2007, 18:10

Burningparis написа:има и компас и лови на 360 градуса ..май ...абе принципно ако имаш като мен няма смисъл ма ако нямаш никъв по-добре си купи хубав да ти върши работа.

На 360 лови лазери само, които тука не те интересуват :mhihi: моя е 11 бандов, но тука ми върши работа само един, ама лови от далече за това дадох толко пара! Иначе новите са 12 бандови, всъщност тва няма значение де, иска да кажа, че в ЕС има некъв нов банд Ку-банд и тва е единствената разлика! Надявам се да не го въведат и тука, че пак 300 лева не ми се дават, а пък този е слънце! Аз лично без него не излизам от нас :mhihi: :mhihi: :mhihi: а бтв си го изплатих за 2 месеца!
_!_

Назад към Извън Темата